Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (445)
Raspunsuri - Pagina 20
gbutucica spune:
neatza , dau io
, ca nu am mai dat de de mult![]()
bey burta-i mare nu ca-s gravida( motiv pt care nu as fi in butoi
) si nu incape nu pentru ca m-am ingrasat, sunt cit zidul chinezesc si casa poporului, ci pentru ca a ramas butoiul mic![]()
De maine o luam si noi de coada cu Cresa , deci stiu cum e in sufletele voastre , desi noi avem 1 an jumate de acest serviciu.
Andrei imi spune mereu ca el nuu mai merge la cresa ca sa stau eu la cresa ca el merge la servici sa-mi aduca bani
,
pupam clanul rindunicesc
si daca mai vad va mai tin la curent
mimonix spune:
Am aflat acum ca va fi concert de muzica psaltica pentru Siluan la biserica Sf Nicolae dintr-o zi din strada Academiei. Doamne ajuta la strangerea cat mai multor bani!
Simo, este aceasta o actiune a Patriarhiei sau cum ? Ca mi se pare o actiune grozava 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Simo27 spune:
Simo-Mimo,da,va fi concert in data de 8 septembrie de Nasterea Maicii Domnului la Biserica sfantul Nicolae "Dintr-o zi".Este o actiune a grupului Tronos si a sotului meu.Suntem buni prieteni cu pr Mihail,dirijorul grupului!
Iar in data de 19 sepetembrie va fi un concert asemanator in Catedrala Mitropolitana din Buzau!Si spre sfarsitul lunii,speram la un concert si in Catedrala Mitropolitana din Galati!
mimonix spune:
F frumos gestul prietenului vostru, Simo! Eu cred ca prietenii sunt de fapt marea noastra avere pentru ca ei sunt masura caldurii sufletesti a fiecaruia !
Am vazut ca e postare si pe blog despre asta, insa eu il rugasem pe unchiul meu, fratele tatei, care merge la biserica aceea de ani buni si e prieten cu parintele Vasile, sa-i instiinteze despre caz. Ca-s tineri ambii preoti si suflete bune si au mereu actiuni de ajutorare ba pentru sinistrati, ba pentru saraci. Sa ma ierte Dumnezeu dar mai rar asa ceva ! Azi dimineata, inainte de slujba,ma suna disperat si-mi zice ca va fi concert, a vazut afis pe usa! Dar sa nu cred eu cumva ca el are vreun merit ca nici nu a apucat sa vorbeasca
Iata deci cum se adereveste motto-ul acela "coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim" (Cami
)
Eu cred ca va fi bine pana la urma, altfel nici nu s-ar lega toate atat de grozav.
Fii tare,draga mea!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
mimonix spune:
Trebuie sa ma apuc de gatit si n-am chef
Am fost la zoo dimineata si trebuie sa va spun ca a fost frumos
Nici nu mai pute asa rau si parca e mai curat, erau niste tigrii falnici si curati
, am ramas uimita. Fata de anul trecut cand Dudu a fost f interesat doar de un gandac din ala rosu de pe alee, anul acesta am facut progrese
Abia l-am zmuls din fata custii vulturului, unde pe jos misunau niste soareci (hrana vulturului,bleah). Domne, Jery si iar Jery atat am auzit 
Si sa nu mint, l-au mai interesat si chinezariile ce erau de vanzare la intrare drept care am achizionat o "macaia" ![]()
Oricum, el cel mai bine se distreaza la COA (CORA) cu coiutzu(carutul) 
Asta in lipsa celui mai bun prieten al lui, ANDEI Butucel . Mi-e un drag de ei doi cum se asteapta in fiecare seara si se joaca de frumos
(ma rog, "frumos" nu intelegem chiar mot-a-mot,da?
)
Cami, am zis n-am zis nu stiu
, dar DA! golden ring si noi ca eu dupa ACDC numai acolo mai pot sta
, mi-a mers la suflet atmosfera aia 
Ramo, Kya, Nico MULT SUCCES GRADINARILOR ,pupa mama pe ei! 
Si totusi trebuie sa gatesc,ce aiurea!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
bitza037 spune:
Mimo ce gatesti??
eu fierb o gaina de tara si fac supica cu galusti imperiale de pe bucataras...sper sa-mi iasa galustele alea pufoase ,nu pietre....![]()
ce fain ca ati fost la Zoo
Nicoleta spune:
Neata! Noi la pranz am mancat in oras (a se citi casutele cu diverse mancaruri din diverse tari, din fata Primariei!!), 2 portii japoneze si una australiana (Matei mi-a mancat aproape tot pestele din portie, am gustat si eu de la tati carne de... cangur!!), apoi un waffe cu zmeura si frisca
mare pentru toata familia... dupa care am mers la locul de joaca de langa Pirmarie, unde nu am stat mult, fiindca am decis ca e prea mic domle pt copiii nostri. Si asa am plecat spre Stadtpark, unde erau zeci, sute de rate si multe sute de porumbei si un loc de joaca faorte fain!! De acolo, smulgand copiii, am mers spre casa si s.a si luminat (acum cred ca sunt 20 de grade, e si soare), piciul si tati sunt inca in masina, piciul doarme, tati il pazeste cica
... Ne-am propus sa mergem pe langa Neue Donau cu bicicletele... Declar ziua asta o zi faina rau! De maine, pe cai!
Simo, ma bucur ca uite, incet se strang banii! sa va pastrati increderea ca va fi bine!
Mimo, mergeti mami la restaurant, ce atata gateala?![]()
Bitza, spor la treaba, sa iasa galustele ca norisorii!
Sa aveti o dupa-amiaza super!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!