Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (445)
Raspunsuri - Pagina 14
luny spune:
gata, rezolvat tot in Titan, din fericire si maxim noroc, au adus marfa si i-am luat Mufului 2 perechi de incaltari faine rau, unele gen pantof si o pereche de ghetute, din piele ambele
aoleu, tuchi
si voi?
ce ne-am face noi cu ei mai incolo, nu stiu...
maine am o zi plina ochi, poate reusesc sa ma si tund, am programare la cosmetica si trebuie sa fac si bagajele..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Aoleu, mama, ce citesc aici? 
Sunt inca la serviciu, singura
, mai am juma de ora si plec.
Tuchi, Doamne Fereste, am intepenit!!! Luny, la fel 
Ancuta, televizor pus pe perete, mobila prinsa de perete, corpurile mici. Noi avem pe hol o etajer adestul de grea, si a cazut peste Vlad de 3 ori
, cand era micut la Stef...se sprijinea de ea si pica in fata. Apoi am prins-o de perete, o data l-a zgariat putin pe piciorus, iar de doua ori a cazut razant 
Anushka-ratusca, la multi ani!
sa cresti mare!! nu e mai, maine ziua fetei?
E o dulce, am vazut-o cum bea lapte, am murit de ras 
Olgutza
ce faza tare ![]()
Abia astept sa plec acasa, mi-e foameeeee!
luny spune:
Bubu, nu am cum sa pun pe perete tv-ul ca nu incape... mobila, piese mici nu am, culmea.. asta e.. sper sa nu se mai intample d-astea..
sambata plecam la mare la bulgari, sper sa fie si vreme buna, ca altfel ar fi chiar naspa..
Iubirea mea,
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 La bulgari unde? Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
Albena... oricum nu e cine stie ce, nu ma astept la wau..
Iubirea mea,
amira_roxana spune:
mai bag si eu un ochi pe aici sa urez LA MULTI ANI ANUSHKAI!
v-am citit din umbra (ca de obicei), am vazut poze minunate cu zana mica dornica de adrenalina, buburuzii bronzati, teutza in niste locuri superbe, un blondutz vorbaret rau.... si mai am inca de vizonat
noi plecam maine la Bran, dupa Amira...ne e un dor de ea.... e acolo de luni cu socrii
celor care se plictisesc si /sau vor sa ne vada... http://family.webshots.com/album/578512674urpOYr
cuscra... horror rau ce era sa pateasca bietul muffy...concediu placut, vreme frumoasa! pupici!
pt toata lumea!
ramo_cata spune:
roxana f frumoase pozele,tu arati superb
,amira e o dulcica 
luny spor la bagajeala si concediu placut
va
si noapte buna
daciana.t spune:
luny, vai mi s-a facut parul maciunca doar citind...ma bucur insa ca Muf nu a patit nimic. 
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+23 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
gecko, somn usor si multa sanatate la toti 4. dragostea intre frati o sa vina si ea 
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+23 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)