Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (445)
Raspunsuri - Pagina 15
daciana.t spune:
cata...offf, si voi aveti emotii din cele care dau infarct?
bine ca nu s-a intamplat nimic 
incep sa ma panichez...sigur o sa ma trezesc si eu cu ceva de genul in urmatoarea luna 
in alta ordine de idei, la noi continua zilele horror: tuse continua, muci...incolori, fara febra, maraiala...si a 6-a masea pe drum. asa ca in seara asta dupa a 3-a trezire i-am administrat 3 ml de nurofn si la nani...poate reusesc sa ma odihnesc si eu. dar intai astept randunoiul de la servici ca e schimbu 2
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+23 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
mimonix spune:
Cafea, cafea si iar cafea 

sa ajunga tuturor si sa mai si ramana ![]()
Ieri dimineata m-am trezit buimaca, nu terminasem seara tot ce aveam de facut pentru ca am adormit bolovan cu Dudu si n-am mai reusit sa fac si cafele pentru voi 
Urez si eu La Multi Ani, fericire, sanatate si succes in toate Anuskai

si ma bucur ca am vazut-o impreuna cu familionul 
A meritat
Eu tot zic ca-i fata lu' mama, seamana ea la gura cu Sash dar per global ntzzz .Oricum , frumosi ruznaci 
ca de mama lor nu mai zic !
Am vazut-o si pe Amira ciocolatica, alta creatura superba. M-a terminat cu pletele alea 
In rest, daca doriti puteti adauga la lista de "ERA SA..." si ptiu ptiu ptiu bine ca n-a fost, pe langa televizorul rasturnat de Muf si suruburile infipte in priza de Seb si niste bilute pe care Dudu dorea sa s-i le infiga in nas 
Bine ca nu i-a reusit din prima ca altfel ,ptiu ptiu ptiu Doamne fereste !
Eu mereu am crezut ca acei copii care fac din astea sunt neupravegheati atent si ca e numai vina parintilor ( ar mai fi soacra lu' Kya care gandeste asa
) dar iata ca nu, asa sunt ei zapaciti, au energie, idei si viteza de actiune. Imi dadu mie la batranete Dumnezeu o zvarluga ,sa-mi ajunga ![]()
Pup si eu rara avis :Gecko , Alice,Roxana , Cami si marturisesc ca-mi lipsesc atat postarile voastre cat si vremurile cand crenguta era serviciul meu
Olgutz 
numai eu as mai fi fost in stare de asemenea gafa, sunt convinsa ca maimutoiul nu o sa te uite 
Kya din pacate asta e momentul in viata in care ne transformam, ni se inaspreste sufletul, ne piere increderea, devenim sceptici si pesimisti. Uite asa imbatraneste omul
Imi pare rau si sper ca pana la urma sa se rezolve si sa dai de baut 
Simo imi imaginez ce-i pe copii sa te aiba din nou acasa si pe tine cu toate . Mai spune-ne din cand in cand cate o vorba despre Micu, cum va descurcati cu tratamentul aici, cum se simte, cum sunt analizele. Multa sanatate voua si putere sa le invingeti pe toate 
Sigur mai era ceva de zis, dar asta e. Timpul scurt si memoria la fel . Ma duc din nou la "razboi",mi-e tare greu sa inteleg sensul acestui serviciu in viata mea...cariera nu mai vreau, bani nu mai vreau, nu stiu ce caut eu acolo dar in fine
Vorba Nicoletei, toate in viata au un rost si eu am jurat o data cu fata la cer ca le voi lua pe toate asa cum vin si mai voi lasa dusa de val. Oricum nu mai am putere sa ma impotrivesc celor care cred ca asa e mai bine pentru mine si pentru toata lumea
O fi!
Si tot din ciclul "naivitatea in persoana" , eu am crezut intotdeauna ca cei care nu stiu, nu pot, nu muncesc , etc vor fi eliminati din sistem caci lucrurile astea se vad . Sa nu va mirati vreodata ca treaba nu sta chiar asa, traiesc chiar f bine toti
Dudu are muci,Teo e la mare
...in fine, c'est la vie!
Va doresc vacante placute, weekenduri minunate si tot binele din lume!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
cami33 spune:
Mimo 
ne vedem pe 21???
Ieri am reusit sa iau bilete si saream intr-un picior pe strada![]()

gbutucica spune:
neatza si de la mine
un pic in butoi...........
, dar noroc ca-s multa si nu incap cu totul.
LA multi ani Ana de SOVI!, sa fii sanatoasa , si sa bucuri parintii , sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!!!
.
Simo
si
, spune-ne mai multe despre voi , cind puteti bineinteles
Ela draga, iar ai avut dj inchis
lasa sccrisorile , odihnestete si mai zi pe ce parte joaca fotbal MAria,
iu
Simo-mimo ,
scarbiciu usor, si ne "videm disara", sper
, daca vrei ma duc io in locul tau sau facem schimb de joburi
daca iti doresti asa de mult un job![]()
eu sunt suparata si ca nu s-au deschis pozele trimise cu puiul meu de pe mailul comun

..........
va pupacesc, ma chinui cu butoiul dar nu intra burta
,
in rest ANdrei este ok , mare mare nazdravan, de cind are mai multi prieteni
( Vlad de Mimo stie) a inceput cu fitze , batai si crize de nervi manifestate in prezenta UNOR copii
, seara nu mai vrea acasa pt ca nu se satura sa se joace cu ei. "anei nu mege acasa , nu meg a cucaie, veau sa joc cu dututzu!!!!!!......... apoi jumate de ora face observatii ca nu e bine parcata masina ( tati nu dezi nu e bine pacata, ute ete oata in iaba, ahh, ahh, de ce tati ? de ce?))si seara mai nou maninca in cada cu apa
( eu ii dau ca altfel risc sa nu manince
daciana.t spune:
mimo servici usor, i-a totul pe rand, o sa vezi tu un rost in toate, chair daca nu acum. ne alaturam si noi mucilor si va urez multa sanatate.....
visez si eu sa fiu pe plaja la mare, eh vise! la noi e rece, iti ingheata mainile dimineata, sau poate doar mie, friguroasa familiei
eu vreau caldura, soare si frumos, mi-e greu sa accept ca vine toamna si pe urma iarna si ...
vai, vai ma asteapta inca o nastere
, dar noi sa fim sanatosi belelele
oricum curg. raportez inca o noapte cu treziri si oboseala mare, coltul maselei 6 se arata, si gaza e cu
...plus o tuse care ma inebuneste si pentru care nu mai stiu ce remediu sa ii dau
. deja am trecut pe homeopate mai tari
ieri merg si imi i-au gaza de la gradi: da, de ce nu ma lasi singura la gradi?
acasa i-a un telefon( ma rog ceva cu semnificatia de telefon) si incepe: "cezalica? eu sunt acasa!..( se face ca asculta)...da, da dai bip, bine te pupic" la care eu
-no comment...mai sta cu telefonul la ureche, spunandu-mi: "mami, stai nu vezi volbesc cu cezalica"
...no comment
ar trebui sa discut de acum ora de intrat in casa?
aseara am avut si eu noroc sa doarma gaza 2 ore( asta pana s-a trezit de tz-nspe ori) si m-am bucurat si eu de o baie
, ce mi-a iesit pe nas dupa....
gata cam atat despre noi, va urez o zi frumoasa, frumoasa 
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+23 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
mstela spune:
O imbratisare calda de la mine.
Nu zic decat ca ma bucur ca Gecko&co sunt bine si cresc,ca Muful e bine
,la fel Surubul-Seb
..
Roxana,ma bucur sa va revad
..minunata exotica Amira.
Luny,sa aveti zile placute si relaxante la bulgari.
Nu poci mai multe sa zic, ca am sufletul cam apasat si doare.
de fapt,e ingreunat bine
...dar nu ma bagati in seama
Cica „Atunci cand iti ploua în suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie."
Sper sa reusesc sa mesteresc una..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Neata si de la mine!
Am putine cuvinte la mine... am intrat sa va spun doar ca azi e vineri! Sa inceapa week.end.ul!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
gbutucica spune:
banc:
un oltean si-un moldovean in tren:
se opreste trenul in gara la oituz iar olteanul zice sa deschida
geamul sa vada si el gara;si-l deschide
Moldoveanu reactioneaza: marasheshti;
olteanul : oituz:
moldo. marasheshti;
olt. oituz;
moldoveanu iritat
: da inchide bre geamul ca ma recesti
.

bitza037 spune:
pup fetele
Mimo,Gecko
Stela
si o imbratisare, daca puteam ajuta cumva sa treci la o stare mai buna ,spune!!!
Butucelule, pai eu nu-mi aduc aminte sa fi citit ca ai pus tu pozele pe mail....
....o sa ma uit deseara negresit....
dar lamureste-ma cu burta aia care nu incape in butoi...de la ce e asa de mare????
...sa nu zici ca esti gravi???/!!!!!
Daci