Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (445)
Raspunsuri - Pagina 13
Nicoleta spune:
Luny, ce povestesti tu acolo! 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Kya spune:
Doamne Dumnezeule Luny, ce inger pazitor a avut Matei astazi...!!!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
sovi e mortala Anuska, ce lupte duce cu servetelul si cu palaria aia! tare dulce
si seamana tot mai mult cu fracsu
moama, ce vant la mare
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela [br Unde sunteti "bagate" si ce mai faceti,ca am un dor :VALI Gecko Maria (Duamna fiziciana) Ursuleata Criss Mihu Cristina Goji Liana Pucca?? ...prima strigare. mami de TEA ![]() Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau. |
eu raspund prezent de la prima strigare
...vremurile sunt grele, somnul scump, nu-mi permit sa-l risipesc.Noi suntem bine, nu ne plangem de nimic. Tocmai am avut o tura de 4 zile si 4 nopti de garda nonstop...la baieti
...acum intru in 4 zile libere
ca am barbat acasa
...apoi alte 4 zile de foc
...si tot asa pana ne facem mariPatrick face tot tot tot ce povestiti/va plangeti/va laudati voi aici...nimic nu omite
Michael e regulamentar. Isi respecta cu sfintenie programul si misiunea...tzatza, ragait, pipi, caca, somn
.Dragoste intre frati
...inca o cautam...dar suntem pe o cale destul de buna. Michael il soarbe din priviri pe Patrick, Patrick aproape ca nici nu-l baga in seama pe Michael (e adevarat ca nici eu nu insist). Dar sunt momente in care Patrick ma lasa muta: intr-o seara mi-a indicat sa-l bag pe Michael sa faca baie in cada cu el. L-am bagat si in urmatoarea secunda si-a pus sampon pe mana si a inceput sa-i frece degetele de la picioare
) si a plecat mai departe la treburile lui.Cam asa ne ducem zilele...
In rest, va citesc dar fie nu ma ajung sa zic si eu doua vorbe fie nu ma ajuta creierul sa formulez doua fraze coerente.
La Multi Ani Anuskai!!! Cu multa sanatate si multe bucurii!!!
si acuma fug
caci la noi cand se fluiera de impartit pijamalele nu mai stai si zabovesti ci insfaci echipamentul de somn si imediat bagi cornu'n perna
Va pup pe toti/toate, si mai mari si mai mici, si va doresc sa aveti parte de o toamna blanda

PS. La noi vine primavaraaaaaaaaaaa
, INFLORESTE ZARZARULLLL!!!
luny spune:
Nico, Kya
.. noi inca nu realizam cred... suntem amndoi speriati, ingroziti, ca asta e casa/spatiul, si prea multe modificari nu avem cum si unde face... tre sa le adaptam asa cum sunt... sa va mai zic una??/.. acum 2 zile, stiam ca Muf se tot uita la tv acolo, dar noi vedem aproape toata camera din sufragerie.. si intr-o doara spun Liviului 'bai, oare o exista vreo sansa sa cada cumva tv-ul ala de acolo?'..

am discutat despre asta si am zis amndoi 'NU!', dar nu ne-a dat prin cap ca Muf s-ar putea agata de-a dreptul de mobila sa vina asa peste el.. e mare servanta aia, tv-ul e complte de-asupra capiului lui, e si super grea, incarcata cu haine, si uite ca totusi...
PS: Kya, te-am citit.. imi pare tare rau ca nu a iesit cum trebuia.. si nu e vina ta, asta e tara asta de cacat!!
Iubirea mea,
luny spune:
gecko bine ai revenit, poate bagi si tu cateva poze!
..eu vreau sa merg dupa incaltari, si astia dorm ca valizele
, Matei de pe la 1

Iubirea mea,
gecko spune:
Luny, mobila de la Ikea (gen etajere, servante cu sertare) vine cu sistem de prindere de perete. Nu stiu daca au sistemele respective si la liber, adica fara sa iei mobila...dar merita intrebat...ca Matei e zburdalnic rau de tot si nu stii ce-i trece prin minte. Sau daca sotul ti-i mai priceput...poate merge la Ikea in expozitie si sa se uite cum e securizata acolo mobila (totul este securizat la ei in expozitie) si sa improvizeze ceva similar.
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gecko Luny, mobila de la Ikea (gen etajere, servante cu sertare) vine cu sistem de prindere de perete. Nu stiu daca au sistemele respective si la liber, adica fara sa iei mobila...dar merita intrebat...ca Matei e zburdalnic rau de tot si nu stii ce-i trece prin minte. Sau daca sotul ti-i mai priceput...poate merge la Ikea in expozitie si sa se uite cum e securizata acolo mobila (totul este securizat la ei in expozitie) si sa improvizeze ceva similar. SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() |
da, ar fi o idee.. am masa lui de infasat din lemn, de la Ikea, care e aproape ca servanta asta, mare, cu sertare, e in sufragerie pusa, insa nu am observat sistemul de prindere, dar nici nu am analizat eu.. ii spun lui cand se trezeste, mersi!

Iubirea mea,
tuchita spune:
sara buna!
vrea cineva sa ma ajute la bagaje????
Kya, imi pare rau, dar, cum zice si Nico, toate lucrurile se intampla cu un sens...
Luny, bai ce ghinion si ce noroc in acelasi timp!
Bine ca nu s-a intamplat nik rau!
Sa va zic si eu una de shock??
ieri la casa...noi faceam treaba, stergeam, aranjam....copiii prn curte nesupravegheati.
Seb gaseste niste suruburi pe care le baga in prize.
2 suruburi in 2 prize....am vazut la ceva timp dupa ce s-a intamplat, am intepenit amandoi.
Noroc ca nimerise nulul ca altfel....
gata, fug la impachetat, e casa cu fundul in sus...
ramo_cata spune:
luny,Cata
doamne fereste de ce aud...bine ca nu s-a intamplat vreo nenorocire
gecko somn lin si
pe toata lumea