Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (445)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Va pe toate! Am citit ieri si azi-tot,dar nu ma pot aduna sa va scriu fiecareia cate ceva. Incerc sa fiu activa la odisee,incerc sa ma gandesc numai la bebelusa,imi canalizez toata energia intr-acolo..Trebuie si VREAU sa ma bucur cat mai pot de perioada asta,pe care,cel mai probabil,nu o voi mai trai vreodata
V-am trimis cate-un gand bun fiecareia,o imbratisez strans de tot pe Simo si..sunt pe langa voi,dar in liniste..

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Zoze
pai lasa, nu ne mai scrie noua cate ceva ca nu ai timp, scrie cate doua vorbe de voi in fiecare zi si este suficient
pleaaaaaaaaaaaaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mda... se pare ca inca nu am de ce sa dau de baut... Cica sa astept rezolvarea peste cateva zile...
Sunt atat de furioasa, frustrata, enervata, trista, suparata, si de toate incat nu-mi gasesc cuvinte.
Eu inca mai credeam in cai verzi pe pereti si anume ca nimeni nu te inseala, nimeni nu-ti tradeaza increderea, nimeni nu te vinde pentru 2 lei in plus. Vorba vorbita asa ramane, ca doar exista loialitate, nu? Dar se pare ca sunt extrem de naiva si nu-mi dau seama ca dracii cu coada si coarne, dar cu figura de om sunt dupa fiecare colt si la tot pasul...
Nici nu stiu daca sunt atat de furioasa pe situatie in sine sau pe mine mai degraba. Ca nu am fost in stare sa vad ce ar fi trebuit vazut...

In fine, nu cred ca se intelege nimic din ce am scris mai sus asa ca nu ma bagati in seama. Imi dau lacrimile de ciuda!
Nu o sa inteleg in veci vecilor din ce aluat trebuie sa fii construit ca sa faci rau, rau, rau cuiva in mod intentionat si cu buna stiinta? Sunt penibil de naiva si credula... sau sunt de pe alta planeta...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, ANUTZA SCUMPA! SA INSENINEZI VIATA PARINTILOR TAI SI A FRATIORULUI MINUNAT!

Kya, ...din pacate, in viata ne mai izbim si de d-astea. sunt inevitabile. asa, naiva cum zici ca esti, esti minunata! ai sufletul curat, ca de copil, nu ti-l impovara cu magariile altora. nu-i lasa sa te amarasca, ca nu merita!

Zozelici cu sclipici, ia un de la mine. Hai ca mai e putin si vine Maria Sa si o sa-ti aduca zambete mii.

Olgutz, am ras cu lacrimi de trasnaia ta. super!!

Sov, cand ai timp, scrie-mi si mie pls pe mess, aici, unde poti, ce si cum ai rezolvat cu schimbarea carnetului. m-a lovit revelatia ca mai are putin si expira si al meu. e inca pe numele de inainte de casatorie. ma injura aia?

fetelor, referitor la incaltari, pe 16 incepe Babty Expo. am vazut cateva modele dragute data trecuta pe acolo. mi-e ciuda ca nu am retinut unde...

simo, . ma gandesc la puii tai, dragii de ei. ti-au simtit lipsa si d-aia nu se mai satura de tine acum.

cata, hai ca mai e putin pana incepe gradi. scapi tu si de bona asta. daca nu-ti place, schimb-o! gasesti pe altcineva.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya
In fine, nu cred ca se intelege nimic din ce am scris mai sus asa ca nu ma bagati in seama. Imi dau lacrimile de ciuda!
Nu o sa inteleg in veci vecilor din ce aluat trebuie sa fii construit ca sa faci rau, rau, rau cuiva in mod intentionat si cu buna stiinta? Sunt penibil de naiva si credula... sau sunt de pe alta planeta...

Mami si Sanziana

din cate am inteles e vorba de munca pe care o practici,nu stiu prea multe amanunte dar nu are importanta...din cate te cunosc eu stiu ca esti un OM minunat si acesta este un mare mare defect in romania noastra draga...asta este lumea si tara in care traim...oamenii/romanii sunt ff rai si invidiosi pe cei inteligenti si descurcareti,pe cei cu bun simt ,pe cei minunati asa ca tine hai capul sus si o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

tuchi uite din partea mea, sa vina repede, repede soarele pe strada ta.

stela, da mai lasale in colo de treburi gospodaresti, ca astea le faci si nu se vad , eu prefer sa mai las vase nespalate, rufe necalcate( nespalate nu le las ca le spala masina) si mai ies la o plimbare cu fica-mea, mai ne jucam amandoua( cand pot si eu si are si ea chef) ne mai uitam la tv...

rabdare, mami, rabdare o sa vina timpul cand o sa apropie de olita, wc. Daci pana a facut la olita nici sa nu o vada, dar sa o mai si pun pe ea cu pretentii de pipi

naty am crezut ca suntem singurele randunele fara toate maselele, si eu am observat acum 3 seri, cand o spalam pe dinti cea de-a cincea masea, inca 3 de iesit...o sa imi iasa mie peri albi pana ies toate. apropo de hokide, au un site al lor ca eu nu am gasit

simo multa putere mami si sanatate or sa treaca toate, incet, incet.

bubu nu stiu ce succes as avea sa ii dau gazie mele polen, eu am luat acum cativa ani si stiu ca nu are deloc un gust grozav..dar ma rog cum ii place fica-mii siropul de ceapa o sa fiu uimita sa descopar ca ii place si polenul. de incercat, ms

LA MULTI ANI ANUSHKA!

kya offf imi pare rau din partea mea

olga pana la urma "maimutoiu" de electrician si-a facut treaba? buna faza

mai cu dezpampersatul asta, nu inteleg de ce va e frica daca o sa faca in pat? face, se schimba, un scutec/cearceaf special , masina spala, copilul constientizeaza care e faza cu pipi in timpul somnului...ca asa tot simtitndu-se uscat in pampers nu vad cum sa vada ca e o problema ca face in timpul somnului. dar no, asta e gandirea mea, sa nu va fie cu suparare.

Daci azi noapte mi-a facut in pat, sper dimineata dar a facut..ma rog are un comportament ciudat in ultimul timp: sotul e schimbul 2, Daci se trezeste peste noapte si doar si numai cu mine doreste sa vb, sa meagra, sa ii dau apa/lapte/etc. eu sa o invelesc, eu sa o duc in brate, eu sa fac totul tac-su nici sa nu o atinga...si aseara din cauza oboselii l-am trimis pe tati sa o inveleasca, nimic mai mult, mare prostie din partea mea( dar deja era la a 3-a trezire si eu chiauna de somn si de explicatii)...nu vreti sa stiti cum a urlat ca din gura de sarpe....MAMI!!!!! TU NU!!!! asta fara ca tac-su sa o fi certat-o in ultimul timp...si de aici cred si pipi in pat
in rest despre noi, pentru cine intereseaza, ne luptam cu o tuse urata, urata, uscata, frecventa, cu ceva micusori, fara febra sau rosu in gat. se pare ca schimbare temperaturii si a umiditatii o afecteaza f tare pe gaza mea cea mica. eu speram sa nu imi semene...no, uite ca imi seamana. am trecut-o pe ipeca, prospan si sirop de ceapa....sa vedem ce si cum...e posibil sa se anunte inca o masea la raport, caci am vazut si ceva kk moale, moale, fara nici un alt simptom. in rest maraiala, vrea in brate mai mereu...

si eu ii caut hainute de toamna/iarna. la incaltari am noroc ca mi-a mai adus maica-mea niscaiva de pe dincolo, bune si alea. dar cizmulite trebuie sa ii cumpar, si eu sunt ca si Naty: neaparat cu talpa tare si taloneta corespinsatoare, fata mea calca rauin interior, si nu ma lasa deloc sa ii fac masaj pentru secul piciorului...sa nu ma apropii de pisiorusele ei, asa ca incaltaminte ortopedica, sper eu sa tina figura. am tot cautat treinunguri, pentru gradi, asa mai de tavaleala, pe car enu vreau sa dau o caruta de bani ca nu are rost...oricum vor sfarsi pline de carioci( ieri era mazgalita cu carioci si pe fata ). am cautat in depozit si am gasit de la 25 la 40 de ron...ca si preturi, modelele ingrozitoare, nu-mi plac deoc, dar ma rog...in plus marimile cu se "pupa", trebuie sa car copilu' cu mine sa masor pe ea ceea ce ii cumpar daca nu vreau sa constat acasa ca sunt mici.

gata v-am plictisit destul, toata randunimea, prezenta sau nu. multa sanatate

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+23 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Fetelor , multumesc mult de tot pentru incurajari
Ramo nu este vorba acum de job ci de altceva, dar nu pot sa detaliez mai mult aici din pacate.

Ariel, cu carnetul pot sa-ti raspund si eu - te duci la sediul politiei din Pipera cu tot dosarul de acte, si in 2 ore ai carnetul nou. In noul sediu s-au mai organizat si aia acolo, nu mai stai la cozi, nu te mai calci pe picioare cu nimeni. Astepti civilizat la rand conform bonului de ordine, te cheama ei, si rezolvi.
Te-as sfatui sa-i schimbi inainte sa expire, pentru ca apoi ai nevoie de toate analizele medicale. Daca este inca valabil scapi de o gramada de hartoage. Taxa de la CEC poti sa o achiti direct la politie (exista un birou CEC in incinta).

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce harnicute ati fost! Va pup pe toate, mai ales pe cele care au nevoie!

Kya, se zice ca toate se intampla cu un scop, de obicei ascuns... gandeste.te asa, poate-ti este mai usor.

Claudia sanatate micutei tale!

Zozelociu, va fi bine ma!

Olga, tare rau faza! Dar nu esti singura care face gafe, am facut si eu cateva la viata mea...

Ramo, si noi incepem martea care vine gradi... vai de mine, nici nu vreau sa ma gandesc prea mult...

Sovi, niste dulci copiii tai! Parca-s de-o seama!

Ariel, bafta la BE!!!

Cami, Stela, eu am abandonat iar treaba cu olita... nu mai vrea! Azi nici nu a facut kk, cred ca de teama sa nu il intreb de olita si el sa spuna iar da... Asa ca relax!

Bitza !

Ma intorc la supa mea de curcan.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

hello, ce fac fetele?
Simo un mare si apasat de la noi

Luny, si eu i-am luat de la Ufo o pereche de sandalutze de vara(prin iunie) sau mai bine zis merg asa pe vremea asta si am dat 30 lei pe ele, am intrebat-o pe aia de trei ori de ce sunt asa de ieftine cu toate ca sunt din piele si inuntru si pe afara....a zis ca asa sunt astea ca sunt fabricate la preturi mici....
bine, nu asta voriam sa-ti spun ci ca gasesti la magazinul nostru de copii la cultural,fiindca tot ziceai ca ai gasit la pret dublu.....

Tuchi

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

unde e cultura, sau magazinul ala??

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kya tin pumnii!!!!!!

sa va spun ce tragedie se putea intampla azi...inca suntem in soc, recomand celor slabi de inger sa nu citeasca!
azi dimi, Matei cu ta-su acasa, eu la job.. ma suna ta-su in panica...
in dormitor avem o servanta mae, cu 3 sertare, unde sunt toate hainele copilului, iar pe ea sta tv-ul si alte maruntisuri... Liviu era in bucatarie, si venind spre camera, vede toate 3 seratrele tare de tot, si Matei atarnat cumva de ultimul... nu a avut timp sa reactioneze, ca vede indsecunda 2 cum aluneca televizorul.. Matei se desprinde de sertar, cu care vroia sa se dea utza, servanta se apleaca putin in fata, cat sa inceapa sa alunece tv-ul..Muf face doi pasi inapoi, tv-ul cade peste sertare, alea se dezmembreaza, toate in fata lui... si a lui Liviu, la doi pasi distanta au impietrit amandoi acolo, Matei s-a urcat repede in pat si nu s-a mai miscat de acolo jumate de ora, s-a speriat putin, iar ta-su cred ca a imbatranit 10 ani.. a spus ca nu a avut timp sa ajunga langa copil sau sa reactioneze, totul s-a intamplat in 3 secunde... norocul a fost ca a cazut peste sertare si a amortizat, desi a picat cu monitorul pe lemn, putea sa si bubuie, ca sa nu mai zic ca daca Doamne fereste, cadea peste copil... nici nu mai gandesc mai departe... a avut noroc cu carul, mie mi s-au inmuiat picioarele la serviciu si era sa cad din picioare.. pur si simplu nu poti sti... ce naiba sa fac, unde sa pun tv-ul ala, sa arunc si mobila, cum sa le mai securizez?.. am vraiste in cap de spaima... cert e ca voi pune ceva antiderapant ub tv, ca si el si mobila sunt alunecoase.. ofofffff

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput