Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (445)
Raspunsuri - Pagina 11
bitza037 spune:
Sovi sa-ti traisca Ana si Sash si voi pe langa ei!!!!
Olga, nu vrei sa stii ca mai aveam putin si cadeam pe sub birou de ras, da?

ramo_cata spune:
olga f tare.
sovi cate un
-ic pentru puiutzii tai frumosi..le-am vazut cu Andru si ma tot intreaba"cine e?..mami cine e? e cu tati lui..."sunt frumosi rau iar pozele cu tine burticoasa sunt BESTIALE

..galuska mica e superba ..fata,si ce seamana intre ei...

ramo_cata spune:
apropo de vant ma scoate din sarite vantu'asta ..am stat cu Andru afara si deabia am supravietuit,zici ca acu'te spulbera...

simo cum mai este Siluan?
si osafiebine
mstela spune:
Cuscra,draga de tine!

Ne rugam in continuare pentru micutzul Siluan!

Sovi,vazut mami fericita de 2 pui scumpi
...Ce a crescut galushk,l-a ajuns pe Sashone!!

Abia ce am prins si eu curaj sa scap o data de fuckin'granulomul de la operatie,si acum nu mai dau de dr.
spitalul inca inchis,cabinetul inchis

S-o fi mutat dincolo de granite?
Unde sunteti "bagate" si ce mai faceti,ca am un dor![]()
:
VALI
Gecko
Maria (Duamna fiziciana)
Ursuleata
Criss
Mihu
Cristina Goji
Liana
Pucca??
...prima strigare.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Si pentru ca ma aflu pe buza butoiului cu ciuda,mai e vreun copilas care nu se apropie de olita/wc??

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Si pentru ca ma aflu pe buza butoiului cu ciuda,mai e vreun copilas care nu se apropie de olita/wc?? ![]() ![]() ![]() mami de TEA ![]() Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau. |
azi a aruncat kk in bideu si se juca cu el..cand am vazut sa mi se faca rau nu alta...Tea daca chiar nu vrea incearca sa o lasi in pace,nu o stresa ,va veni si timpul ei...o sa indrageasca wc/olita pana la urma...

cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Si pentru ca ma aflu pe buza butoiului cu ciuda,mai e vreun copilas care nu se apropie de olita/wc?? ![]() ![]() ![]() mami de TEA ![]() Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau. |
Daaa

. Eu sunt demult in butoiul ala, fugi ca nu e loc 
De fapt Luca sta cat vreau eu pe wc/olita, dar NU VREA sa faca nimic acolo

bitza037 spune:
eu am povestit ca nici Antonia nu se apropia, cum o puneam pe olita sarea ziceai ca are un arc....dar am pacalit-o cu "coto"=cioco.....am pacalit-o pe moment, chair daca acum imi mai cere, nu-i mai dau decat foarte rar o bucatica mica de kinder
..si acum n-am treaba cu ea......bine, mai sunt si accidente sa faca pe ea, sa nu apucam sa ajugem sa wc/olita dar putine.....
zozela spune:
La multi ani,printesa Ana!!
Sovi,sa va fie sanatoasa,micuta comoara si sa aiba parte in viata,
de tooot ceea ce-si va dori!!

cu Alexandru
Ioana-Sofia