Gasca de Constanta *122*
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
andata spune:
Dodo, sanatate multa puiutilor, acum am vazut si eu ca sunt bolnaviori.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
DanaAlex spune:
Andata, eu nu stiu ce sa zic in legatura cu vaccinul...doar Ioana!
si nici nu vreau sa mai imi dau cu parerea pe subiectul asta ca meseria mea e alta...asha la o barfa mica ma bag, cu placere...dar mai mult, nu...se shtie!!!!
Dani de Merry_ana implineste varsta pe 2 sept (stiu eu din lista )
mersic de urari!
andata spune:
Dana, , am consultat si eu listuta
, dar am zis ca daca tot am intarziat pt Ionut cu urarea sa o iau inainte la Dani, se face media si rezulta ca am urat la timp, nu?
Cami, vroiam sa iti spun ca abia acum am vazut pozele (si filmuletul) de la ziua printesei Teo. Foarte frumoase fetele, de basm costumatiile si tortul de poveste. Sa va traiasca amandoua minunile, sa va bucurati de ele
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happymumy/happymumy.jpg)
happymumy spune:
Neata! Am supravietuit! Asta-i tot ce pot spune! Merci mult de incurajari! Tutun nu bag, dar am incercat sa joc teatru(mie nu prea imi iese de obicei) , sa zimbesc si sa fiu politicoasa, cum ii sta bine unei doamne, si sa nu sar in gitul ei
. Ufff, greu cu socrelele astea!
Pupici, revin mai tarziu!
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
jone spune:
happymumy dai lectii?
multumesc andata, am cusut costumul dintr-o jupa rosie, am rugat doamnele la gradinita sa ii dea rol de scufita ca eu acasa am numai material rosu. dragutele de ele m-au inteles.
orium eu le=am rugat sa incercam sa facem serbari si alte activitati si cu ce mai avem acasa...
pupam
happymumy spune:
In principiu, nu-mi place sa dau lectii nimanui, dar pot face exceptii . Ai nevoie?
Dodo, la pitici.
happymumy spune:
Apropos, stie cineva de ce nu mai scrie Roxana (roxanaz) aici? Acum am vazut ca mai este activa pe forum. Si am descoperit cu mare incintare ca mai are o bebelina de un an si un pic, Eva.
Roxana , daca mai citesti pe aici, sa-ti traiasca bebelina ! Si Patrick bineinteles!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
LA MULTI ANI Matei Cristian de Irina81
Buna dimineatza...
Brrr ce vreme..dar cica isi revine de maine. Trebuie, ca sambata plek in concediu.
andata, snitelele la cuptor sunt o minunatie, am mai scris despre ele si in capitolul trecut, dar mai scriu.Se fac din carne de pui (pipt sau pulpe desozate).
Ouale se bat si se amesteca cu lapte, cascaval ras sau branza sarata, sare si piper.Carnea se da prin pesmet(nu faina) apoi prin compozitia de ou si iar prin pesmet.Se pune hartie de copt intr-o tava peste care se pun cubulete mici de unt(eu am mereu in casa unt de gatit cumparat de la un magazin din piata Obor-Casa Cultura ..este extraordinar de bun la gatit) apoi se pun snitele si iar cateva cubulete de unt si se baga la cuptor,le intorci si pe partea cealalta si gata.Nu dureaza mult...cam 40 minute.
happy, mai traiesti? dupa cina luata cu socrela....
Cuscra ce faci? Stiu...esti pe drum
Tania...si voi sunteti pe drum..va asteptam cu drag.
Madam-o unde esti?
Fug la cafea si revin.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
happy, acum am vazut/citit ca supravietuiesti....esti o doamna oricum daca si soacra inca supravietuieste
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Ct,
Multumesc tuturor celor ce ne-au fost alaturi...Hunii sunt ok acum,,,mai e putin si-mi revin si eu.
Andata da si eu stiam de alergia la ou si vaccinurile(nu stiu exact care sau daca toate sunt pe baza de ou)..dar e adevaratStiu ca si vaccinul antigripal este tot baza de ou
Happyviata te invata multe,inclusiv supravetuirea fara sa o sugrumi pe soacra
(si aici vorbesc din experienta mea)
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 snitelele la cuptor sunt o minunatie, am mai scris despre ele si in capitolul trecut, dar mai scriu.Se fac din carne de pui (pipt sau pulpe desozate). Ouale se bat si se amesteca cu lapte, cascaval ras sau branza sarata, sare si piper.Carnea se da prin pesmet(nu faina) apoi prin compozitia de ou si iar prin pesmet.Se pune hartie de copt intr-o tava peste care se pun cubulete mici de unt(eu am mereu in casa unt de gatit cumparat de la un magazin din piata Obor-Casa Cultura ..este extraordinar de bun la gatit) apoi se pun snitele si iar cateva cubulete de unt si se baga la cuptor,le intorci si pe partea cealalta si gata.Nu dureaza mult...cam 40 minute. |
![](punk.gif)
Tania drum bun spre casa...si te astept cu povesti din uk
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!