Gasca de Constanta *122*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
la apelul de seara cred, ca cel de dimi il pierd .

Lulu (tu parca) intrebai de laboratoare medicale care recolteaza sambata: Iowemed, Medstar 2000, la astea am recoltat in zile de we (sambata).
Leditia multa sanatate micutului!
Tania zbor "usor" spre casa.
happy rabdare si tutun .

Va doresc o seara buna!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Dodo sanatate micutilor!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

vin si io la apel, am muncit de mi-au iesit ochii. am terminat facturi, garantii, petty cash, inventar, etc. pe luna asta.
am venit mai tarziu la munca azi- mi-a inceput copilul scoala.
revin cu impresii de la scolareata.
sanatate copilasilor bolnaviori
dadi, ma bucur ca va place. in ce tara, UK?
Dana, pozeeee sa vedem printesa
gata, fug acasa.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!!!

Happy- cum e cu socrela la masa??? esti zen sau...

Printzeso(madamDana) pe 12 sep revenim in urbe/...cu Andra ne intalnim la cafea, sigur ca da/ succes la examene / sa auzim de bine!!!

Dadi- drum bun spre casa!

in seara asta fac bagajele, maine la 6 a.m. plecam...o sa-mi iau laptop cu mine, asa ca sper (functie de semnal) sa mai raportez din cand in cand stiri si sa fiu la curent cu ce facetzi!

numai bine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Buna seara
Gabi-Dodo-pui- ti-am trimis un PM,te rog frumos sa imi dai de veste daca-l citesti.

O seara buna si linistita tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Madam, plekam la munte sambata si ne intoarcem vinerea viitoare.Apoi sunt in concediu pana pe 17.09.

atunci, poate formam o delegatzie si ii inmanam cd-urile miss-ei Happy...cum a fost cina cu socrela????

p.s. am terminat bagajele, cica plecam la maxim 6...ma gandesc serios sa stau pe net (ora 5 de trezire e nashpa ptr. mine)...abia citesc tot ce am pierdut (din vedere)

beyyyyy, mai e cineva treaz???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Io-s treaza, ca am alta dambla acum. Tocmai am citit ca nu e bine sa se faca ror-ul copiilor cu alergie la ou. Si cum fii-mea are, dupa ce mi-a facut si o reactie urata la zinnat...
Azi m-am simtit naspa si n-am ajuns la vaccin, ramasese pt maine ca ajunsesem la concluzia ca totusi e bine sa i-l fac iar acum sunt iar in vrie...

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

andata..asa este, ROR-ul nu se face la cei cu alergie la ou.

Cuscra ...ce faci?
Inca nu dormi?.....(

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

mery_anna, cu intarziere dar tot trebuie sa iti urez sa iti traiasca Ionut si Dani. Multi ani fericiti inainte si fie ca tot ce iti doresti tu pt ei sa se implineasca
lulu, yamiii ce meniu. Imi zici si mie cum se fac snitelele alea la cuptor ca deja salivez (si cica vreau sa slabesc)
Jone, ti-am admirat blogul, de fapt fetele. Tare frumoase sunt. Si nu stiu daca imi plac mai mult dintisorii Biei sau Scufita Rosie. Sa stii ca e cea mai frumoasa pe care am vazut-o si eu ever
madam dana, cred ca a fost superb la nunta. Sa va traiasca finii si voi pe langa ei
Ledi, bine ca sunt vesti bune. Pupici micutului si sanatate multa
happymumy, cred ca deja s-a terminat masa cu socrela si cumnatul. Cum ai rezistat?
dady, sa dea DD sa va iasa toate planurile. Mare lucru sa ai o surioara atat de apropiata.
emaaimee, felicitari pt inceperea scolii.
Dana, drum bun, sa va intoarceti cu bine
Lulu, multumesc mult pt raspuns, de cateva ore tot citesc pareri, si prospectul l-am citit, si articole, dar parca e altceva cand iti confirma si cineva "de-al tau" . Parca a fost un semn ca nu m-am dus azi si ca mi-a cazut articolul ala sub ochi, ca altfel eu sigur nu ma gandeam sa ii amintesc doctoritei de alergia la ou si cine stie ce mai pateam dupa aia

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Cuscra ...ce faci?
Inca nu dormi?.....(

sunt in mare dilema...am finalizat tot si nu stiu daca incap bagajele in masina??? asa ca ma odihnesc un picutz si apoi tipa-tipa/tzup-tzup duc din ele (asta ca sa nu vada sotz tot ce car)
plus ca mi-a sarit somnul de emotzia plecarii in concediu, remuscarile ca nu o luam pe nana cu noi, traseul, ma gandesc deja la toate probleme omenirii, vremelnicia omului pe pamant, problemele cetateanului din spatziul carpato-danubiano-pontic si alte cateva chestiuni fundamentalo-existentziale care ma macina

in rest, sunt bine multzumesc de intrebare!

Mergi la inceput