Gasca de Constanta *122*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Apropos, stie cineva de ce nu mai scrie Roxana (roxanaz) aici?
S-a suparat cu ani in urma...doar intrasem eu pe net...nu prea stiu (amintesc amanunte)...dar e un OM deosebit

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

"S-a suparat cu ani in urma...doar intrasem eu pe net...nu prea stiu (amintesc amanunte)...dar e un OM deosebit" - Stiu, dodo, de aceea si intreb de ea.
Dodo, bine ai revenit! Ma bucur ca ai hotarit sa te arati si aici .

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Happy
cat am fost cuminte am lucrat ceva...nu e gata ca-mi lipseste un anumit tip de fir...dar "am dat sfoara in tara" sper sa-mi soseasca repede sa va arat produsul final

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Bravo dodo! Foarte draguti! Nu-ti stau manutele deloc!

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza!
Mai Dodo,dar ce-ti iese din maini !!!
Ieri a fost si soacra mea la mine ,de fapt au fost amandoi socrii ,dar mie imi convine cand vin ei,ca imi umplu frigiderul cu chestii de pe la tara,daca sunt bine-dispusi sunt chiar de treaba,ieri tata-socru ne-a schimbat closetul ca am doi mesteri in casa care se uitau la el ca la masini straine .Mi-a adus soacra placinte cu mere ( devorate aseara la film ),puiutz de tara,iepuras tot de tara( si pe asta l-am gatit),gulii si inca vre-o 3 feluri de legume,am facut planul vinetelor si ardeilor copti,eu as vrea zacusca dar sa vad cum o corup . Mie imi plac socrii mei pana se baga prea mult,ca si eu is a dracului ,stiu ca sunt incapatinata si uneori ma comport de parca detin adevarul absolut ,dar ma tratez.Si o tratez si pe soacra de "curiozita cronica" si nesimtire,aproape am reusit.
Hai ca azi sunt plictisitoare .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Dodo,sanatate multa puilor.

Rox e ff ocupata,are si o fetita Eva,o dulcica foc,e la odiseea mea si nici pe acolo nu prea mai intra din lipsa de timp.
pupam trupa..

pfff ce frig a venit peste Cta..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Alooo.Constanta!! Unde sunteti? Ca pe afara sigur nu la cum bate vantul!
Ia haideti la apel pana nu ma car eu de acasa ,plec pe la o prietena prin Tomis nord,speram sa iesim in parc,dar ea nu iese cu fata pe vant . Parca vad ca o tine in casa pana la primavara,sau o imbrobodeste cu mii de haine !. Noi umblam mai dezbracati,asa,si nu a racit Paul deloc pana acum.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

lali..sunt aici, ma doare lenea...asta este vreme superba de iesit afara, pe cuvant, fara canicula...ador vremea asta.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

lali, stii cum este, fiecare parinte crede ca face cel mai bine ptr. puiul lui, si cei din jur gresesc. Este un subiect ffff delicat(din pct meu de vedere)si mereu incerc sa ma feresc de aceste discutii...cum hranim/imbracam/tratam puii nostri.

Niic eu nu il imbrac in exces pe Luca, de tratat incerc sa il tratez de la primele simptome si homeopat atunci cand se poate.
De f multe ori am fost "acuzata" ca il rasfat pre mult, ca ii accept prea multe, ca il las prea libertin...dar consider ca inca este mic...este un copil, si trebuie tratat ca atare.Are limite, le stie si le accepta pe unele, pe unele le ignora...dar sper ca suntem pe drumul cel bun.Nu sunt de acord sub nici o forma cu bataia....nici macar cu clasica palma la fund....mai bine vb intr-una cu el si stau in ceafa lui mereu ...decat bataia...dar asa cum ziceam ..fiecare copil este unic, asa si fiecare parinte este unic

Hai ca am creat un subiect de discutie fara sa vreau.Astept si parerile voastre.Cine are chef si timp!

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Imboscati nu am purtat nicand copii si nici nu-i voi purta...si mereu mi-am auzit comentariiLa un moment data m-a intrebat cineva daca n-am fular caci imi cumparade atunci le-am pus fularele ca esarfe....comentariu era "dar de ce nu-l pui la gura?"si nu a incetat comentariu pana nu am raspuns caci asa doresc si-i cresc cum vreau.
Destre tramente....din cauza celor luate de Bogdi...prefer profilaxie...iar daca apare un semn homeopatia e minunea noastra...daca cumva e nevoie de tratament alopat...stiu sigur ca dr la care merg nu mi-ar da daca ar exista alta solutie.

Nu judec pe nimeni fiecare isi creste copilul cum crede ca-i mai bine...ma indoiesc ca sunt parinti(desi exista si exceptii-boli)care le doreste rau copiilor din "dotare"

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput