Nelamurire

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Buna seara, fetelor.Sunt noua pe aici si aspiranta cu ardoare la bebe, cat mai curand...iar cand citesc despre voi prin cate treceti, imi tresare sufletul

Sa ne ajute bunul Dumnezeu pe toate.

Gogoshika10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomys spune:

Draga Adella.
Te-am intrebat pentru ca eu am prolactina foarte crescuta.Totul e pe baza de stres la mine. Am facut tratament, timp de 6 luni cu brocriptin, dupa care medicul endocrinolog mi-a zis ca restul depinde de dr.ginecolog. Normal ca prolactina a ajuns la valori normale, sub influenta medicatiei, dar cum am intrerupt a saltat urat de tot. Am fost trimisa la RMN, caci mai spuneau ca poate sufar de ceva tumoare.GOD!!!In fine, prolactina marita e una intre cauzele care ne stau in calea bebeului mult dorit.
Iti tin pumnii si sa ai parte de rezultate bune.
Sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adellla spune:

Aha. Am inteles Anomys. Din pacate si eu sunt tare tare stresata cu tot si cu toate :-( Mi-e teama ca si analiza mea va iesi rau. Revin cu detalii pe 24 sau 25 cand imi da rezultatul. Te pup. Multumesc pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Adella, cand nu o sa te mai gandesti, bebe vine singur. Asa a fost si la mine, si inca eu aveam probleme destul de nasoale, nu ca tine, cu toate in regula. In luna in care m-a propus doctorita la stimulare ovariana, am zis: "stop, pana aici; daca e sa un copil vreodata, o sa am, daca nu, asta e." Am zis ca DD stie ce e mai bine pentru mine. Si din ziua aia m-am detasat complet. Coincidenta sau nu, luna urmatoare am facut ochii cat cepele cam vazut pe test 2 liniute. Asa ca, lasa stresul la o parte, vezi-ti de viata, traieste-o din plin si o sa vina si bebe.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

ADELLA - cautal pe doctorul Mircea Preda din Brasov...nu stiu la ce spital lucreaza...datorita lui am o fetita dupa indelungi tratamente ,a lucrat la Bucuresti si sa mutat , am la bebe 2 tot la el vreu sa ma duc pt tratament ...este un doctor bun , tanar care are si el copiii ( 3 ) mici si chiar pune suflet in ce face,...

---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Multumesc mult Tierry pentru incurajari. Ai dreptate asa imi zice toata lumea , inclusiv doctorita mea sa nu ma mai gandesc atat, ca o sa vina si la mine bebele. Dar e greu...cand toate prietenele mele au bebe si eu nu :-( Ma bucur mult pentru tine, m-am emotionat cand am citit marea surpriza pe care ai avut-o in acea luna.

Macarie in cazul in care nu reusesc sa raman insarcinata in urmatoarele luni o sa il caut si pe domnul doctor. Multumesc mult.

Anomys am rezultatul analizelor. Le-am facut la Bioclinica:
PROLACTINA - 18.6 (valori normale intre 5.18 - 26.53)
PROGESTERON - 21.30 valori normale: faza foliculara 0.1-0.3
faza luteala 1.2-15.9
si la trimestrul 1 de sarcina scrie la valori normale 2.8-147
Nu prea inteleg interpretarea
Trebuie sa ajung saptamana viitoare la dr cu rezultatul sa vad ce parere are.

Mergi la inceput

Buna fetelor. Vad ca nu a mai intrat nimeni pe acest subiect. Am fost astazi la dr cu rezultatul meu. Sunt derutata rau. Prolactina a iesit bine dar progesteronul este prea mare. Cica nu e bine, fie e o tumoare la ovare sau altceva in neregura ori e sarcina. Sa dea Dzeu sa fie sarcina desi eu mi-am cam pierdut sperantele, nu vreau sa-mi fac iluzii si luna asta deoarece parca am deja simptomele ca ar venii uratzii :-( Ar trebui sa vina pe 4. Trebuie sa am rabdare sa vad ce va fi. Tumoare sau probleme la ovare iar nu cred sa am deoarece am facut atatea ecografe si analize. Ar fi chiar culmea sa nu fi vazut doctorita ceva in neregula. Sunt total derutata. Nu stiu ce sa mai cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna Adella. eu mi-am facut progesteronul la Synevo si a fost masurat in nmol/L.Mi-a iesit 44.52, faza luteala , ziua 21.Valoare mult mai mare decat a ta.

Valori normale 5.3-86 nmol/L.

Mergi la inceput

la mine valoarea normala era maxim 15.9 ng/ml si mie mi-a iesit 21.3 ng/ml sau 67.82 nmol/l
la Bioclinica sunt alte masuratori se pare, difera de la clinica la clinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Nu stiu ce sa-ti zic.Daca o masori in nmol/L este o valoare normala.

Mergi la inceput