Da, la Synevo se pare ca este normala valoarea, dar la Bioclinica nu. Scrie clar si e si incercuit. E ciudat. Nici eu nu stiu ce sa cred
Adella, ce mai e cu tine? Am urmarit topicul dar vad ca nu ai mai dat niciun semn. Sper ca este sarcina pana la urma!
Buna. Din pacate nu a fost sarcina. Dar nici alta problema. Rezultatul nu era trecut calumea. Nu am nici un fel de problema, nici sotul meu nu are, si totusi nu raman insarcinata. De asta nu am mai scris nimic.
Sunt tare trista. Nu stiu ce sa mai fac
Daca nu ati gasit nicio cauza medicala, probabil ca stii si tu ca stresul are un rol foarte important. Incearca sa te bucuri de relatia cu partenerul tau, relaxati-va si sigur minunea va aparea. Nu stiu daca ai incercat sa urmaresti ovulatia cu teste, de asemenea eu inainte de primul copil am facut niste irigatii cu apa fiarta cu bicarbonat, care ar trebui sa normalizeze ph-ul local. Un medic mi-a recomandat acest lucru, mai ales ca avusesem episoade de candida si uneori si asta poate sa influenteze. Am facut cam o saptamana, apoi la scurt timp a si aparut bebe. Cat despre progesteron, si eu am facut analiza si mi-a iesit foarte mic, in condititiile in care eram deja insarcinata. Am luat supliment si cu voia lui Dumnezeu voi duce la bun sfarsit aceasta sarcina. Incearca sa iei lucrurile mai usor si sa fii fericita ca nu ai alte probleme medicale sau ca nu ai trecut prin nicio pierdere de sarcina. Iti doresc un bebe sanatos cat mai curand!
multumesc mult de tot pentru sfaturi si pentru urari.
stresul este problema la mine, si cu bebe si cu locul de munca.
nu prea dorm nici bine.
sper sa reusesc totusi sa raman ca timpul trece, am imediat 31 de ani, si ni-l dorim enorm.