Nelamurire
Raspunsuri - Pagina 2
miriama spune:
Daca toate analizele sunt bune, doar destreseaza-te. Muta-ti atentia spre altceva si ai sa fii surprinsa cat de neasteptat va aparea bebe. Sa stii ca si stresul pune piedici. Bafta!
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
Joy21 spune:
Salut! In primul rand sa te ajute Dumnezeu sa obtii sarcina mult dorita.
Ovulatie este ok? Ai monitorizat-o ecografic?
Noi am incercat cam 1 an pt a doua sarcina, si poate ar fi durat si mai mult daca nu as fi luat Duphaston. Mentionez ca aveam ovulatie, totate anlizele erau ok, inclusiv cele hormonale. Am incercat totusi tratamentul cu Duphaston, care este progestativ (ajuta la fixarea sarcinii).
Doctorul a propus 3 luni de tratament ca incercare insa din prima luna s-a produs minunea. Se ia timp de 10 zile, dupa ovulatie si apoi se asteapta venirea CM. Daca se instaleaza sarcina de obicei se reia tratamentul pentru primele 4 luni de sarcina.
Vorbeste cu dr. tau, poate va functiona si la tine, rau nu are ce sa iti faca. Sa ne auzim cu II liniute! 
Victoria, mami de
Anna Sofia,
29+ cu inimioara
David Lloyd George
Adellla spune:
Asa este Miriama, sunt destul de stresata, mereu ma gandesc ca toate prietenele mele au bebe si eu nu reusesc de atata timp. Si nu inteleg de ce. Imi e greu sa nu ma mai gandesc. Atat eu si sotul meu ne dorim extrem de mult.
Joy acum am vorbit cu dr si mi-a spus sa fac in a 21 azi o analiza, progesteron, ceva de genul. Oare are legatura cu ce mi-ai spus tu?.
Multumesc fetelor pt tot.
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adellla Asa este Miriama, sunt destul de stresata, mereu ma gandesc ca toate prietenele mele au bebe si eu nu reusesc de atata timp. Si nu inteleg de ce. Imi e greu sa nu ma mai gandesc. Atat eu si sotul meu ne dorim extrem de mult. Joy acum am vorbit cu dr si mi-a spus sa fac in a 21 azi o analiza, progesteron, ceva de genul. Oare are legatura cu ce mi-ai spus tu?. Multumesc fetelor pt tot. |
Da, are legatura, Duphastonul este supliment de progesteron. Ce vroiam sa zic e ca la analize mie mi-a iesit progesteronul in limite normale si totusi am incercat tratamentul pt ca ajuta la fixarea unei eventuale sarcini iar efectele secundare sunt minime.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
29+ cu inimioaraDavid Lloyd George
racheel spune:
Buna fetelor.Am si eu o nelamurire.Doctorita ,mea mi-a zis ca o sa ma trimita la Bucuresti la inseminare dar dupa ce ea o sa-mi faca HSG si sotul meu trebuie sa faca Clamydia, Ureaplasma si Mycoplasma.Nu stia cum sa-si faca sotul meu aceste analize.Din sange, urina sau sperma? nici eu nu stiu.Daca stie cineva va rog sa-mi spuneti si mie.
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Buna fetelor.Am si eu o nelamurire.Doctorita ,mea mi-a zis ca o sa ma trimita la Bucuresti la inseminare dar dupa ce ea o sa-mi faca HSG si sotul meu trebuie sa faca Clamydia, Ureaplasma si Mycoplasma.Nu stia cum sa-si faca sotul meu aceste analize.Din sange, urina sau sperma? nici eu nu stiu.Daca stie cineva va rog sa-mi spuneti si mie. |
Cele din sange cred ca au cea mai mare acuratete. Se mai poate din sperma, dar din urina nu cred. Totusi, ea, ca doctor, din moment ce iti face o HSG, ar trebui sa cunoasca astfel de lucruri.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
30+ cu inimioaraDavid Lloyd George
SARA_HS spune:
Analizele din sange, cel putin in cazul myco+ureaplasma, nu sunt relevante, in sensul ca, daca ies pozitive, nu se poate sti cu exactitate daca e vorba de prezenta infectiei sau doar a anticorpilor datorati unei foste infectii. Asa mi-au explicat mie la un laborator.
Si la barbati, ca si la femei, cele mai bune rezultate sunt cele din secretie/sperma ( acum vb. si de chlamydia).
Sunt anumite centre ale unor laboratoare care recolteaza si sperma pt. astfel de analize. Daca nu ma insel, Polisano are un astfel de centru in Bucuresti...
---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
racheel spune:
Multumesc,SARA HS.
I-am facut analiza din sperma,si i-a iesit chlamidia prezenta.
Eu am facut chlamidia in august si a iesit pozitiva, nu am luat antibiotice, si am repetat-o luna aceasta si mi-a iesit negativa.Nu stiu ce sa mai cred.
Apoi mi-am facut igA,igG,igM, dar rezultatele le primesc saptamana viitoare.
anomys spune:
Draga Adellla,
In primul rand lasa supararea si stresul la o parte.
Vreau sa te intreb daca ai aflat cumva cum stai cu prolactina?Poate fi o cauza majora in ceea ce priveste si problema ta.
Eu de aprox.6 ani incerc sa aduc pe lume un bebe si nimic. Vesnic mi s-a dat tot alt diagnostic si uite ca inca nu mi-am pierdut speranta, desi am peste 30.
Sa ne auzim cu bine si gravidutze.
Adellla spune:
Buna Anomys. Pe 24 sept. merg sa fac prolactina si progesteron (analiza). Mi s-a spus sa merg in ziua 21 a c.m.
De ce ma intrebi? Nu prea stiu ce inseamna analizele astea. Si eu am 30 de ani, sper din toata inima sa ne dea si noua Doamne Doamne binecuvantarea de a avea un bebe.
Iti doresc mult succes si tie si sa ne auzim cu vesti bune.