Nelamurire
Buna fetelor. Eu de aproape doi ani vreau un bebe dar se lasa asteptat. Cred ca am facut toate analizele posibile si imposibile, inclusiv verificarea trompelor, spermograma si test postcoital. Au iesit bine dar totusi bebe nu vine. Ieri am facut din sange si anticorpii antispermatici dar doar saptamana viitoare mi se da rezultatul. Intrebarea mea ar fi daca atunci cand ramai insarcinata ai cam aceleasi simptome ca si la menstruatie? Adica burta tot asa doare, sanii dor? Fetelor care ati ramas insarcinate va rog spuneti-mi si mie. In fiecare luna imi fac sperante si ... mereu degeaba. Oare cand o sa vad si eu doua liniute? :-(
Raspunsuri
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adellla Buna fetelor. Eu de aproape doi ani vreau un bebe dar se lasa asteptat. Cred ca am facut toate analizele posibile si imposibile, inclusiv verificarea trompelor, spermograma si test postcoital. Au iesit bine dar totusi bebe nu vine. Ieri am facut din sange si anticorpii antispermatici dar doar saptamana viitoare mi se da rezultatul. Intrebarea mea ar fi daca atunci cand ramai insarcinata ai cam aceleasi simptome ca si la menstruatie? Adica burta tot asa doare, sanii dor? Fetelor care ati ramas insarcinate va rog spuneti-mi si mie. In fiecare luna imi fac sperante si ... mereu degeaba. Oare cand o sa vad si eu doua liniute? :-( |
Le vei vedea,ai rabdare !
Referitor la intrebarea ta, da, ai simptome ca la CM ,numai ca nu mai vine din cauza de bebe

Gabriela
25 + viitoare mami de
Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
madutza_bra spune:
Da, aceleasi senzatii ca la CM. Unele fete au chiar simptome de raceala.
Sunt siguraca vei avea si tu bebelusul mult dorit! Sanatate multa! 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
MACARIE spune:
teste de ovulatie ai facut? simptomele sunt la la CM ....
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
emilia.m spune:
Ai menstruatie regulata?
Daca da cumpara niste teste de ovulatie (le gasesti la orice farmacie). Ia un kit cu mai multe si faci un test in fiecare dimineata in perioada fertila. Cele de la Barza sunt bune din cate am inteles de la farmaciste.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
MACARIE spune:
teste de ovulatie ai facut? simptomele sunt la la CM ....
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
Adellla spune:
Multumesc mult fetelor de raspunsuri. Da, am facut si teste de ovulatie. Ciclul este regulat. Chiar nu stiu ce sa mai fac sa am si eu bebelusul mult dorit :-(
emilia.m spune:
Ai verificat cumva sa nu ai anticorpi antispermatici?
Sau uterul infantil (prea mic) sau retrovers (pozitionat diferit).
Am o prietena intr-o astfel de situatie. Face tratamente la Sovata.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Adellla spune:
da, Emilia intr-adevar am uterul retrovers, dar asta nu e asa o problema la mine, am facut de cateva ori si testul postcoital si erau multi spermatozoizi ajunsi in uter, deci ajung unde trebuie. Azi imi dau si rezultatul la anticorpii antispermatici
Adellla spune:
Acum am primit pe mail si rezultatul la anticorpii antispermatici. Este 31 iar valoarea de referinta trebuie sa fie < 60. Deci (zic eu) a iesit bine. Nu de aici e problema.
Merg maine la dr sa ii arat rezultatul sa vad ce imi zice
va pup
Adellla spune:
Am fost la dr. Se pare ca totul e ok. Totusi mi-a dat aspenter si vit E. Poate o sa ma ajute. Nu stiu ce sa mai fac fetelor. Nu avem probleme si totusi bebe nu vine de atata timp. :-(