Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***243***
Raspunsuri - Pagina 17
novus spune:
Adrisimo, am uitat sa te intreb : cum au iesit muffinsii ? ai facut ? eu maine am in plan o transa
Ilinca, tu mai ''mufinsaresti''
? ce variante ai mai incercat , ziceai ceva de unii sarati oare ?
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Pisigri, 

pt postarea de pe blog ! si eu sunt la fel, a mea e cea mai cea si asa va ramane mereu iar pt invatat tabla inmultirii are vreme la scoala ![]()
Georgyiuli, felicitari pt bebe din burtica
!! sa fiti sanatosi si voiosi
Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
Am pus poze pe Mail-ul comun sa o mai vedeti si pe Gaza mea in caz ca ne-ati uitat. Cu ocazia asta am constatat ca in ultima luna am fost taare lenesi si nu prea am facut poze.
Pupici
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
denisamada spune:

Tufete, multumesc pt complimente, dar nu prea stiu daca sa ma bucur sau nu ca AU FOST si vremuri mai bune... 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Gaza22 spune:
ah era sa uit, am admirat-o si eu pe Denisa, superbaaaaaaaaaa !!!! si rochia a fost mortala iar Pisi se vede ca e indragostit lulea. Pup miresica, proaspata mamica si propietara.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
saby spune:
Buna seara!!!
Va citesc si eu asa printre randuri dar nu prea mai apuc sa scriu, suntem inca in pregatiri de plecare, joi dimineata plecam catre Dragasani unde nasim sambata, duminica ne intoarcem la Bucuresti, luni din nou bagaje iar marti dimineata zburam catre Turcia
. Vroiam sa zic ca azi nici eu nu prea am fost in apele mele, asa ca ma incadrez vad in trendul de pe aici, probabil vremea asta o fi fost de vina.
Si cel mai important am vazut poze cu Gaza mica si Ana. Fetelor eu nu mai zic ca sunt frumaoase ca asta o stiti si voi foarte bine, ce m-a socat e cat de mult s-au schimbat, cat au crescut, asa au luat figuri de fetite, de domnisoare. Eu care le stiam destul de bine de la intalniri, acum puteam sa zic ca sunt alte fetite
. Of Doamne cat de repede cresc copii nostri, acum am realizat uitandu-ma la poze, credeti-ma am fost atat de uimita de cat de mult s-au schimbat incat l-am chemat si pe Adi sa le vada si el a zis acelas lucru, ca au crescut ca sunt fetite acum si ca se fac tot mai frumoase.
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Salutare mamici!!! Mi-a fost dor de voi ![]() |
si mie de voi

dragastoasa de Dragos