Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***243***
Raspunsuri - Pagina 18
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Adrisimo, am uitat sa te intreb : cum au iesit muffinsii ? ai facut ? eu maine am in plan o transa |
au iesit super!!, apreciate de toti cei prezenti
inca odata pt tava. aaaaaaaa si sa iti mai zic ca sotul se gandea daca o fi vreo bomba in colet ca tot scrie clock pe colet
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Cred ca pluteste ceva in aer. Mie parca mi-e si lene sa scriu. Dar si creierului ii e lene sa se gandeasca la ce ar putea scrie. Sunt si obosita si nu am chef de nimic |
ce raspuns ai de la interviu?
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui silvi8 crina a racit si la 5 mergem la dr. sper sa nu fie cazu de antibiotice. va pupam ![]() |
sanatate crinutei!!
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui georgyiuly Pediatra ei este medic homeopat asa ca ne-a dat si ea un tratament pe care il urmam pt prevenirea convulsiilor si combaterea febrei(inamicul nostru). |
imi poti zice ce tratam homeo va dat? eu ii dau timonil cu o schema progresiva, am inceput de la 0.1 ml/zi si trebuie sa ajungem la 4 mll/zi.
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui georgyiuly DNP la bebe2 este 13 martie..si tot la odiseea de martie-aprilie ma incadrez |
am citit dorinta ta de a avea un bebe la odiseea unde este si alina.n

dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui saby Buna seara!!! Va citesc si eu asa printre randuri dar nu prea mai apuc sa scriu, suntem inca in pregatiri de plecare, joi dimineata plecam catre Dragasani unde nasim sambata, duminica ne intoarcem la Bucuresti, luni din nou bagaje iar marti dimineata zburam catre Turcia . |
sa va fie de bine si nasitul si concediul!!
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
m-am delectat de dimineata cu poze frumoase de ana si gaza mica adevarate domnisoare 
eu tot uitandu-ma la toate pozele din albumele voastre constat ca ghioceii vostri sunt mai dezvoltati fizic si intelesctal fata de copilul meu. mereu imi reprosez ca nu imi fac timp destul sa ma joc cu el, sa stam de vorba, sa las alte lucruri deoparte pt el...offfff
dragastoasa de Dragos 
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
ce raspuns ai de la interviu? dragastoasa de Dragos ![]() |
Raspuns favorabil dar nu imi convine oferta.
Asta e! O sa imi fie destul de greu sa imi gasesc un job pe masura pretentiilor mele. Daca nu aveam rate reconsideram. Pe aceleasi criterii am mai refuzat in primavara o oferta la Decathlon.
Daca nu mi se iveste ceva cu salariul cel putin cat aveam prefer sa stau acasa cu Vladimir ca tot banii aia imi intra in buzunar.

.