Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***243***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Multumesc fetelor pt complimente! Am beneficiat de makiaj profesional... Io palaria descoperita de Adelake voiam sa o exemplific. Ca preferata e tot cea cu funda mov, de la Novus. O s exempific i asta... dar nu-sh cand... ca desktopul e arhivat prin balcon, laptopul are serioase probleme de personalitate... ... iar eu intru de pe eeeee, care nu are memorie suficienta sa descarc pozele pe el...

Am cucat piticul, dar ma gandesc cu groaza ca iar se trezeste de 3-4 ori pana dimineata, de ma apuca disperarea... recunosc, dupa ce isi bea lapticul (min 700ml/noapte) se culca imediat la loc... dar parca tot mi-ar prinde bine o noapte dormita fara treziri... nici and era bebe-mic nu se treze asa... bashk atunci o mufam si adormeam la loc.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Scuze ca mananc litere, dar am tastele asa inghesuite la eee-ul asta, ca ori apas doo, ori nika...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare mamici!!!

Am reusit sa recuperez in sfarsit ce ati scris in absenta mea.

Eu am avut o perioada nasoala rau si acum incerc sa-mi revin, dar nu prea reusesc.

David este astazi in ton cu Adelake, dar spre deosebire de ea, el nu a dormit DELOC. Sunt f obosita si nervoasa si un pic deprimata si etc....asa ca am intrat sa vad ce mai faceti.

Caut gradinita si nu gasesc nimic sa ma multumeasca.

Daca stie cineva o gradi ok prin urm zone: Victoriei, Baneasa, Bucurestii Noi, Domenii, va rog sa ma anuntati/ajutati si pe mine.

Mi-a fost dor de voi

Olga, mamica lui David iepurasul

Incerca gradinita Cami de pe Carol Knappe, dar e cam scumpa (1500 ron)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Cred ca pluteste ceva in aer.
Mie parca mi-e si lene sa scriu. Dar si creierului ii e lene sa se gandeasca la ce ar putea scrie.

Sunt si obosita si nu am chef de nimic

Mergi la inceput

Bu-hu-hu! Vaz ca nu e nimeni la vorba... piticul a adormit... ma duc sa imi mai fac de lucru, ca e revolutie in bucatarie... poate inastaurez o forma de guvernare...ceva...

V-am zis ca m-am dotat cu "aparatoare" de patutz dupa sperietura, nu? I-am aratat o data pe unde sa se urce si sa coboare si s-a adaptat de parca o avea de juma'de an... cand i s-a facut somn a inceput sa bata a-propos-uri catzaradu-se in patut, asa ca m-am simtit si io sa incep ritualul de culcat bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Bu-hu-huuuuuuu,

Regret ca nu pot citi din urma...si ca ma voi limita sa va spun ca"
- suntem in Bucuresti; vorbesc la plural pentru ca e si Victor acasa, pentru 2 saptamani...bunicile sunt in doliu national, bocesc toata ziua, ne suna non stop si sunt pline de muci...ce sa le fac daca au devenit Victor-dependente?!
- vroiam sa ajungem maine in IOR si sa facem o surpriza...dar nu reusim pentru ca Pitonul e bolnav, iar mami e si ea dusa cu capu'...adica mi-am facut programare la ORL maine seara...dupa ce ajunge tati acasa...adica la 8 o sa fiu la clinica sa vad ce am in gatul asta nenorocit...desi exudatul a iesit negativ la orice porcarie mi-e frica sa nu am vreo cretinarie pe care sa i-o tot dau lui Victor;
- din weekend Victor tot face febra, dar nimic grav, adica maxim 38.7 (aseara de exemplu)...si azi am fugit cu el la dr...i-au luat toate analizele posibile: exudat nazal, exudat faringian, coprocultura, coproparazitologic, sumar de urina, urocultura...cica gatutul e usor rosu, dar nimic alarmant...sa fiu pe faza si daca apar noutati sa o sun pe dr; mi-a dat iar antibiotic...dar cica sa nu i-l dau decat daca se impute treaba...de ieri imi face iar caca moale...o maioneza stricata si plina de muci, azi chiar usor apoasa...asa ca smecta, regim, ceai de menta, refflor....oooooffffff;
- de cand ne-am intors de la mare o tinem numai in probleme: rosu in gat, temperatura, faringita, laringita, stomatita aftoasa, micoza la cuc, curishor bubicios, caca moale...acum o luam de la capat cu antibiotice, aerosoli si alte cele?!

Ce sa-i dau de imunitate?! Ajutooor!!!

Mi-e tre sa imi vina, am o migrena cumplita plus durero de burta...deci distractie...

Da, stiu, doar ma vait Da' cu cine sa vorbesc si io, daca nu cu voi?

Va pup cu drag.

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Bu-hu-huuu si eu...
Bine ai revenit Gigelica cu Pitonu bolnavior sa treaca repede, multe pe capu` lui saracutu`, stefan nu a avut atatea in toata existenta lui de pana acum .. eu ii dau pentru imunitate oscilocc.
Mihaela, cum te-ai descurcat cu datornicii ?

Am fost si noi bolnaviori, m-am dus la med.fam.si a zis ca e racit la plamani si rosu in gat, ia dat augmentin (specialitatea ei pt.orice). Nu i-am dat si m-am dus la med.particular, a zis ca nu are nici un sunet la plamani, doar putin rosu in gt dar nici vorba de antibio. Eu cred ca e cretina rau dr.mea de fam.,ma retrag de la ea ca nu e prima data cand da un diagnostic gresit.
E adevarat ca a si vomat in doua randuri Stefan dar pt.ca are o tuse incarcata iar atunci cand l-a ascultat o fi fost mucoasa pe gat... of, nu mai stiu ce sa zic de medicii astia, unii sunt cu pluta rau.
Acum nu ii dau decat Stodal, osccilo. si aerosoli. Nu mananca decat f.ff.f. putin dar stau 2 canini sa iasa, e prezenta mai tot timpul suzi... ma gandesc mereu, daca si ceilalti dinti/masele ieseau asa greu ajungeam la spitalul 9 ori
Cam atat de la noi, muciosii...

http://family.webshots.com/album/578135682NklfHP?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Ce sa-i dau de imunitate?! Ajutooor!!!

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

IMUNOGRIP - de la PLANT EXTRACT! E pe baza de ECHINACIN. Il mai poti lua si pe ala de la OZONE, daca nu gasesti PLANT EXTRACT. E super bun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hellou !!!

Pai ce e cu atmosfera asta fetelor ?! ia sa va remontati un pic, da-le incolo de ganduri negre, gri si de care or mai fi, de maine iasa iar soarele asa ca : smile va rog

Denisamada, moamaaa ce faina ai fost si mireasa !! si mie mi-ar fi placut palarie dar pana m-am mosmondit nu am mai gasit !

Pisik, superbe pozele cu Ana, imi place in mod deosebit cea cu leul, e totala, ce privire are !!

Gigelica, bine ati revenit si sanatate multa va dorim !!!

Olishka, succes la operatiunea gradinita si la adormit pe David !! si vezi ce visezi la noapte

Alexandra e totala, mai nou cand o intrebi cati ani are, raspunde senin si clar : ''patru'' !! In rest e in faza de negatie, nu vrea la baie, nu vrea mancare, '' niu, niu, niu ''
Si e ca un papagal, tot ce aude vrea sa imite, scoate niste cuvinte de ne prapadim de ras
Asa ca zic eu, ne incadram la IQ mediu ca inca nu am facut celebrul test

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Wooooow denisamada ce slaba si faina mireasa ai fost!

Gigelica multa sanatate pitonului.

Pisik, e o frumoasa Ana. Cum ati reusit sa va accidentati?

Noi suntem bine, rele cat incape, imi scoate si mie fire albe. Ii spun ca nu are voie sa faca ceva si ii explic si de ce, se uita in ochii mei si face tot ce vrea ea. Atunci imi vine sa tot plec, incerc sa ma calmez desi mai greu. De mancat iarasi nu mai vrem sa mancam numai cate un pic, ei asta e... sanatoase sa fim.

Mergi la inceput