Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***243***
Raspunsuri - Pagina 15
Pisik06 spune:
Hello!
Nu am dispozitie sa scriu, din varii motive. Am trimis pe mailul comun niste poze.
Va pup
Mami de minune mica
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgyiuly Legat de escaladat patutul..nici eu nu prea imi faceam probleme,insa ieri am surprins-o pe Giulia agatata ca o maimuta de bara de sus in tentativa ei de a "evada".Nu stiu ce tehnica intentioneaza sa dezvolte pentru ultima parte,coborarea propriu-zisa ca am intervenit. Denisamada....Ayla avea poze cu aparatoarea de la patutl Luanei! Apropo de test...la autoservire si la limbaj stam conform varstei...la dezvoltarea motorie parca 2 ani iar IQ este mediu-superior [...] Eu am fost si mi-am facut prima ecografie si am facut cunostinta cu bebe ,primele analize si urmeaza si vizita ginecologica saptamana asta. |
Ce maimutza... aia era demult, ieri am gasit-o cocotzata mai mult in afara... brrrrrrr... nici nu vreau sa-mi aduc aminte. A sosit aparatoarea, am montat-o, dar nu am reusit sa adorm copilul azi... a adormit vreu sfert de ora in masina..si asta i-a a fost. Pana acum nu si-a mai exprimat vreo dorinta in sensul asta... mai rau e ca o sa adoarma la 8-9 si mi-e ca la 5-6 suntem in picioare,

A! Si am invatat un cuvant nou "brr" = bormashina lui meshterila. Ramane intalneala pt maine? Cine e "inscris"?
Pupici pe burtica.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Am revenit dupa cateva zile tare grele. Am reusit sa ne mutam si sa cumparam/comandam ce ne mai lipsea. Nu are nimeni de vanzare o portita pentru scara? Am cumparat una dar... nu e reglabila si dimensiunea e gresita! ![]() |
He-he! Bravo daca ati reusit deja sa stiti ce vreti... eu inca nu m-am lamurit asupra acestui aspect, inca studiez, vizitez, desenez... greu la deal... cu mine.

Am gasit portite (pe noi ne interesa pt usa de la balcon, ca scara nu avem) la ikea, brico, parca si la practiker... pe net am gasit in mai multe locuri, dar nu mai stiu...

Fie-mea, recent devenita palarii-addicted, imi studiaza colectia de palarii (nu prea mutle, ca nu-s amatoare), cea mai apreciata e cea de mirea - sa
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui simonapro La noi tot cald si frumos e, tocmai bine, dar sa vedem cat o sa mai fie asa. Lucian de vreo 20 de minute sta si se uita cu nepoata-mea pe o carte cu multe animale, e tare incantat, cand a vazut tigru, a zis ca e pisa |
In Bucuresti ploua... se duce naiba marea noastra de we asta... sper ca macar intaneala de maine sa ramnana...

Si la noi tot "ma" se keama si tigrul si pisicul.
Denisa-Madalina
fericita de
Ilinca_M. spune:
Denisamada, ce slaba eraaaai!! (nu ca acum ai fi grasa!) Eu in viatza mea n-am reusit sa fiu asa slabutza(nici n-o sa reusesc de-acu inainte), mama ce talie de viespe aveai!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Hello! Nu am dispozitie sa scriu, din varii motive. Am trimis pe mailul comun niste poze. Va pup Mami de minune mica |
Hei! macar maine vii la intalnire, da? Dam ceva dulce!!!

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Denisamada, ce slaba eraaaai!! (nu ca acum ai fi grasa!) Eu in viatza mea n-am reusit sa fiu asa slabutza(nici n-o sa reusesc de-acu inainte), mama ce talie de viespe aveai!! |
Of... si daca m-ai vedea acum...
de fapt ne vedem la Sovata
si nu au trecut decat 3 ani
dar multe s-au mai intampalt de atunci...Denisa-Madalina
fericita de
olishka spune:
Salutare mamici!!!
Am reusit sa recuperez in sfarsit ce ati scris in absenta mea.
Eu am avut o perioada nasoala rau si acum incerc sa-mi revin, dar nu prea reusesc.
David este astazi in ton cu Adelake, dar spre deosebire de ea, el nu a dormit DELOC. Sunt f obosita si nervoasa si un pic deprimata si etc....asa ca am intrat sa vad ce mai faceti.
Caut gradinita si nu gasesc nimic sa ma multumeasca.
Daca stie cineva o gradi ok prin urm zone: Victoriei, Baneasa, Bucurestii Noi, Domenii, va rog sa ma anuntati/ajutati si pe mine.
Mi-a fost dor de voi 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Anaan spune:
Salutare!
Nici eu nu-s in the right mood...dar trebuie sa constat: Denisamada, ai fost o mireasa superba!
Pisik
. Ana e o fetita minunata, in toate fotografiile este
! Pup buba sa treaca!
Olga, bine ai revenit!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
olishka spune:
Da Denisa, chiar ai fost o mireasa tare frumoasa
Anaan multumesc 
David a adormit. Sper sa nu se mai treazeasca pana maine dimineata. De cateva nopti adoarme numai pe la 1 si ff greu. Si-a dat tot programul peste cap de cand cu bolile lui din ultima vreme. Nu ma mai inteleg deloc cu el. Sper doar ca este o perioada si va trece.
Olga, mamica lui David iepurasul