Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***243***
Raspunsuri - Pagina 14
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrisimo28 votati si azi somink dulce? ![]() |
votat

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
la noi e rece si placut...ba se inoreaza ba apare soarele...probabil va ploua si la noi dar mai spre seara...in rest suntem ok
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
simonapro spune:
La multi ani cu bucurii, sarbatoritilor de ieri! 
La noi tot cald si frumos e, tocmai bine, dar sa vedem cat o sa mai fie asa.
Lucian de vreo 20 de minute sta si se uita cu nepoata-mea pe o carte cu multe animale, e tare incantat, cand a vazut tigru, a zis ca e pisa ![]()
Cami: ce mai face nora mea frumoasa?
Magdy: Doamne ajuta sa se nasca bebe la termen si fara probleme!
Mihaelacg:sper ca ati trecut cu bine peste ziua de ieri, asteptam vesti de la voi!
Plec sa hranesc copchiii si apoi la somn cu ei![]()

Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui simonapro Plec sa hranesc copchiii si apoi la somn cu ei ![]() Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
zi-ne ce raspuns ai de la interviu.
dragastoasa de Dragos
cativ13 spune:
citat din mesajul lui georgiana310Nu are nimeni de vanzare o portita pentru scara? Am cumparat una dar... nu e reglabila si dimensiunea e gresita! Pupici!Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
aditapop spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 aditapop ce face nazdravanul? dragastoasa de Dragos ![]() |
Multumesc, e bine! Azi am luat si analizele de laborator si.. surpriza! nu au gasit nimic!! faza e ca tot ei au zis din prima zi ca e puroi in exces in scaun si sa dam rapid antibiotic.
M-am dus sa cer explicatii, am vb chiar cu dr. care a efectuat analizele si mi-a zis ca a putut fi ori o infectie digestiva, ori o dizenterie mai blanda (??) ori o manifestare a stafilococului auriu (care nu a iesit la ultima analiza!), deci... mai vedem in perioada urmatoare. Intre timp facem si un exudat sa vedem daca se arata crocobaurul.Multumesc pentru grija

Dragos cum e?
Pup pe toate si toti ghioceii!

POZE NAZDRAVAN
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui aditapop Dragos cum e? Pup pe toate si toti ghioceii! ![]() ![]() ![]() |
multumesc bine, mergem cu tratam in continuare.

dragastoasa de Dragos
Ilinca_M. spune:
Mai dar ce amortzeala pe la topicul nostru! A venit toamna...dar direct cu hibernare?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
silvi8 spune:
am facut si eu testul ala de la inceputul cap.
Varsa mentala: 1.89(1 ANI 11 LUNI )
Varsa cronologica: 1.49(1 ANI 6 LUNI )
IQ: 127 / nu suntem chiar exceptionali dar eu sunt multumita.
crina a racit si la 5 mergem la dr. sper sa nu fie cazu de antibiotice.
va pupam
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
Povestea CRINEI
georgyiuly spune:
Eu mi-s olaca nervoasa ca m-a"suparat"fiica-mea si ca sa nu dau iama in
sertarul cu dulciuri mi-am facut o salata mare si acra
!Ei ii ies caninii si mie fire de par alb!
Mai sunt copilasi care isi gasesc satisfactia prin a strica lucrurile..ca Giulia arunca tot ce prinde,telefon mobil,fix,portabil,telecomanda,biberon,canite...pur si simplu afiseaza un zambet pe fata,iti arata ce are in mana si...japppp le arunca de se fac praf!Nu stiu cum sa ma comport cu ea,ca nimic nu functioneaza...azi am certat-o si n-am mai vorbit cu ea.Stie ca greseste si ca ma supara,dar tot ca ea face.
Adrisimo ..Giulia a avut 2 episoade de convulsii,manifestarile cred ca sunt cam aceleasi cu ce am citit eu ca s-a intamplat si cu Dragos.
Nu detaliez pt ca stim cat de infioratoare sunt.
Ei ii voi face o vizita neurologica abia in decembrie ca atunci am obtinut programarea la un spital de pediatrie,neurologie infantila la Roma.In tara neurologul mi-a dat un tratament dar e irelevant cata vreme nu au continuitate vizitele la acelasi neurolog.Probail va face un EEG si vom vedea ce tratament va urma.
Pediatra ei este medic homeopat asa ca ne-a dat si ea un tratament pe care il urmam pt prevenirea convulsiilor si combaterea febrei(inamicul nostru).Nu stiu daca functioneaza dar merita incercat.
Din pacate mai am si eu de trecut de pragul psihologic,ca sa pot reactiona daca se vor mai intampla...momentan am ceva probleme cu acceptarea a tot ce se intampla.
DNP la bebe2 este 13 martie..si tot la odiseea de martie-aprilie ma incadrez![]()
Votat somnoroasa dulcica!

12+
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Pupici!Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009http://georgianaspataru.blogspot.com/