Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***243***
Raspunsuri - Pagina 13
pisigri spune:
Neatza si cisterna de cafea :)
Georgyiuly (cred ca tre sa-ti dau un miel ca nu cred ca am nimerit i-urile si y-urile...) felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos, necolicos si mincacios! Frumos si destept stim ca iese :)
Ayla, la noi e invers, la gradi papa de rupe, acasa se mai moftureste. Ieri m-am dus sa o iau la 12 si un pic, dar nu se apucasera inca de papat, ca s-au lungit cu petrecerea de inceput de an (a mea a fost zina-fluturica :))). Asa ca am stat si eu cu ea in sala de mese ca sa pape (ma vazuse deja si nu ar fi ramas la masa fara mine): cind a terminat de mincat singura borshul de la ea din farfurie, a inceput sa manince din farfuria fetitei cu care statea la masa :)). M-am stricat de ris.
La felul 2 insa ave probleme, ei tre sa ii ascund carnea in mincare ca sa pape, si acolo primesc...de ex ieri au avut tocanita de cartofi cu piept de pui, si erau mari bucatile de carne (si de cartof) asa ca a cerut imperativ desertul - portocala - si apoi s-a apucat de carnitza cu portocala :)...
Genina, felicitari pentru prima zi la gradi ! Sa ne povestesti si azi cum a fost. La noi ziua AIA naspa a fost dupa vreo 3 zile. de miine o las si eu la somn acolo, mi-e cam groaza, ca noi la prinz avem un intreg ritual...mai bine as lasa-o peste noapte, ca atunci e simplu, se pune in pat singura si adoarme...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Am vrut de ieri - dar am uitat - sa va las linkul la un topic de pe DC care m-a impresionat mult. Iaca-ta-l http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155636
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Ilinca_M. spune:
Pisigri, daca fiica-ta mananca piept de pui cu portocala, e o rafinata, ce mai!! De-acum sa studiezi retetele restaurantelor de lux si de-acolo sa te inspiri!![]()
Eu am vazut topicul la care ai dat link si inca altele pe tema asta (bine, io nu prea ratez nimic pe DC, inca de dimineatza dau o "scanare rapida" si vad ce merita sa fie citit
).
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
pisigri spune:
Io-s mai inapoiata cu noutatile pe DC, ca vad ca nu mai apuc deloc sa intru pe net cit e Pisilinca acasa.
Cit despre pieptul de pui cu portocale, chiar am ris in sinea mea, ca sotul a devenit fanul unuia care are o emisiune de bucatareala, si de ceva vreme tot incercam retele aluia. Si acum vreo 3-4 zile mi-a facut pui cu portocale, numai ca a cam ars zaharul brun si nu am pastrat si pentru junioara, ca am zis ca nu-i de ea. Iaca, mi-a dat o lectie :))
claudela spune:
Neatza!Un ceai cald va servesc...sa ne mai incalzim, ca pe mine m-a cam apucat tremuratul...
POVESTEA MIRUNEI
pisigri spune:
Si la noi e cam cu tremurici, si plooouuuuaaaaa. Si pe mine m-a apucat aerisitul casei. Am facut un friiig...
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudela Neatza!Un ceai cald va servesc...sa ne mai incalzim, ca pe mine m-a cam apucat tremuratul... ![]() POVESTEA MIRUNEI |
vine la noi

s-a intunecat deodata
dragastoasa de Dragos 
Ilinca_M. spune:
Aaaa veeeniiit toaaaamnaaaaa!
Io sortez hainele lui Phiphi, pe alea de vara care preconizez ca-i vor fi bune si la anu' le-am pus la pastrare, restul pentru cumnata prietenei mele care va da nastere unei Scorpiutze
.
Am scos de la arhiva haine de toamna pe care cand le-am primit cacadou le-am privit cu reticentza, am zis "ooo, astea nu i-or fi bune decat peste freo 2 ani". Si iaca amu i-or fi bune deja. Pot sa zic ca in privintza hainelor Sophiphi a fost mare norocoasa: am prietene cu copii mai mari cu 1-2 ani care i-au lasat "mostenire" hainutzele lor. Or fi ele "la manutza a doua de bebe" dar au fost pastrate in stare impecabila si-s numa de firme si firmulitze (deh, nasi prin America, Italia etc.). Sa nu mai zic de best-frienda mea din Hamerica si alte multe prietene (inclusiv de pe internet
) + vara-mea care nu are copii care au umplut-o de hainutze noi, superbe. Si sa nu uitam de alt "provider" important, soacra. Asa ca eu, ca muma, am scapat incredibil de usor, cred ca doar 10% din hainele lui Sophiphi de cand s-a nascut le-am cumparat eu
. Asa ca sunt ca barza aia oarba la care-i face Dumnezeu cuib:)))
Totusi cu hainele de toamna-iarna nu stam prea bine, cred ca trebuie s-o invit pe soacra la o shedintza de shopping, sper ca pricepe aluzia![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
georgiana310 spune:
Salutti tutti!
Am revenit dupa cateva zile tare grele. Am reusit sa ne mutam si sa cumparam/comandam ce ne mai lipsea.
Nu are nimeni de vanzare o portita pentru scara? Am cumparat una dar... nu e reglabila si dimensiunea e gresita!
Pupici!