Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***243***
Raspunsuri - Pagina 12
Monnvas spune:
Pfui, io-s lata dupa inca o tura de catzarat pe pasarele si dat pe tobogane... in 2 ![]()
Miercuri vine si ARIS. Deeeci... alti doritori?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Miercuri vine si ARIS. Deeeci... alti doritori? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Nooiiii !!
Alexandra (03.03.09)
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!
Multumim frumos de urari
! Uram si noi tuturor Alexandrilor si Alexandrelor multa sanatate, numai bine si pupici multi!

Nu prea mai reusesc sa scriu,dar incerc cat de cat sa va urmaresc(din umbra
),ma actualizez cu poze si noutati despre ghiocei cat de des pot.
Magdy ma bucur sa aud ca plecati acasa si ma rog sa ajungeti cu bine la 37 de saptamani!
Adrisimo am citit zilele trecute de problemele de sanatate ale lui Dragos.Iti sunt alaturi sufleteste si din pacate te inteleg foarte bine pt ca si noi ne confruntam cam cu aceleasi probleme.Sanatate multa va doresc!
Legat de escaladat patutul..nici eu nu prea imi faceam probleme,insa ieri am surprins-o pe Giulia agatata ca o maimuta de bara de sus in tentativa ei de a "evada".Nu stiu ce tehnica intentioneaza sa dezvolte pentru ultima parte,coborarea propriu-zisa ca am intervenit.
Denisamada....Ayla avea poze cu aparatoarea de la patutl Luanei!
Apropo de test...la autoservire si la limbaj stam conform varstei...la dezvoltarea motorie parca 2 ani iar IQ este mediu-superior
!
Despre noi ...in general bine,Giuliei ii ies canini si mai plange,adoarme foarte greu...si inventam si noi modalitati de adormit copilul.
Eu am fost si mi-am facut prima ecografie si am facut cunostinta cu bebe
,primele analize si urmeaza si vizita ginecologica saptamana asta.
va pup... m-am intins cam mult,daca tot scriu rar!!!
12+
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
Giulia!
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui georgyiuly Adrisimo am citit zilele trecute de problemele de sanatate ale lui Dragos.Iti sunt alaturi sufleteste si din pacate te inteleg foarte bine pt ca si noi ne confruntam cam cu aceleasi probleme.Sanatate multa va doresc! |
si multumesc la fel. as vrea sa te intreb voi ati facut ceva analize + tratament?.
dragastoasa de Drg
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui georgyiuly Eu am fost si mi-am facut prima ecografie si am facut cunostinta cu bebe ,primele analize si urmeaza si vizita ginecologica saptamana asta. 12+ |

felicitari ptr bebe mic

dragastoasa de Drg
adrisimo28 spune:
georgyiuly ce DNP ai? cred ca esti tot la odiseea de martie aprilie(asa cum ti-ai dorit)
am admirat-o pe giulia
cum o
catelul![]()
dragastoasa de Drg 
Ayla21 spune:
Buna dimineata!
Ieri copiii mei n-au mancat nimic la gradi. Ba da, Luana a papat jumatate de mar (desi cred ca jumatate din jumatatea care i-am pus-o la pachet ca desert). I-am pus si mozarela de la Apetito, a aruncat-o doamna. Am ajuns acasa si Clau iar a luat caramele de la ABC-ul de la noi de la bloc. Desi i-am spus de cateva ori "nu". In final, ca sa ascunda carameaua care i-am cerut sa o duca inapoi, a bagat-o in gura. Ne-am certat si acasa n-a vrut sa pape deloc. Asta ca i-am spus ca-l trimit la gradi cu o coaja uscata de paine, si daca n-o mananca azi, i-o tot dau in ghiozdanel, pana o mananca, uscata si veche. Suparati, si eu si el, s-a culcat si la pranz nemancat. Asa ca pe la 3 cand s-a trezit Luana, el inca dormea. Luana a papat putina supa, carnita a tot impins-o cu limbuta afara din gura. Pe la ora 4 l-a trezit tati, ca noi vroiam sa mergem la sala si copiii urmau sa stea cu buni. Era adormit si molesit. Ii scazuse glicemia. I-a dat tac-su fortat sa pape putin, el tot suparat pe mancare. In final s-a pus pe picioare, se si prefacea putin, ca doar era suparat copilul, il certase ma-sa ca nu mananca. Atata sunt de ametiti copiii mei, ca daca sar o singura masa de pranz, ajung la spital in perfuzii. I-am spus eu ca daca mai mananca numai caramele ajunge la spital (cu alergii), uite ca aproape ajungea pt scaderea glicemiei (e a doua oara cand pateste asa).
Asa ca azi i-am trezit la 8 fara 20 si i-am pus fortat sa manance micul dejun acasa. Asa sunt eu linistita ca au papat, si acum chiar ii pot trimite la gradi cu coaja aia de paine.![]()
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
Georgyiuly
felicitari!
La multi ani sarbatoritilor zilei de ieri! (scuze de intarziere)
Magdy
Doamne ajuta sa stea Maria in burtica pana la termen!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Asa ca azi i-am trezit la 8 fara 20 si i-am pus fortat sa manance micul dejun acasa. Asa sunt eu linistita ca au papat, si acum chiar ii pot trimite la gradi cu coaja aia de paine. |
dragastoasa de Drg