Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (308)
Raspunsuri - Pagina 21
gaia.nevia spune:

Lucas!

Sanatos voios si norocos tot mereu! Bitza,
Nocom, uitasem complet de vigantoletten si n-am nici urma de asa ceva prin casa...
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Anca, cum mai papa Carla, tot borcanele? Pentru mine inca este un mister din ce traieste Gruia ... la cat mananca .. Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si CezaraAMR 6 saptamani !! ![]() |
Din lapte de mama, nu-i clar?! Sa stii ca si Dragos cam la fel sta cu mancarea. Pana in urma cu cateva zile doar borcanelul de 8 luni de la Nestle, cu orez si merluciu. Singurul!
babymom75 spune:
Am uitat sa va spun! Dragos il spune pe "R"!!! Sunt tare mandra!
"-Cu ce masina mergem noi?"
"-Cu ShaRRRanu'!" ![]()
Mimihoo spune:
user-ul family.auber m-a pus ca favorite pe picasa. Nu am recunoscut persoana si i-am dat block. Daca este vreuna dintre voi, imi cer scuze!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Nerantula spune:
Babymom, felicitari pentru RRRR! Si salutare! 
Mai stai prin zona, ca acusi o sa am nevoie din plin de tine

Cat despre lapte, nu stiu daca ai fost pe faza cand scriam, dar la un moment dat a secat productia, acum suntem pe colostru, dar destul de putin (ma raportez la cat il aud inghitind .. si sper sa nu fie numai saliva produsa in timpul suptului ...), deci e impropriu spus ca Gruia mai e alaptat, desi petrece mult timp la san ..
Oricum, prevad o revenire la alaptat exclusiv
+, eventual, 'legume cu vitel si orez' de la Nestle 
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
AMR 6 saptamani !! 
claudinna spune:
neata!
proaspata!!
Lucas
Oana
sa fiti sanatosi toata viata!!
Sebi
Dimitri
numai bucurii sa aveti in viata si sanatate multa!!
Mimihoo si eu am primit de la acelasi user si mi-a parut suspect, asa ca am blocat
deci nu-s paranoia
e clar ca e ceva in neregla
am vazut ca urmareste multe conturi romanesti, numai c copii
sanatate mlta petru puisorii bolnavi!
felicitari boboceilor pentr progrese
mie mi se pare ca puii nostri devin din ce in ce mai simpatici
R ma sna la serv si ma intreaba: tze ai mancat? unde esti mamana, esti la sevitzi?
si daca vin mai devreme: du-te la sevitzi!...deci e clar ca s-a obisnuit fara mine in prima parte a zilei
eu mi-am scos ieri o aluna traumatizata...acum ma doare umarul de mor, ca s-a dus efectul anesteiziei..o duc la analize, sper sa fie bine
va pup si un gand si o imbratisare catre babytza
Nocom spune:
Neata
La Multi Ani,Sebastian!!
Aly_c sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si norocos!! 
La Multi Ani, Dimitri!!
Sa fii sanantos si sa ai o copilarie minunata alaturi de fartiorul tau!! Miruna 
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo user-ul family.auber m-a pus ca favorite pe picasa. Nu am recunoscut persoana si i-am dat block. Daca este vreuna dintre voi, imi cer scuze! Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
Mi, din cate am citit la subiectul cu "pedofilii urmaresc galeriile foto" family.auber apare la multe galerii fara nicio legatura cu acestea. Foarte bine ca i-ai dat block, sigur nu e nimeni dintre noi. Eu sunt ingrozita de ce am citit acolo, user-ul e mai mult decat suspect. Mare atentie tuturor!
Carla &
mami