Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (308)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nusha ce putin mai ai??Tinem pumnii sa fie totul bine.Eu in geanta de spital am avut o gramada la noi e voi cu haine am avut si pampersi, servetele, creme pt bb si produse de spalat.Apoi pt mine am avut hainute, papucei, tampoane sterile din vata, aleze pt pat, pahar, farfurie ,cana etc.nici nu mai imi aduc aminte insa am avut o geanta tare mare.
Kllemi multumesc.Si eu ma bucur ca o place sa vedem cum va fi si maine ca deocamdata sapt asta sunt si eu acasa si vine si bona 2-3 ore pe zi.De luni insa vor ramane singuri.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, eu dau o pastiluta de 1000 zilnic, pisata intr-o lingurita cu putina apa.

nushulica, ce-mi vine repede in minte ca se catara niste huni pe mine: tampoane ptr sani, Garmastan sau Bepanthen tot ptr sani, pompa de muls, ceai de lactatie...

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

alinutza, dya, as spune la prima vedere ca viata m-a suparat, dar l-as mania pe Dumnezeu, ca suntem cu totii sanatosi si nu avem probleme grave. am avut ieri parte de o serie de intamplari nefaste, care, puse cap la cap, au dus la o zi in care m-am simtit cu totul aiurea. si vestea despre mama Roxanei m-a dat peste cap...
azi e mai bine, mi-am scos parleala cu hunii pe afara vreo 5 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

dya o pastiluta de 1000, zilnic.

lumi 5 ore?!??!?!?! La voi nu bate vantul ca turbatu?! Eu am stat o ora cu Daria si cand am intrat in casa ii curgeau mucii garla [trist]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

am vorbit cu pediatra si a zis sa continui pana la 2ani cu siropel vigantol.

crina iese mai mreu afara tinand cont (,) ca la noi usa de la intrare e mereu deschisa si se duce sa se joace in curte... azi dimineata am tras o tura de cumparat pampers si normal ca am luat-o cu mine, uhhh ce batea vantul, mi-e cam frica cu vremea asta

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

si eu am o stare foarte proasta accentuata de evenimentele din ultimile zile plus vechea problema financiara

nusha si eu am luat data trecuta multe lucruri nefolositoare: haine bb plus o gramada de schimburi... pune pampers, serv umede, creme, produse igiena, garmastam, tampoane...nu mai stiu ce trebuie

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

da mai fetelor,multumesc frumos pt raspunsuri...chiar nu ma gandisem la garmastan tampoane san...ce repede am uitat

pupici

de David si 35+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

si eu vreau sa particip la coroana, spuneti-mi si mie detaliile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cine merge maine la crematoriu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

lumi 5 ore?!??!?!?! La voi nu bate vantul ca turbatu?! Eu am stat o ora cu Daria si cand am intrat in casa ii curgeau mucii garla [trist]

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

5 ore in 2 reprize, dimineata si seara si cred ca i-am imbracat ca de iarna. muci avem de o luna deja, e o stare de fapt.

dar trebuia sa iesim, treaba cu statul in casa nu ne face bine deloc constat, nici mie, nici lor.

Mergi la inceput