Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (308)
Raspunsuri - Pagina 19
dyanira spune:

LA MULTI ANI LUCAS!! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai parte de lucruri minunate in viata!!! 

LA MULTI ANI OANA!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de fericire in viata alaturi de familia ta!! 

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
alexa si mami spune:
Alexa!
Oana!
bobocel de 2 anisori Lucas! 
Ange nu tre' sa te scuzi la nimeni 
Lumi cin' te-a suparat?
iepurila spune:
daca reuseste sa ajunga cineva cu o coroana la capela, va rog sa contati si pe ajutorul meu. numai sa-mi dati detaliile pe pm sau sms si particip material si sufleteste.
Si mandra mea sufla nasul. Dar intai trage cu putere si apoi sufla. si iar trage iar sufla. e o dulceata. si m-as lauda si ca face singurica un puzzle. Are o carte cu puzzle de la Crisan (luata de vrun an) dar mare dragan a prins de ea acum. poate descarc filmulet sa vedeti. Cat despre vorbit...ii turuie gurita toata ziua. E o batrancioasa. stie tot, asculta tot, memoreaza tot. hai ca am luat-o pe aratura![]()
Kllemi, imi pare rau ca nu ati mai plecat. eu ma incapatanez sa plec saptamana viitoare.
Despre petrecerea de 2 ani. sunt in maaaaare dilema. parca pentru copii as face la un loc de joaca specializat. dar ce ma fac cu adultii? si de doo petreceri parca nu ma tine punga. deci chiar va rog sa dezbateti problema aici si poate ma hotarasc si eu
vigantol: ieri am vorbit cu pediatra si mi-a spus ca pana ma intorc de la mare sa nu-i dau nici calciu nici d3. vorbim dupa. deci.....
dyanira spune:
Lumi
sa nu mai fii suparata!!!
Nerantula sarcina usoara in continuare si o nastere la fel!Si va doresc sa va acomodati fff bine in noua formula!!
Nocom multumim.Vigantolleten cum le dati?Trebuie sa intreb si eu dr ec ne recomanda.
Laura cum a fost la scoala azi?
Nu mai apuc sa descarc pozele alea din concediu mereu am ceva de facut.
Azi a fost prima zi cu bona Deiu s-a acomodat super repede si chiar ma lua de mana sa plec pe usa.E un scump cum a inteles el ca eu i-am tot explicat ca trebe sa plec la serviciu si el sa stea cuminte cu bona si el saracutu a inteles si azi ma scotea pe usa sa plec.
Daca se hotaraste ceva cu coroana sa ma anuntati si pe mine sa particip si eu.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nushulica spune:
babytza

condoleante!!!imi pare foarte rau si sunt alaturi de tine!
o intrebam si pe nerantula pe mess dar vad ca inca nu a raspuns,eu ce naiba sa pun in geanta pt spital?
ca nu-mi trece nimic prin cap in afara de lenjerie intima si produsele de igiena![]()
la noi la maternitate nu te primeste cu haine de acasa ca cica nu-s sterile deci pica camasile de noapte si hainutele de bb....sooo...
de
David si
35+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Nocom spune:
Dya pun o pastiluta de vigantoletten in seringa de nurofen, apoi trag 2 ml de apa, agit 10 secunde pana se dizolva si pac, in gurita!!
Simplu, asa-i?
Paula-Laura spune:
eu trag chiulul la munca :)
Mimihoo, si Mihnea a inceput sa fornaie si s atuseasca de azi dimineata...Nu l-am mai dus la gradi ultimele 2 saptamani, in prima saptamana pentru ca a racit si in a doua ca l-am dus la mare sa faca aerosoli. Prin urmare la mare s-a vindecat si dupa 3 zile am luat-o de la capat
Sper sa fie mai bine cand ajung acasa, totusi.
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
kllemi spune:
lumi
poate, cine stie 
dya ce usurare, ca sa obisnuit Deiu cu bona...suuuuppeeeerrrr
, nu ma asteptam, atat de repede 
iepurila sper ca tu sa ai vreme cat de cat mai frumoasa, iti tin pumnii
, oricum am fost anu' asta la mare, dar mai vroiam o data ![]()
Vreau si eu sa particip cu niste banuti la coroana, ca vad ca vb. de asa ceva, cum procedez??? iar crematoriul, unde este? si la ce ora se desfasoara??
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Mimihoo spune:
Imi pare rau Paula, ca e racit! Poate ne vedem curand la gradinita!
Eu Sofiei cand a avut probleme mici cu nasul ii dadeam Biorinil, de 2 ori pe zi, inainte de culcare si sirop Plantusin (l-am descoperit la tara si sunt incantata de el)!
Sanatate multa!
Dupa o luna de pauza, Sofia a fost ok ... cu plans dimineata cand am lasat-o, dar peste zi s-a comportat super!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Dya pun o pastiluta de vigantoletten in seringa de nurofen, apoi trag 2 ml de apa, agit 10 secunde pana se dizolva si pac, in gurita!! Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Si ii dai zilnic cate o pastiluta???
Ah si inca o o intrebare de 500 sau de 1000 pastilutele??
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR

Daria Anastasia (24.09.2008) si