Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (308)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Condoleante Roxana!!!

Sunt alaturi de tine cu gandul! Multa putere!

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nerantula, Carla mananca cu sora mea Si mancanca binnnnnneeeeee, ieri a papat jumatate de pulpa de pui cu paste siiiiii supa dupa aceea. Deci felul I si felul II in fiecare zi. Masa de dimineata si pranzul le ia cu ea, fructele si iaurtul de seara cu mine si e super OK. Dar in weekend cand ii dau eu masa de pranz nu vrea decat supa . Oricum sunt super multumita. Si nu mai plange cand plec, doarme bine, e perfect. Am facut o alegere fericita. Doar ca acum are ceva muci.

Iti doresc nastere usoara!

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Va multumesc mult tuturor pentru urari!

Ne-am intors si noi de prin munti...a fost superb, chiar daca destul de frig in ultima perioada.

Sanatate tuturor!

LA multi ani Sebastian si Dimitri!!!

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

mimihoo si claudinna, si eu imi amintesc de family.auber ca user suspect de pedofilie, odata ajunsa in vizorul unor astfel de indivizi, eu mi-as face private toate albumele publice

apropo de asta a creat careva user pe hi5 cu emailul nostru de yahoo?
am vazut un email de confirmare....

daca nu, poate ar fi bine sa schimbam parolele

LE: mi-am aruncat un ochi pe hi5 si am anulat contul, am presupus ca nu e pe bune, oricum era gol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

clau, anamona, da el este. I-am dat block si imi pun pozele pe "private".
DAr recunosc ca nu-mi prea place metoda google de "privacy". Ar putea mai bine sa intrebe user-ul daca vrea ca un alt altul sa se uite la pozele lui .. ma rog...

La multi ani, Sebi!
La multi ani, Dimitri!

Sa fiti sanatosi!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

La multi ani Sebi si Dimitri!!!

hehhe, se maresc boboceii, parca nu imi vine a crede ca peste 2 luni, scumpa mea va face si ea 2 anisori :)

Mimihoo, cel putin acorda un spatiu foarte generos pt stocarea de fotografii.Ar fi super ok, daca s-ar crea niste liste de favoriti care sa vada toate albumele private. In felul asta nici nu am mai avea nimic public si nici nu am mai trimite invitatii de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Da, Anamona, la asta ma gandeam si eu! Ei au o posibilitate de "share with" dar am verificat si persoanele trecute acolo nu pot vedea albumele. Tot cu invitatie le vad .....

Ma duc sa vad o sala de fitness, sa ma tund si sa-mi gauresc un dinte razvratit! Ne "auzim" mai incolo!

Sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Sebi!!!

Dimitri!!!

Multa sanatate si bucurii!!

mimihoo, claudinna, asa cum spuneau si Anca si Alina, se presupune despre userul de care vorbiti ca ar fi pedofil. are fff multe comentarii obscene la diverse poze (nu neaparat cu copii nud, dar cu copii, care au fost surprinsi in diverse pozitii sau care sunt in costum de baie). f multe fete l-au avut in lista pe acest user chiar si fara sa stie... e un subiect pe DC, la Discutii Generale, despre asta (Miruna a pus link si la noi mai demult) si acolo era mentionat si acest user. deci da, mare, mare atentie!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Sebi

Dimitri

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

La multi ani, Sebi!

La multi ani, Dimitri!

Mergi la inceput