Gravidute si mamici de Timisoara (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Ceau fetelor,

Am rezolvat problema, nu am avut varicela. A fost o alergie si am scapat cu homeopate.

Lucia sa-mi spui cand e ultima zi pentru donatiile de Craciun. O sa-ti aduc si eu cate ceva.

Noi ne-am chefuit in avans pentru cei 2 anisori. Aveti si cateva poze in link-ul urmator:
http://www.facebook.com/album.php?aid=20152&id=100001630670944&l=636b97a43b

Va pup.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia iunie 2010

LA MULTI ANISORI!

Mergi la inceput

Si avand in vedere ca de maine si pana dupa anul nou nu stiu daca mai am timp sa intru vreau sa va urez toate cele...

Anul acesta a trecut cu aripi frante peste noi, am inteles mai mult sau mai putin despre etern, am incercat sa fim mai buni sau mai piosi.

Acum cand timpul sta sa-si împarta trupul intre vechi si nou,
cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile,
cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina,

Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune,
Va incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire,
sanatate, belsug si impliniri..

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Olivia, la multi anisori!

Am trimis pe mailul comun un feed back al actiunilor desfasurate in decembrie+unele care sper sa devina permanente!
Pt cine nu stie cum s aintre pe mailul comun, fac un copy/paste aici, nu inainte de a va ura sarbatori frumoase, cu multa, multa sanatate!

Dragi colegi/prieteni/colaboratori,
Mii de multumiri pentru implicarea tuturor in campania din acest decembrie 2010. Mai jos aveti un rezumat/feed back al activitatilor:

Buget adunat aprox 1100 ron:

6 decembrie 2010 Centrul de Plasament-Sectia de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica
Am cumparat alimente pentru copii si le-am dus la sediul Centrului.

21 decembrie 2010 Centrul de Plasament-Sectia de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica
Am facut plasute cu fructe, dulciuri, plusuri pt copii, carticele de povesti/colorat; am adunat hainute si alimente si am mers acolo, le-am dat plasutele in manuta, i-am tinut in brate si ne-am jucat cu ei…s-au mobilizat 8 persoane pt aceasta actiune.

24 decembrie 2010 vom merge si la Spitalul Turcanu la copiii internati pe sectia de Hematologie (cazuri destul de grave) si la cei internati-veniti de la Centrul de Distrofici (de regula aici sunt sugari fara parinti, abandonati la nastere). Le vom duce plasute cu cadouri…..

29 decembrie 2010 Centrul de Primire urgente (cazuri sociale) de pe strada Damsescu
Vom face plasute cu cadouri, le vom duce cozonac, suc etc in data de 29.

Am demarat proiectul Adopta o familie! Astfel, avem in evidenta Asociatiei 3 familii pana in prezent:

Familia 1: Mama divortata, cu 2 copii (fetita 9 si baiat 15 ani), sta in chirie intr-o garsoniera (150 euro/luna), lucreaza in ture si se descurca foarte, foarte greu; am ajutat aceasta familie cu alimente, haine, bani.
Pentru aceasta familie am gasit deja si o familie adoptiva care ii va ajuta cand/cum/cu ce pot periodic.

Familia 2: Familie cu 2 copii (baietel 4 luni si fetita 5 ani), locuiesc intr-o garsonierea in care ploua, conditiile nu sunt tocmai decente pentru locuit, au nevoie de diverse lucruri; i-am ajutat cu pampersi, alimente pt copii, hainute, lucruri necesare pt un bebe mic etc

Familia 3: Fetita de 6 ani cu tetrapareza spastica, sta in scaun cu rotile, nu este primita la o gradinita obisnuita pt ca nu merge in picioare (are IQ 95); am ajutat familia cu alimente si cadouri pentru fetita. Fetita ar avea nevoie de o operatie care costa in jur de 3-4000 euro, suma imensa pt familie. O sa facem o ancheta sociala in acest caz, o sa postam pe siteul nostru toate documentele necesare si poate reusim sa “”miscam muntii”” si sa adunam o anumita suma de bani pt ea; va tin la curent cu situatia…

Toate aceste familii au nevoie de sprijin permanent.

Proiectul “”Eu cand vreau s-ajut, ajut!”” care se referea la crestinarea copiilor din centre de plasament, ramane un subiect cald deoarece avem o lista de 7 doritori dar deocamdata nu sunt copii nebotezati; o sa revin cu detalii cand apar noutati.

Ne dorim foarte mult ca toate aceste evenimente sa devina permanente, nu ocazionale. De aceea, din ianuarie v-as face propunerea sa donam fiecare cat putem (2-3 ron sau un bon de masa/lunar) pentru a ajuta aceste cazuri sociale. Pana la urma, este un gest de responsabilitate sociala sa avem grija de oamenii care trec prin perioade grele.
Astept sugestiile voastre referitoare la cum putem ajuta mai mult si mai bine!

Toate aceste informatii vor aparea si pe siteul Asociatiei: www.prosocio.ro in curand.

Sa aveti parte de sanatate! Sarbatori frumoase!
Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Sarbatori fericite si pline de lumina si intelegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Am intrat si eu sa va urez Craciun fericit, sanatate si prosperitate in 2011.

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Buna fetelor! Sper ca v-ati simtit bine de CRaciun iar cei mici au primit multe daruri, asta daca au fost cuminti.
Pentru noi a trecut o luna....in care multe incep cu "prima" sau "primul": primul dintisor (cadou de la Mos Nicolae), primii pasi singura, prima zapada, primul brad, primul Craciun, primele cadouri de Mos Craciun (si nu au fost putine!). prima onomastica de Sf. Stefan si iar cadouri. Uf, cata treaba am avut luna asta!
Dar mai bine va las pe voi sa vedeti ce am mai facut: http://picasaweb.google.com/gratiana.tanase/AmarisLuna11CraciunSiSfStefan#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Gratiana sa va traiasca fetita frumoasa!

Am vazut ca ati avut 2 torturi la aniversarea de Sf. Stefan. Tare e frumoasa printesa. Acusi aveti de sarbatorit primul an.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! SA AVETI UN AN BUN, CU MULTA SANATATE, REALIZARI SI TOT CEEA CE VA DORITI!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Gratiana sa va traiasca fetita frumoasa!

Am vazut ca ati avut 2 torturi la aniversarea de Sf. Stefan. Tare e frumoasa printesa. Acusi aveti de sarbatorit primul an.

Un tort i l-am comandat eu si unul l-a primit de la strabunica.
Da, deja ne pregatim de aniversare!

Mergi la inceput