Gravidute si mamici de Timisoara (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La Multi Ani!
Sa aveti un An Nou plin de bucurii si vise implinite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

LA MULTI ANI!
Un An Nou mai bun, multa sanatate si mii de bucurii!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Ce locuri de joaca mai stiti? Trebuie sa-i tinem ziua lui Bogdan si acuma sunt in cautari.

Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Buna fetelor! Sper ca v-ati simtit bine de CRaciun iar cei mici au primit multe daruri, asta daca au fost cuminti.
Pentru noi a trecut o luna....in care multe incep cu "prima" sau "primul": primul dintisor (cadou de la Mos Nicolae), primii pasi singura, prima zapada, primul brad, primul Craciun, primele cadouri de Mos Craciun (si nu au fost putine!). prima onomastica de Sf. Stefan si iar cadouri. Uf, cata treaba am avut luna asta!
Dar mai bine va las pe voi sa vedeti ce am mai facut: http://picasaweb.google.com/gratiana.tanase/AmarisLuna11CraciunSiSfStefan#

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

Sa va traiasca minunea!E superba!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Ce locuri de joaca mai stiti? Trebuie sa-i tinem ziua lui Bogdan si acuma sunt in cautari.

Poze ***Poze *** Poze

Urma sa se deschida ceva prin centru (un fel de orasel al copiilor) dar inca nu stiu detalii... ma interesez si iti spun.
Pupiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

La multi ani si tot ce va doriti sa se implineasca anul asta!

Ce bine ar fi sa se mai deschida ceva loc de joaca...Noi am fost aseara la Mall si era super full...niciodata nu am vazut asa multa lume.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

La multi ani !!! un an 2011 fara batai de cap !! sanatate voua si prichindeilor ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Fetele, salut si La multi ani! Sa aveti un an frumos, frumos, frumos!

Carmina, s-a deschis cred locul ala de care zicea CRistina, eu trec zilnic pe langa el, este exact langa Agentia de voiaj din centru, pe straduta aia mica, se numeste Play Town.

Am trimis si pe mailul comun detalii despre inca un proiect demarat in continuarea actiunilor facute pana acum:
Dragi prieteni,

Actiunile socio-umanitare din decembrie au avut un real succes pentru ca v-ati implicat si ati ajutat foarte mult! Am reusit sa facem sa zambeasca multi oameni, in special copii! Va propuneam atunci ca aceste “”obiceiuri”” sa devina permanente, adica sa incercam sa ajutam familii care reprezinta “”cazuri sociale””, oameni care au intr-adevar nevoie sa fie ajutati, copii cu probleme etc

Astfel, am demarat proiectul cu actiune permanenta Banca de ajutoare! prin care, daca doriti, puteti dona 1 bon/banuti (1,2,3 lei, cat poate fiecare). Bonurile/banii adunati vor fi folositi pentru:
- a ajuta cele 3 cazuri sociale de care avem cunostinta; incercam sa gasim si alte familii care ar avea nevoie sa fie ajutate asa ca, daca stiti astfel de cazuri, va rog sa imi spuneti
- a ajuta lunar centre de plasament/copiii cu probleme grave de la Spitalul Louis Turcanu

Sper ca proiectul sa fie o reusita! :)
Si nu uitati: E BINE SA FACI BINE!

Multumesc pentru sprijin tuturor! Va stau la dispozitie pentru orice detalii!
Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Salutare fetele,

apropo de acel centru de joaca din centru nu am fost sa vad cum e dar stiu ca e deschis de tipa care are sala de la Generala 30 unde am mai mers si eu cu Cristina.

Noi suntem in renovari. Amenajam bucataria. Prin urmare l-am dus pe Marius la parintii mei la Suceava. Mi-e un dor nebun de el si cand imi mai zice si mami ca el seara o ia in brate si ii zice "mami, tati, bumi...mami, tati, bumi" adica sa venim sa il luam cu masina, efectiv mi se rupe sufletul. In rest e fericit, se intelege cu toata lumea si alearga toate animalele pe care le prinde, mai ales pisicile.

Fancy, am rezolvat cu Gabriela sa ii duc mobila sper sa pot duce si aragazul atunci. Astazi era si un patut de donat pe la servici, daca mai e valabil si maine anuntul sper sa il pot lua sa il ducem la familia cu copilul cel mic.

E buna actiunea asta cu donatul unei sume mici dar mai des. Daca imi amintesc o sa ii las ceva Gabrielei cand ne vedem.

Cristina sunt minunatele pozele care mi le-ai trimis pe email cu copiii...nu stiu daca am apucat sa iti raspund pana acum.

Sper sa terminam cu balamucul din casa pana la sfarsitul lunii sa ne putem aduce acasa copilul si sa ii sarbatorim si cei 2 anisori pe care ii face curand.

Va pup

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo1981 spune:

Buna fetele
Sunt si eu o graviduta din Timisoara, in 20 de saptamani, dar pana acum am accesat mai mult formul cu gemeni si tripleti avand in vedere ca asteptam 2 fetite gemene...sper ca ma primiti si in randurile voastre
ce voiam sa va intreb, care ati nascut in ultima vreme la Odobescu care mai sunt "tarifele" pentru doctori, asistenti, anestezisti.
ati luat careva rezerva de o persoana ca am inteles ca exista asa ceva la odobescu
noi am merge totusi pe acest spital avand in vedere ca vor fi 2 bebite si spitalele private nu imi insipira f multa incredere ...
multumesc

Mergi la inceput