Gravidute si mamici de Timisoara (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

La multi ani Cecilia ! Sa cresti mare si sa fii fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

Buna Ale

La dr. Smoc am fost si noi la 11 luni si mi-a zis ca are polipii inflamati . Tratament a avut pentru rinita trenanta , am urmat o parte din el caci mi-a prescris un medicament care era interzis pt copii sub 6 ani si bineinteles pe care nu i l-am dat.O mica perioada a fost bine dar problema a revenit si anume ii huruia nasul si nopatea se odihnea destul de greu . In septembrie am fost la Dr Malai si am urmat un tratament homeopat de 1 luna . Dupa acest tratament nu mai are nici o problema , respira bine , doarme bine , nu i mai huruie nasucul ...Malai a fost de parere ca nu sunt polipii si ar fi prea mic pentru asa un diagnostic si mai degraba o sesibilitate la mediu .Dar , Slava Domnului este foarte bine , sunt mult mai multumita de tratamentul homeopat ...

Mergi la inceput

Liliana, eu cred ca la Alexia sunt polipii de vina acum. Urmam un tratament homeopat pentru polipi,sper sa ii faca bine.Deja incep sa o iau razna....pana sa incepem cresa tratamentul homeopat a dat roade la noi de fiecare data. Dar de cand e la cresa nici tratamentul homeopat nu o mai ajuta....
Am fost si eu cu Alexia la dr Malai acum o luna pt ca nu dadeam de homeopata noastra. Mi-a zis ca e un copil sanatos, ca asta e colectivitatea si ca va avea muci, nas infundat si tuse pana in primavara.... Nu m-a prea multumit raspunsul asta... Nu mi-a dat nici un remediu....
Zilele astea ma mai duc la un control ORL, dar nu la dr Smoc.

Mergi la inceput

Liliana, ce medicament ti-a dat dr Smoc ?
Noua ne-a dat Awamys spray care e interzis copiilor sub 6 ani.

Voi ce remediu homeopat ati luat ?

Te pup.

Mergi la inceput

Buna Ale

Noua ne-a prescris dr Smoc nasonex si Malai mi-a zis ca am facut foarte bine ca nu l-am dat. Remediul a fost mai de durata pentru ca deja luasem tratament unde unul din medicamente continea cortizon si a fost CH9, CH15, CH30. imbunatatiri nu am observat pe durata tratamentul insa dupa ce am terminat am observat ca era mult mai bine.

Nu pot spune decat sanatate maxima si rabdare :))

Va pupam

Mergi la inceput

Fetele am si eu o intrebare . La puiutii vostri se intampla atunci cand le curatati nasucul sa fie si urme de sange ? Eu ii curat nasucul cu betisoare de urechi si se intampla sa ramana vata patata de sange . Acum de 2 zile de cand l-am mai scos la zapada petele snt mai abundente si mucisorii plini de sange . Maine ma duc la dr dar vroiam sa stiu daca ati patit asa ceva si ce ar putea fi .

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Ceau fetelor,

Am rezolvat problema, nu am avut varicela. A fost o alergie si am scapat cu homeopate.

Lucia sa-mi spui cand e ultima zi pentru donatiile de Craciun. O sa-ti aduc si eu cate ceva.

Noi ne-am chefuit in avans pentru cei 2 anisori. Aveti si cateva poze in link-ul urmator:
http://www.facebook.com/album.php?aid=20152&id=100001630670944&l=636b97a43b

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Salut, girls.
ce zile nebune-nebune....

Liliana, noua nu ni s-a intamplat dar eu nu cred ca e ceva grav, poate s-a spart vreun vas de sange in interior sua poate din cauza frigului s-a contractat/dilatat un vas...oricum, si eu as merge in locul tau cu el la un dr...bafta! :)

Ade, maine la ora 11 mergem la Centrul de Plasament de langa Turcanu; le-a pregatit plasute cu cadouri+vine si o invatatoare cu cativa copilasi de la Ortisoara sa ii vada si le aduca hainute si jucarii....
Saptamana viitoare in 29 mergem la Centrul de pe Damsescu tot cu cadouri+cozonaci, hainute etc......
Sa imi zici cum iti pica bine sa aduci ce vrei.....poti aduce si la mine acasa sau la lucru si ma decsurc eu cu ele cumva....

Avem deja si 3 familii, cazuri sociale, la care le-am gasit cate o ""familie de adoptie"" in sensul sa ii ajute cand/cum/cu ce pot de-a lungul timpului.
Ne-am dori sa facem din aceste ""evenimente"" ceva permanent dar o s avedem cum raspund oameni la apeluri si dupa sarbatori...

Fetele, intrebare: vreau s aii iau Iuliei masuta cu scaunele...am gasit ceva frumos, cu fluturasi:), aici: http://www.marcoshop-pentrucopii.ro/promotii/detalii/72/19/pentru-bebelusi-0-3-ani/masute-bebelusi-cu-scaunele/masuta-fluture-cu-scaune-pentru-copii.html
Ce stiti de siteul asta? voi aveti masute? daca da, de unde le-ati luat?

Multumesc
Sa ne auzim/vedem cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Abia acum am reusit sa ma adun pe acasa. Asa ca ramane pentru 29 decembrie. O sa trecem pe la tine (acasa) zilele astea sa iti aducem pachetul si banutii.

Eu i-am luat Oliviei din Euro masuta Capsunica (este si pe site-ul indicat de tine). A fost 100 ron acum vreo 4 luni. Saptamana trecuta am vazut aceeasi masuta intr-un stand.

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Salut, girls.
ce zile nebune-nebune....

Liliana, noua nu ni s-a intamplat dar eu nu cred ca e ceva grav, poate s-a spart vreun vas de sange in interior sua poate din cauza frigului s-a contractat/dilatat un vas...oricum, si eu as merge in locul tau cu el la un dr...bafta! :)

Ade, maine la ora 11 mergem la Centrul de Plasament de langa Turcanu; le-a pregatit plasute cu cadouri+vine si o invatatoare cu cativa copilasi de la Ortisoara sa ii vada si le aduca hainute si jucarii....
Saptamana viitoare in 29 mergem la Centrul de pe Damsescu tot cu cadouri+cozonaci, hainute etc......
Sa imi zici cum iti pica bine sa aduci ce vrei.....poti aduce si la mine acasa sau la lucru si ma decsurc eu cu ele cumva....

Avem deja si 3 familii, cazuri sociale, la care le-am gasit cate o ""familie de adoptie"" in sensul sa ii ajute cand/cum/cu ce pot de-a lungul timpului.
Ne-am dori sa facem din aceste ""evenimente"" ceva permanent dar o s avedem cum raspund oameni la apeluri si dupa sarbatori...

Fetele, intrebare: vreau s aii iau Iuliei masuta cu scaunele...am gasit ceva frumos, cu fluturasi:), aici: http://www.marcoshop-pentrucopii.ro/promotii/detalii/72/19/pentru-bebelusi-0-3-ani/masute-bebelusi-cu-scaunele/masuta-fluture-cu-scaune-pentru-copii.html
Ce stiti de siteul asta? voi aveti masute? daca da, de unde le-ati luat?

Multumesc
Sa ne auzim/vedem cu bine!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
Si tu poti face un bine: www.prosocio.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ade, merci de sfat...o sa mergem si in Euro....acolo nu m-am gandit ca ar fi, am fost o singura data pana acum acolo dar cred ca acum de sarbatori e nebuneala:)

noi vineri dimi plecam din localitate si revenim duminica...deci poti trece maine/joi sau sapt viitoare...

azi am fost din nou al Centrul de Recuperare la Turcanu, am fost 8 persoane, am dus cadouri+diverse chestiute, ne-am jucat cu copilasii....

fetelor, avem deja in asociatie 3 cazuri sociale pe care le vom ajuta acum de sarbatori din banii stransi (in toata campania am reusit sa strang aprox 1600 ron) cu alimente, haine etc.....am gasit de asemenea familie ""adoptiva"" pt o familie, este o colega de-a mea care vrea sa ajute periodic.....daca va intereseaza, va dau detalii pe mailul comun; sa-mi ziceti daca ati vrea.....

n buna!

Mergi la inceput