Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (444)
Raspunsuri - Pagina 7
daciana.t spune:
mimo
stau acasa si nu gatesc, nu spal...am o lene in mine, de vb aia: ma doare! ![]()
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+22 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
gudinde 
128 ron un chilot...da ce are mami

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+22 si mami de
daciana.t spune:
tuchi imi pare rau pentru bona, banuti or sa vina ( nu stiu de unde dar minuni se intampla)
o zi frumoasa si tie.
_
Claudia
+22 si mami de
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita nu-i place de bona, asta e cea mai mare problema! ![]() Catalina, mami de si ![]() |
daca nu-i place...nu e bine..schimb-o cat mai repede.
nici mie nu-mi place edcuatoarea lui Daci de gradi...astept sa vad cealalta tipa cum o sa fie, daca nu caut solutii...adica gradi de stat

_
Claudia
+22 si mami de
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui remaliss Vreau sa va intreb daca ati observat la puii vostri o schimbare de comportament in urma frecventarii gradinitei? Pe Rebeca vreau s-o dau din 6 septembrie la gradi si nu stiu la ce sa ma astept! |
depinde foarte mult de copil si de cum reuseste sa se acomodeze acolo. Daci a devenit, in timp, mai sociabila cu copii, a invatat sa isi ceara drepturile, dar in rest cuminte si destul de ascultatoare. bine are si perioade de razvratire...dar no, ce sa ii faci?
_
Claudia
+22 si mami de
nicol_conte spune:
Salutari din mers!
Noi suntem in drum spre Munchen, la noapte trecem prin Viena ,Nico salutari
.Lasam masina la revizie ,duminica luam avionul spre Paris, unde vom sta 4 nopti, revenim in Munchen sa luam masina si inapoi acasa. Deja mi-e dor de fete si mi-e mila de Antonia care va intreba de noi si ne va simti lipsa
.
Clodute profita la maxim de iesirea asta! Meriti din plin putina relaxare! Iti inteleg gandurile, asa ma simt si eu cateodata...
Tuchi iti doresc o perioada cat mai usoara, bolnavi cat mai putini, sa vina sefu repede! Cat priveste bona nesuferita de Ilinca ...n-ai ce-i face copilului..asa e si Alexia ,cand nu sufera pe cineva ,nu o pot convinge cu nimic sa fie macar politicoasa...nu va pot spune in ce hal s-a purtat cu cumnatamiu in Spania...nu-l are deloc la suflet(are coada si tatuaje, se da mai macho asa), desi i-a facut toate poftele..nu-i place de el si gata!

pentru Naty si Ariel care depun in continuare eforturi in campania lui Siluan!
Multa sanatate tuturor puilor si gravidutelor le urez sarcini cat mai usoare pana la termen!
ma duc sa mai citesc din urma ca tot ma plictisesc in dreapta langa randunoi
nicol_conte spune:
Va multumesc din sufelt celor care i-au urat LMA Alexiei, am fata mare acuma , a facut 5 ani! Raman datoare cu cinstea, ca netul asta mobil nu prea imi permite multe emoticoane!
In alta ordine de idei , intr-un fel ma bucur ca Simo si Micu au ajuns acasa langa cei dragi care sigur le-au simtit lipsa, desi au venit cu problema nerezolvata...am incredere ca dupa cele 3 luni, Simo va fi cu ficatul sanatos tun, banutii se vor strange si totul va fi bine! TREBUIE SA FIE BINE!
Nicoleta spune:
Salut, Nicol! Sa va relaxati la Paris! Super!!
Ce absenteism pe craca! Eu trag de mine sa ies cu pustimea in parc... oare de ce am atata vlaga lipsa? 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
daciana.t spune:
nico, cum spuneam...luna plina, cand mi-a venit cheful de munca a venit si sotul acasa, si a inceput programul; luat kinder de la gradi, venit acasa, plecat in parc 
azi juma de zi bebe a avut program de box
exact cand moi dorea sa doarme, nu-i bai
dorm la noapte
_
Claudia
+22 si mami de
mstela spune:
Salutari
...am revenit,plini de aer pur
,obositi ca a avut grija Tea de asta, a scos la munte o galeata de muci,a behait,m-am speriat,am stat cu teama tot timpul,dar acum e aproape bine
Au fost zile minunate,vreme minunata,ne-am plimbat la greu,am incercat apa racoroasa a Lacului Sf Ana,mi s-a parut cel mai minunat loc vazut pana acum...pot spune si eu in sfarsit ca exista in Rom un loc extraordinar,mirific,un colt de rai
...
In Baile Tusnad nu mi s-a parut extraordinar,saracie,un aer trist,Lacul Ciucas arata groaznic,mizerabil,neingrijit...dar zona Balvanyos,sf ana,superba..peisaje de vis...recomand.
Am citit repejor cum s-a intors roata si acum ne da Mimo cafea dis de dimineata
(Mimo,sa fie intr-un ceas bun si acomodare rapiiiida!
), cum Rebe se imbraca pe canicula cu geaca de iarna
(credeam ca numai Tea face de-astea berbelicesti)
...
Aoleu...imi pare rau rau sa aud de atatia copilasi bolnaviori pe-aici
..sanatate multa..
Cu neoprirea diareei,la fel cum spune Nico mi-a explicat mie un dr la iomc,si mi s-a parut cam ciudat pe moment.Mi-a spus ca nu e de parere sa se dea Smecta,sa se lase sa se elimine virusul,si hidratare cat se poate...Greu insa..
Zoze,sper ca esti ok si mai linistita.
Sper tare ca Siluan sa fie spre bine.
NB
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

si