Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (444)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

pana vine Mimo cu specialitatile ei facute la mega-expressorul facut cadou de Mimu !

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Specialitati va rog si dati-mi o batista maaare ca ma plang
Se pare ca iar am intrat in 'gaura neagra' Mimu zace de doua zile nemiscat din pat, parca e nitel mai bine dar i-am interzis oricum sa vanture mucii prin casa si l-am izolat in dormitor . Tata are si el interdictie in zona sa nu se imbolnaveasca ca la varsta lui asta i-ar mai lipsi , mai ales ca nici n-a fost prea bine in ultima vreme (nu poate sa respire la intreaga capacitate, nu stiu ce ce intampla, azi merge la doctor) si Teo da semne de-o viroza ceva plus niste complicatii cu amorul (astea sunt cele mai grave ,zic )
Deci eu ma chinui ca nu stiu ce sa fac pe femeia de afaceri, pe sora medicala, pe consilierul psihologic si pe mama buna.
Colacul peste pupaza sau cireasa de pe tort le-a pus Dudu aseara cand iar si-a spart capul in nenorocitul de balcon Am venit de afara si m-am aruncat intr-un scaun d-ala pliant pe balcon sa-mi trag sufletul 2 min, el dupa mine cu sticla de apa, se dezechibreaza in picioare fiind si da cu capul in muchia de langa tocul usii Si cum tot balconul e facut asa rugos, nu stiu sa explic, are buburuze cum se facea zugraveala cu calciu odinioara, e ca si cand te-ai taia cu cutitul zimtat de taiat paine. Asa s-a pus pe urlat si a inceput sa tasneasca sange de nu pot sa spun L-am luat pe sus si am plecat la 10 seara la GA la camera de garda, de data asta l-a cusut , am revenit acasa pe la 11 si ceva, bandajat la tot capul si eu tremurand. Pana l-am culcat si pana m-am spalat si pana toate alea iar s-a facut unu jumate. Sunt moarta de somn, nu stiu cum ma cheama Si mi-e atat de mila si de ciuda si nu stiu ce sa fac sa nu se mai intample Ma simt si vinovata si obosita si parca si nasul meu da semne de egrasie
In fine, intrebarea mea la cele care au mai fost in situatia asta este, cat timp au stat copiii cu firele ca noua ne-a zis ca le scoate peste doua saptamani, timp in care trebuie schimbat bandajul la doua zile Mi se pare incredibil avand in considerare ca mie la cezariana mi-a scos bandajul a doua zi si firele in 7 zile.
Acum ma duc la naiba in praznic, undeva in Militari nici eu nu stiu unde , sa ma intalnesc cu niste subcontractori Mi se pare incredibil in ce s-a transformat viata mea saptamana asta

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, .

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
..din campul muncii eu.. cafea mai e??
vad ca Stela a venit de la munte, sa va fie de bine, daca nu apucam sa-i facem pasaportul copilului ne bagam picioarele in ea de Bulgarie, si tot un traseu prin zona aia as fi vrut si eu! astept poze!
dudell accidentat, falacu', ce ghinion.. sanatate neamului Mimonistic, si ma gandesc la teo sa nu fie probleme in amor, ca-s naspa alea, are dreptate mama ei, pe care o imbratises strans ca sa-i dau curaj nu te simti vinovata..desi cunosc sentimentul.. insa nu tine de noi mereu, sunt accidente pe care nu le poti controla sau prevesti, se pot intampla oricui si oricand.. ofofoff

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

mimo hai ca azi de vineri si in we te relaxezi in familie si reusesti sa faci o parte din rolurile propuse:mama, sotie, consilier. pana una alta, azi iti ramane rolul de femeie de afaceri si iti urez succes.

stela ma bucur ca ti-a placut la Sf Ana-Balvanyos...

gust si eu un pic de cafea...nu stiu de ce, poate ca ma plictisesc.

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+22 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata! S-a animat cracuta! Asa, mai! Noi am vz un apt ieri, 2 azi, si mai vedem si o casuta. Uf, cel mai ok per total e cel de ieri, celelalte sunt si ele faine, dar sunt departe de scoala. Primul, peste drum!! Uf, greu de ales! Si trebuie ales si repejor, sa nu ramanem cu ochii in nori (cam innorat pe-aici). Ma gandesc acum cu nostalgie ca mai e putin si incepe scoala si a doaua zi gradinita... am mari emotii...

Mimo, bafta in toate cele! Pariu ca peste o luna vei fi si tu fericita ca evreul din banc?? Si vei aprecia linistea altfel decat luni, marti! ;)

O zi frumoasa tuturor! Ma duc sa-mi fac o cafea!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Naty!
Sau mai bine zis
Happy Belated Birthday!

La multi ani tuturor Nataliilor, Adrianelor si Adrianilor.

Am si eu una acasa si vai de capu' meu de nerecunoscatoare ... am uitat ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Happy Belated Birthday Mihnea Adrian de Teo2rina!
Happy Belated Birthday Adriuta!
Happy Belated Birthday Adrian Christopher de Adriuta!
Happy Belated Birthday Natalia Elena de Egonsis!
Happy Belated Birthday Adrianadana!

Sper ca n-am uitat pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!! Si sotului meu! :)

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, sarbatoritilor de azi: Naty si Adriani, Adriane!

Pay Pal-ul tot blocat cu toate mailurile trimise . Vad ca maiul pe care l-am trimis eu pe randunici tot nedeschis a ramas. . Hai, mai fetelor, poate ii dam de cap impreuna. E pacat sa se piarda niste banuti, care ii sunt atat de necesari lui Siluan! Avem nevoie de ajutorul vostru pt a elucida "misterul"...

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput