Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (444)
Raspunsuri - Pagina 6
Olgutzika spune:
Ariel, poti lua legatura cu Sybille, a trecut prin acelasi lucru cu contul de Paypal al Soniei. Pun din nou linkul catre subiectul respectiv http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130696
Succes!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
tuchita spune:
neata!
vreau si eu o
!
Sa ma plang, sa nu ma plang.....hai sa ma jaluiesc ca poate o sa ma simt mai bine.
E seful in concediu, sunt singura pe sectie, am 30 de pacienti...nu mai stiu bine cum ma cheama pe mine, d-apai pe ei!
Bona e cretina, cand incepe gradinita o dau afara si incerc din nou sa caut pe altcineva...iar o iau de la capat!
Renovarile merg bine, suntem aproape de final....banii s-au terminat de mult, ne imprumutam de la cifra alaturata....problema ca nu mai avem nici o cifra langa noi!![]()
bine macar ca suntem sanatosi, ceea ce va dorim si voua!
O zi minunata sa aveti!
Nicoleta spune:
Neata! O cafea roz, va rog!
La Viena e innorat. Azi vedem un apartament, langa scoala lui Stefan, la et 2, fara lift, doua camere jumate (jumatatea are 2,5 mp
). Nu are boxa... Uf! Cine stie sa-mi explice starea mea ciudatica? ![]()
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Clodute spune:
buna dimi
va multumesc de urarile pt karo va iubesc mult pt asta
scriu telegrafic de pe tel caci sunt iin vacanta in elvetia 1 sapt fara copiii apoi mergem o sapt cu ei la mare de la 1 sept
ma simt o mama rea dar simteam nevoia de o mica relaxare
nici fara voi nu pot dar va citesc vedeti
va pup
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Ariel, poti lua legatura cu Sybille, a trecut prin acelasi lucru cu contul de Paypal al Soniei. Pun din nou linkul catre subiectul respectiv http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130696 Succes! Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia |
Multumesc
, i-am dat PM. sper sa rezolvam, caci e o incalceala in siteul ala, de zici ca e ditamai fortareata. nici macar o adresa de contact nu am gasit, iar la butonul pe care mi-l indica ei ca "resolve" este la solicitarea lor de a demonstra ca noi suntem asociatie non profit...
...ma depaseste situatia, dar fiind vorba de banii altora, nu pot sa stau sa dau din umeri si sa aplic "nu ma pricep, nu e treaba mea"...sper sa reuseasca sibylle sa faca lumina ." SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
tonic spune:
La multi ani! si toate cele bune tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat!
Multa sanatate puiutilor bolnavi si spor la treaba mamicilor ocupate.
Naty eu ma gandesc, desi stiu ca e un efort mare pt tine si Ariel, sa mai continui campania de pe DC, daca si Simona va fi de acord, desigur.
Eu am multe cunostinte, parteneri de afaceri si oameni cu mai multi bani carora le-am recomandat ca link aceasta campanie tocmai pt transparenta ei (si pt faptul ca nu s-ar regasi in blogul ramas, nefiind crestini in majoritate Orice banut adunat in plus va conta, pt ca sigur va fi nevoie de multi. 

pt efortul si implicarea voastra.
Mimo sa stii ca si la mine programul e la fel de incarcat, doar ca l-am organizat ca sa ne descurcam si cu treburile si cu copiii. Sotul meu face cumparaturile (desi asta inseamna sa ma sune de 50 de ori in ziua aceea)eu nici nu mai stiu cum arata magazinele. Mancare, rufe - eu, aspirat, spalat pe jos-el, sters praful, ordine -eu, copiii - amandoi.
Daca nu impartiti treaba, fara ajutor e cam greu sa te descurci si sa si functionezi ok pe perioada lunga de timp. La un moment dat te vei simti coplesita si vei resimti iti spune Stan-Patitul.
Ramo nu te necaji cu postul, n-a fost sa fie pt tine! 
Clodute nu mai gandi prostii, esti o mama grozava, doar ca esti obosita si ai nevoie de o pauza. 

Tuchi zile usoare la munca si sa depasiti usor si celelalte probleme. Cu bona si eu am dubii, mai ales in conditiile care se vehiculeaza cu salariile la al meu...vai noua.
Zoze stai cuminte macar trei saptamani. Lasa incolo mobila, hainele, ordinea si altele, ca astea sunt amanunte. Ai grija de tine si de burtica. 
Azi am avut o dimineata mai lejera, asa ca am avut putin timp pt forum.
Inchei urandu-va tuturor o zi cat mai buna si imi pare rau ca nu am putut sa spun cate ceva pt fiecare, dar va ofer in schimb 
.
remaliss spune:
Salutare de la ...mare!As vrea eu, dar nu se poate!
Vreau sa va intreb daca ati observat la puii vostri o schimbare de comportament in urma frecventarii gradinitei? Pe Rebeca vreau s-o dau din 6 septembrie la gradi si nu stiu la ce sa ma astept!
Olgutz, avem cam acelasi DPN, cu o diferenta de o zi. Medicul m-a avertizat ca cezariana o sa fie programata mai devreme decat data probabila. Am citit intr-un mesaj de-al tau ca stai la o cafea cu Radu. Mi-am zis "aha, deci nu sunt singura graviduta care mai soarbe cate o picatura de cafea!"
Concediu placut si odihnitor!!
Zoze, cat de bine te inteleg cu anxietatea. In situatii de-astea starile de anxietate sunt inevitabile, dar mai trebuie sa invatam sa le gestionam cat mai eficient.
Stelutz, mai are Tea accese de furie? Eu nu mai stiu cum sta cu fontanela. S-a rezolvat problema?
Tuchi, cat sunteti sanatosi si aveti armonie in familie, restul le rezolvati mai usor si nu sunt atat de grave. Ai regasit puntea de comunicare cu Ilinca?
daciana.t spune:
ramo, am inteles, in comert-vanzari nu prea le convine mamici, desi personal o consider discriminare( pana la urma si mamicile trebuie sa lucreze, nu?) dar asta e gandirea angajatorului: ca isi i-a prea multe concedii de crestere copil. in plus in situatia actuala au de unde alege, ca de n-ar avea...nu s-ar mai uita. eu la angajare nu ama vut problema asta, si no Daci avea atunci 1 an si 3 luni, deci micuta...
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+22 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
tuchita spune:
pauza de tigara!![]()
cate o vorba buna as avea pentru fiecare, numai ca nu am timp sa le mai astern.
Sper sa va ajunga gandurile mele bune!
Cu Ilinca sunt mai bine, am avut o criza dubla, adik si eu si ea, am plans amandoua si am mai lamurit niste treburi.
nu-i place de bona, asta e cea mai mare problema!
daciana.t spune:
naty, luny, deci nu doar eu sunt cu copil marait...mmm o fi ceva in atmosfera...nu are muci, nu tueste, nu o doare nimic, dar inventeaza dureri...maraie si vrea doar in brate...am pus asa pe reintoarcerea la gradi 
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+22 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica