Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (444)
Raspunsuri - Pagina 3
natynic spune:
Va pup.
Iulia e ceva mai bine in sensul ca de la pranz nu mai face febra, nu a mai varsat, a avut un singur -imens- scaun diareic dimineata si apoi deloc, papa ff putin dar bea apa multa; in schimb acum are muci de abia vorbeste...
Simo nu mi-a mai raspuns la ultimul sms, dar inteleg de la Nico ca azi au plecat. Asteptam sa se intoarca si ne va da ea insasi semn de viata curand, cu siguranta.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui daciana.t
scuzati-ma dar nu mi se pare normal ca pe 2-3-4..si 5 siteuri sa apara alte conturi...asta da de banuit, si in plus nu aduce nimic bun pentru Siluan - deci ar trebui ca conturile sa fie aceleasi pe toat siteurile, indiferent cate ar fi ele. singurele conturi care pot aparea sunt cele ale lui George Bota, tatal lui Siluan! altfel imaginea cazului sufera sifonari care nu duc la nimic greu.. ariel, grea decizie - poate reusesti sa descurci itele, eu nu am nici o idee, pentru ca am banuit ca peste tot sunt aceleasi conturi, |
Daciana, au fost discutii peste discutii legat de tema asta, inclusiv de conturi, de motvele pt care, la campania DC au fost deschise conturi pe numele meu-conturi care NU pot fi afisate pe alte site-uri pt ca nu ar prezenta incredere in timp ce PT campania DC conturile celelalte nu prezinta suficienta incredere atata timp cat nu se poate face dovada miscarilor in extrasele de cont. Eu, pe conturile mele, fac asta practic zilnic impreuna cu Ariel, este si a fost o munca deloc usoara, pana una-alta s-au strans totusi aproape 180 milioane lei acolo si...dacanici macar nu se citeste despre ceea ce am facut, comentariile astea nu-si au rostul...
Parerea mea este ca trebuie sa trimitem celor de la pay pal link catre site-ul DC (al campaniei Siluan), care contine trimiteri si la doc medicale, si la situatia conturilor la zi si la evolutia lucrurilor. E in romana? Da, asta e, suntem in Ro pe site romanesc! Punct.
amira_roxana spune:
in caz ca mai aveam un dubiu... acum e o certitudine!!!

sunt cu capu' rau de tot (ca sa nu zic de-a dreptl tampita)!
am descoperit de curand ca nu am preparat augmentinul niciodata cum trebuia...adica eu intotdeauna i l-am facut pana la sageata care indica o treime din sticluta. deci Amira a luat de vreo 5-6 ori augmentin in super concentratie!!!

care sunt efectele si ce pot face, daca nu e prea tarziu???

Olgutzika spune:
Hello! Mi-e ca facem pauza de plaja in dupa-amiaza asta, ca Sof doarme de trei ore lemn. Si normal, la cat alearga si se balaceste. Sa stiti ca sunt foarte foarte fericita si multumita si bucuroasa ceea ce va doresc si dumneavoastra
! Stau in apa, inot si ma simt din nou cu 30 de kg mai putin...dorm, radem de cupil, care e ceva...de nedescris
O sa v-o arat cum danseaza seara la disco
. Aseara ne explica cum e becul care face pal cumintic
. Dezvolta niste teorii si are un vocabular...de ne tavalim! Sper sa ma "capacitez" sa i le scriu undeva, ca sunt de poveste! Cam atat despre noi
. Pana acum, e cel mai frumos concediu ever, sa vedem cum o fi la anul cu doi plozi
. E plin plin de familii cu copii mici apropiati de varsta, cu pici mici si mamici gravide ( io-s cea mai gravi dintre toate, si singura care merge la plaja si sta in apa
, dar mi-e bine, ma simt foarte bine! ).
Pe scurt-scurt-scurt: sper sa ajunga bine copiii acasa de la Hanovra! Speram sa fi vorbit in dodii despre suspiciunea Paypal-ulului cu conturile de donatii, uite ca nu am facut-o...Zoze, te rog eu, nu stiu cum sa fac terapie cu tine, da-le incolo de camere, de haine, de spitale, nu te mai gandi la nimic. Poti
? Gandeste-te la ce mananci azi, unde merge Mihai sa se distreze, cata apa sa mai bei etc. Crezi ca daca te gandesti la tot ce ai enumerat, ai vreo putere sa controlezi lucrurile alea? Serios, gandeste-te daca anxietatea ta are vreo alta finalitate decat aia in care iti este fizic rau. Nu o sa nasti in Craiova, are grija doctorita ta de asta, sunt convinsa, stai calma, nu ma inerva
!
Si nu mai stiu ce vroiam sa zic, pe fuga asa...Ioana, iti doresc sa iti treaca slabiciunea...exceptand primul trimestru de sarcina, cand la Sof a fost mai usor, pana acum, mie mi-e muuult mult mult mai lesne cu bebedoi. Or fi sarcinile cu fete mai complicate...
Va
pe toate pe toate, va citesc, mai scriu cand mai prind niscaiva timp liber. Ma duc langa Radul pe balcon la o cafeluta ![]()
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Nicoleta spune:
Olgule, ce-mi place de starea ta!! Ce hormoni cumintei ai! La Tismana sunteti? Mai, cand citesc de gravidute asa fericite si relaxate mai-mai ca... stiti voi! ![]()
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Si fireste ca ar fi fata... cf calendarului aluia minune! 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
luny spune:
Cuscra, ce are Amiruta?.. nu stiu ce sa zic cu antibioticul, nu cred sa mai conteze acum....
Olga, tare, tare reconfortant e sa te citesc, ma bucur muuuult ca te simti bine!!
Ramo
, capul sus!!!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
aliceionescu spune:
Roxana, habar n-am, nu stiu ce sa iti raspund. Cred ca nu e nimic de facut, decat sa prepari un alt Augmentin, corect, si sa-l dai in continuare. Cel putin atat ma duce capul pe mine. Si sa-i dai un siropel gen 'Liv52' parca se numea, nu mai tin minte, hepato-protector. Sper sa nu vb in dodii...
Zoze, eu cred ca e firesc sa te doara cezariana. Ma doare pe mine, care nu-s insarcinata, de ma vait uneori mai ceva ca o baba, dar pe tine, ca ai o minune in burtica?!? Optimismul si gandul vesel fie cu tine si ai incredere, va fi bine!

Olgu, te admir nespus pt seninatatea si calmul ce te caracterizeaza, ca viitoare mamica de 2 pici.
Cat despre notatul perlelor, am avut si eu acest imbold, dar mereu imi aduc aminte ca, participand efectiv la cresterea nepoatei mele de 13 ani, am notat toti, mama, tata, matusa minunatiile copilului - era delicoasa Oana mea- dar s-au pierdut o data cu trecerea anilor...Au ramas doar unele pe care nu le putem uita si ni le amintim si ne amuzam de ele, la cate o reuniune de familie.
Ramo, eu cred ca nu-i cazul sa te nacajesti asa, ci sa gandesti ca in viata, desi pare paradoxal, tot raul este mereu spre bine.
De ce nu incerci suplinire necalificata? Ca asa mai apar posturi, pe cate o perioada de timp, numai ca o sa fii platita ca necalificat, nu ca absolvent de studii superioare. Nu te gandi ca e vreo diferenta mare de bani! Thea se va intelege la cresa in engleza
, se va adapta. Oricum, sistemul difera mult in bine, fata de sistemul romanesc iar la cresa mi-au cerut o lista cu un vocabular minimal pe care sa-l poata folosi spre a se intelege cu ea. Adica, sunt dispuse sa invete si ele ceva romana...![]()
Mimo, in 2-3 saptamani iti intri in mana, o sa vezi ca te vei aduna si totul va fi un picut mai usor! Cred ca toate am patit asa la inceput!

Clau, si Thea plangea uneori cand plecam la scoala. Incepea de cum vedea ca ma imbrac, dar se linistea treptat si, pana ieseam pe usa, deja se juca cu bunicii.
Nico, un pic mai aveti si voi pana la toamna! Am vazut pozele voastre, f frumoase!
Naty, ma bucur sa aud ca Iulia este pe drumul cel bun. Cu supararea cealalta...te inteleg atat de mult!! Prefer insa sa ma abtin de la orice comentariu.
Luny, Muf e ok? Imi place grozav 'rugaciunea' de pe FB!
Iar scriu prea mult...Ma duc sa-mi fac o cafea si poate revin.
Va pup!
daciana.t spune:
ramo, dar te-au intrebat ei? ce ai facut din 2008 in coace? eu in cv nu am trecut ca din 2008 pana in 2009 am stat acasa, la mine apare ca si cum as fi angajata la firma precedenta. la interviu "ocolesc" intrebarea si daca ma intreaba de copii ii spun ca am unul, si atunci afla..dar nu cand vorbesc de experienta profesionala.
eu iti urez multa bafta in continuare, in mod normal piata muncii ar trebui sa isi de-a drumu undeva in septembrie pana in noiembrie maxim. poate ai sanse. un oras mai mare pe langa tine nu e? eventual sa faci naveta, important e sa ai job pana la urma...
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+22 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
luny spune:
home again...
zoze
uitasem sa-ti spun ca ma gandesc la tine, si ca osafiebinedacaestimaiZEN
, cum biiiine a spus si Olgu
alice e mai bine Muf, aproape refacut, il mai tin o zi pe lapte HN si regim usor..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
daciana.t spune:
olgule ce-mi pica bine sa te citesc, ma bucur ca esti la mare si te distrezi, inoata cat mai mult, si eu am facut-o cu restrictii ce-i adevarat nu de alta dar si randunoiul e mort dupa apa trebuia sa il mai las si pe el, in plus asa de mult il adormea pe bebe ca aproape nu-l mai simtem deloc
, dar as fi stat doar in apa sa inot sa ma balacesc. si nu cred ca are ceva ca e fata sau nu, depinde de hormoni si cum suporta corpul sarcina. la Daci nu am avut nici un bai..totul super ok...acum...uneori mie greu sa ma intorc in pat de pe o parte pe alta( ma doare mijlocul ingrozitor), dar abia astept sa imi tin minunea in brate, desi recunosc
ma sperie gandul nasterii( ca prefer tot normal
, deh...)
alice si eu zic la fel thea o sa se acomodeze foarte bine, poate la inceput o sa ii fie mai greu dar in cateva saptamani o sa te uimeasca vocabularul ei
naty
nu am asistat la toate disuctiile astea tehnice. si imi pare rau ca pana la urma toata munca din spatele campaniei nu se vede, pentru ca imi dau seama ca e o bataie mare de tot de cap, felicitari ca ai avut nervi de otel sa faci asa ceva!
roxana, relax nu cred ca o sa fie ceva foarte grav...asteapta pana maine si suna dr si vezi ce iti recomanda...daca tii frica rau miscoreaza doza cu 0,5, dar eu zic sa nu te mai superi atat
zoze...si eu astept pozele de la Giani, cred ca e in bulgaria...nu ca noi 
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+22 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Teodor Mihai (10.04.2008)