Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (444)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, vei reusi clar, tu abia esti in schimbari acum, este normal sa fie mai alandala programul o perioada. Dar o sa gasesti calea de mijloc, o sa vezi! Tu zici ca la mine e ok asa? Eu simt ca alerg intruna de cand plec de la servici. Seara intru doar sa imbrac copiii, sa fac pipi si fuga la joaca in parc . Noroc ca Razvi isi gaseste repede prieteni cu care se joaca iar eu pot sta dupa fundul lui Rebi! Dar in casa cand intram si-i deja tarziu amandoi trag de mine si nu stiu cum sa ma mai impart. Am ajuns sa intru cu Rebi la dus , eu ma spal repede si pe ea o mai las la joaca in cada pana strang eu prin jur. Aaaa, iar pe Razvi il bag la baie imediat ce intram in casa. Iar Paul vine acasa dupa 21 , ne gaseste gata spalati si ne apucam sa pregatim masa . Cam asa, imi trag sufletul abia cand o bag pe Rebi la culcare. Ma dau cu crema de corp si de fata in pat in timp ce Rebi isi bea lapticul! Doar ca Rebi mai comenteaza aproape o ora pana o ia somnul si imediat adorm si eu.
Si apoi o luam de la capat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Clau, sa inteleg atunci ca sunteti in perioada in care sta soacra ta cu copiii? Tot e bine! Fii fericita ca peste zi are cine sa aiba grija de ei si sa faca mancare! Ca mare lucru e si asta!

Cu ritmul, sper in toamna sa am si eu o rupere de ritm semnificativa cu cursul si mersul lui Matei la gradinita!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salutare, dragelor!

Sper ca sunteti mai bine cu totii, ca mamicile sunt ok si pustimea e sanatoasa.

La noi mai vine o primavara, drept pt care eu ma simt grozav cu vremea asta. Ploua, e soare, a inverzit toata iarba si e reconfortant, asa. Thea va merge la cresa, pt inceput 3ore/zi, pt ca nu are rost sa o las mai mult, atata timp cat eu nu lucrez inca nimic. Desi am aflat de dimineata un pont si fac cercetari, sper sa se finalizeze cu bine.
Gust si eu din cafeaua vostra, cate o ceasca de la fiecare, si va doresc spor in toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nico, daa, e tura soacrei si apreciez mult ajutorul ei ( soacra si mama ), chiar stau linistita la servici, acasa totul este in regula in lipsa mea. E bine cand este soacra pentru ca seara suntem singuri, si e bine si cand este mama pentru ca sta si seara cu copiii, ii scoate in parc cand vin eu de la servici si pot sa mai ies cu Paul singurei asa.

Alice , mma bucur ca sunteti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Am intrat doar sa vad daca e praf dupa canapea!
De o saptamana ma lupt cu o durere de cap combinata cu greata crunta, m-am regasit in descrierile Ioanei, doar ca la mine nu e acelasi motiv.
Si pt ca am citit si ma regasesc in programul Claudiei ma ingrozesc la gandul ca incepe scoala si ca tb sa le condensam si sa fie copiii in pat la 21.30

In rest nimic semnificativ, suntem bine, crestem si ne incadram in medie cu toate achizitiile - de la cele bune la urlete si scene cu tavalit pe jos. Sa nu ziceti ca sunt nebuna, dar pe mine mai mult ma amuza si deja le depasim destul de usurel, doar cu ceilalti e mai greu

Ma gandesc la Simo sa-i ajute Dumnezeu sa fie totul bine si sa poata face transplantul peste 3 luni, Siluan sa invinga virusul si sa se termine totul cu bine Suntem alaturi de voi cu tot sufletul.

La inceputul lui septembrie ajungem, in sfarsit, la Bacau. Cami, Raluca daca sunteti pe acasa poate ne vedem. Mi-as dori tare mult sa organizam ceva si numai cu fetele, ca a mea nu a avut nimic special vacanta asta pt ea si tare imi pare rau
Gecko vrei sa-ti inregistrez ciorile?

Multa sanatate tuturor, mari si mici, urari de bine si numai ganduri bune pt tot stolul, chiar daca timpul e mult mai scurt acum si apuc rar sa intru, gandurile mele bune se indreapta spre voi mereu.

O zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Pay Pal ne-a dat un mesaj pe care l-am trimis pe mailul comun. Solicita documentele si site-ul pentru cazul lui Siluan, altfel ne blocheaza accesul. Intrebarea mea este, ce site le dau? caci al surorii lui simo are alte conturi afisate, al adriutei, vad ca e cu alta adresa de Pay Pal. sau le dau numai povestea in engleza si actele medicale si link catre campania DC? In fond contul asta de PP l-am deschis pt campania asta. Insa fiind in lb romana, ce pricep ei?
In concluzie, ce le raspundem?

Ca updatare la povestea lui Siluan, duminica, 29 august, va fi un concert umanitar la Biserica Sf. Constantin si Elena din Piata Muncii.
De vineri vor fi alocate si numere de donatii pt Romtelecom. Informatiile le-am luat de pe blogul matusii lui Siluan.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
Intrebarea mea este, ce site le dau? caci al surorii lui simo are alte conturi afisate, al adriutei, vad ca e cu alta adresa de Pay Pal.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

scuzati-ma dar nu mi se pare normal ca pe 2-3-4..si 5 siteuri sa apara alte conturi...asta da de banuit, si in plus nu aduce nimic bun pentru Siluan - deci ar trebui ca conturile sa fie aceleasi pe toat siteurile, indiferent cate ar fi ele. singurele conturi care pot aparea sunt cele ale lui George Bota, tatal lui Siluan! altfel imaginea cazului sufera sifonari care nu duc la nimic greu..

ariel, grea decizie - poate reusesti sa descurci itele, eu nu am nici o idee, pentru ca am banuit ca peste tot sunt aceleasi conturi,

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+22 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo si Siluan au plecat din Hanovra la 13.00 (14.00 ora Ro). Sper sa ajunga cu bine acasa.

Ariel, cum ziceai si tu, link catre DC si pusa povestea in en pe prima pagina... Uf, cate itze!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cu intarziere,

La multi ani,Alexia a lui Nicol,Karolina a Clodutei,Andreea a lui Miradi!!

Nico,eu credeam ca inca sunteti in Ro Vad si eu pozicile mai pe seara

Nati,bine ca macar pot merge linistita la consultatie! Cat priveste anxietatea..eu stiu ca are dreptate,i-am zis si ei,insa nun prea pot scapa de ea,mai ales in conditiile astea.Acum,cu atat mai mult-ar fi un cosmar sa nasc tot in Craiova Cel mai mare,din pacate..

Una peste alta,eu chiar nu ma simt bine,ma doare destul de tare burta,mai ales in zona operatei-e ca durerea asociata febrei musculare,vreo 3 degete deasupra si vreo 3 sub op.Apoi..ma simt atat de obosita si as dormi atat de mult..Nu va mai spun ce am citit pe net(mama lui) si pe la odisee,despre starile astea
Casa nu-i pregatita,hainute,mobilier,nimic..Nu-s pregatita sa nasc si nu vreau sa nasc acum
Cum naiba sa nu fiu anxioasa?!Cum??

Ioana,cu TA cum stai? Daca analizele-s ok,imi pare ciudat sa ai starile astea in trim2,cand de ob.gravida e plina de energie..Eu si asa,cu probleme,tot Agitzica am fost.Si daca n-as fi fost asa de ingradita,naiba stie ce traznai as mai fi facut Uite cine incearca sa-ti ridice moralul-ciobul

Mimo,curiozitatea,bat-o vina-ce lucrezi acum,ca inainte,am inteles?!

Drum bun,Simo!! Va asteptam acasa!!

Alice,iti tin pumnii stransi!!

GianiD,ce facusi,te pierdusi?Plecasi la bulgari?Hai cu pozele alea!!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,ANDREEA!!!
LA MULTI ANI,KARO!!!
LA MULTI ANI,ALEXIA!!!

eu sunt cu ,aseara am primit telefon de la compania la care am fost la interviu si raspunsul a fost negative f greu sa-mi gasesc de munca,e greu -greu..mai ales cand spui : stiti din 2008 eu stau acasa ,am fost in concediu de cresterea copilului si acum sunt in somaj...ce ma fac ?nu stiu....o sa iau viata in piept si o sa-mi urmez visele,vreau sa-mi instalez un program de conta si sa incep sa dau anunturi sa merg pe cont propriu...sper sa reusesc,desi imi este frica pentru ca orasul este mic,eu sunt neexperimentata in domeniul asta dar sper sa fie bine...

mimo si eu sunt un pic curioasa unde lucrezi..am citit zilele trecute ca ti-ai schimbat jobul..doamne ajuta sa fie bine

sanatate tuturor

tonicutzsi imi era tare dor de tine...

zoze ai grija de burtica si nu te mai gandi la lucruri rele

alice am vazut ca o duci pe Thea la cresa..cum se va descurca cu limba?ma bucur ca emani liniste sufleteasca si bucurie

ariel n-am ajuns la banca ..sper sa ajung curand

Drum bun simo si siluan..doamne ajuta!!!

va si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput