Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (444)
Raspunsuri - Pagina 4
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daciana.t ramo, dar te-au intrebat ei? ce ai facut din 2008 in coace? eu in cv nu am trecut ca din 2008 pana in 2009 am stat acasa, la mine apare ca si cum as fi angajata la firma precedenta. la interviu "ocolesc" intrebarea si daca ma intreaba de copii ii spun ca am unul, si atunci afla..dar nu cand vorbesc de experienta profesionala. eu iti urez multa bafta in continuare, in mod normal piata muncii ar trebui sa isi de-a drumu undeva in septembrie pana in noiembrie maxim. poate ai sanse. un oras mai mare pe langa tine nu e? eventual sa faci naveta, important e sa ai job pana la urma... _ Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus Claudia +22 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica |
mihatp spune:
fetele
care aveti timp... initiativa Asoc. MAME (e alinuk ce ne-a ajutat si cu Siluan)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155538
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
aricel
, eu nu inteleg si pace, ce treaba are PP cu destinatia banilor
. ca doar nu li s-a cerut lor sa-i doneze!!!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp aricel , eu nu inteleg si pace, ce treaba are PP cu destinatia banilor . ca doar nu li s-a cerut lor sa-i doneze!!!Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 |
Vorbind cu Ariel, am conchis ca e probabil o masura de protectie a PP; sa nu se trezeasca vreunu ca inventeaza un scop umnaitar ca sa stranga donatii si apoi sa-si ia banii si atunci vor dovezi ca e cazul real. E un pic aiurea, dar iata ca fara asta nu ne deblocheaza valuta donata. Oricum, apreciez ca te-a interesat macar pe tine problema asta "tehnica"!

ariel_7000 spune:
am trimis de 2 ori dovezile cerute si vad ca tot blocat e.
poate nu pun eu ce trebuie, unde trebuie
.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
luny spune:
Naty... sunt sigura ca si restul fetelor ar fi scris ceva daca s-ar fi priceput, eu una nu am idee despre conturi/paypalluri si alte chestii similare, nu am folosit, nu cunosc, nu vorbesc pe langa subiect... iar daca nu am scris asta, a fost ptr ca am scris mereu numai telegrafic sau in viteza, din lipsa de timp sau d epe la munca... mi se pare logic sa nu ma bag unde nu stiu, si nu credeam ca trebuie mereu sa scriu/exprim musai daca nu stiu sau nu ma pricep la ceva, indiferent de subiect, daca nu raspund, nu stiu/nu ma bag.. si cred ca nu numai eu gandesc asa... asta nu inseamna ca nu ne scoatem palaria in fata voastra,sunteti minunate, tot respectul din partea mea!
ps: cum e Iulia??
in rest, au ajuns Simo si Siulan, a vorbit cineva cu ea? cum e Micul?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Eu i-am dat sms lui Simo dar deocamdata nu a raspuns...Asa cum am scris si la Umanitare, cat de curand o sa vorbesc cu ea inclusiv legat de campanie. Acum ei sunt in tara, pot decide ce vor sa faca in continuare (in general vorbind si pe DC in particular) asa ca, judecand corect, misiunea mea oricum se apropie de sfarsit. Voi vira tot ce s-a strans la ei si voi inchide conturile la care sunt titular; dar, bineinteles, nu pot face asta pana cand nu rezolvam problema deblocarii banilor din PP...
Iulia e EXTREM de maraita, m-a terminat efectiv azi...Are muci garla, are subfebra, a mancat azi 2 banane si 4 biscuiti si atat, apa pe indestulate, acu s-a culcat dupa ce a luat cu ea in pat singura o iconita si mi-a cerut sa-i spun "povestea lui Doamne-Doamne" 
Mufa cum e??
luny spune:
Muful e mai bine, dar inca il tin cu regim si lapte fara lactoza, desi azi a facut kk doar o data si normal.. papa bine, desi regimul asta e fad rau, ma si mir!
.. noi am avut parte de o MAXIMA maraiala d-asta ieri!! efectiv ne-a terminat!! din orice, se vaicarea, se milogea, car-mar
, dar totul a culminat cu 2 ore de vaicareala de zici ca-l chinuia cineva, cerand 'hai la Vamaaaa, hai la maleeee, hai la matinaaa, aide tatica, la Vamaaa', mai avea putin si o dadea in plans!
ne-a auzit vorbind de Bulgaria, ne tot strofocam sa decidem daca mai plecam sau nu, si atat i-a trebuit!!
pur si simplu nu se mai oprea, dupa nspe explicatii..
Iubirea mea,
luny spune:
traducere: matini/matina=masini/a
tatica=taticul
, prin analogie cu mamica iese tatica![]()
Iubirea mea,
mimonix spune:
Mai gateste cineva? Mai spala cineva rufe?Nuuuuu? Nici Liana? 
Sunt singurel bing bang...
Ziceti ca 3 saptamani dureaza? Hmmm, abia astept sa treaca 
Zoze, Ramo...oltence curioase
Nu poci bre sa spun asa in gura mare, ca ma tem sa citeasca vreun subaltern in viitor ce scriu eu aici despre el
Dar fac eu in asa fel si nu va las nesatisfacute ![]()
Olga, mai terminat fata cu optimismul si fericirea ta. Desiii, cand ma gandesc la concediu simt deja in aer hormonii fericirii cum dau navala....ca-n bancul ala cu capra si vaca si oaia scoase afara din casa 
Mai bine tac, ca ni la mine ce scot pe "gura"
Va pup si va mai fac si maine cafea , promit 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 

+22 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica