Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (444)
Raspunsuri - Pagina 21
Nicoleta spune:
Bitza, nu te supara, si eu scriu uneori si nimic... la fel cum citesc ce au scris altii si nu reusesc deloc sa ma adun sa raspund, desi as avea cate ceva de scris...
Ramo, nici Matei nu statea grozav cu Ca, dar el nici nu asa mare fan al lactatelor... M-am uitat acum pe analize si surprinzator, retinusem gresit! Are valoarea la jumatatea dintre max si minim... deci nu e musai sa consume asa multe lactate... Si Stefan are cu 0,01 mai putin decat el... De ce-oi fi luat eu Osteocare-ul?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
bitza037 spune:
eeee, Ramo, Nico...nu ma supar ma, chiar daca pe moment nu-mi convine si nu-mi pica bine, imi trece, ca oricum nu pot sa stau fara voi orice ar fi.....
, dar ziceam ca sa stiti ca am scris![]()
Ramo merci de aprecieri...
Nico, nu l-a vazut cu nu mi-a dat adresa de mess ![]()
....hahahahha
Nico si eu vreau sa-i dau Antoniei propolis, am avut o Formula As in care scria ce si cum se da, chiar si la copii, si nu o mai gasesc
...era de luna trecuta
Nicoleta spune:
Bitza, uite aici un articol in Formula AS http://www.formula-as.ro/2005/660/medicina-naturista-25/propolisul-panaceul-primaverii-5868
Eu le dau asa: cate 5 ml pe zi in zilele in care sunt sanatosi (le dau cu o siringa) si de 2-3 ori cate 5 ml cand sunt bolnavi - din amestecul 30 ml de propolis (glicolic ultima data, dar am folosit si tinctura, am lasat borcanul deschis cateva zile si alcoolul s-a evaporat) pus peste 400 ml de miere (un borcan mic). Eu le dau intre mese, cica ar fi indicat pe stomacul gol, dar... Am inceput de azi, dar mai am foarte putin intr-un borcan... trebuie sa cumpar miere, propolis mi-am adus din Romania (aici nu au asa concentrat, este si muuult mai scump...).
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Si parerea mea despre subiectul zilelor trecute este ca nu trebuie folosita logica si explicatia in toate cazurile. Si nici ignore-ul in toate situatiile. Eu as sta pur si simplu langa el/ea, ori mangaindu-l, daca vrea, fireste, ori intrebandu-l/o daca vrea la mine in brate...stuff like that, nu stiu daca sunt coerenta. I-as spune ca stiu ca e suparat/a etc, daca vrea sa imi auda vocea. Daca urla mai rau cand vorbesc, tac. Daca nu vrea sa mangai, imi iau mana, dar stau langa sa ma vada. Uneori pot functiona simpla empatie sau apropiere fizica. Habar nu am, nu am experimentat tavaleli, sunt doar niste idei. Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia |
exact asta facem si noi, asa mi se pare si mie firesc..cand spun ignor nu inseamna ca dispar din raza vizuala, ci doar il las sa-si consume criza atunci cand restul enumerate si de tine, nu functioneaza, dar ne vede in permanenta
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
kya, am vazut filmuletele
ff tare Zana! ce tare ar fi fost sa fie impreuna, daca se mai si antrenau intre ei, cred ca ar fi fost vai de curu' nostru![]()

ariel si noi am tras vineri o tura mica in centrul vechi, dar n-am rezistat si la dansat, am preferat sa venim rpd acasa![]()
.. unde ati fost, la dansat? poate ne combinam candva la o ieseala d-asta, mai multe cupluri randunicesti, cred ca ar fi super

bitza eu nu mai stiu7 daca te-am citit sau nu, tehnica n-a fost cu mine in ultimele saptamani, nici acum nu merge ok calculatorul, plus timpul limitat
... dar
acum, si astept poze!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
acum 10 minute am intrat in casa, am alergat dupa Antonia tot bulevardul
Luny
Nico,merci de link..il salvez...
uite eu de asta ziceam, desi este vorba de polen...tot cu "P" incepe![]()
http://www.formula-as.ro/2010/928/medicina-naturii-44/un-miracol-numit-polen-12689
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Aici inca 2 filmulete. Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Deci (imi permit sa incep asa pentru ca urmeaza o concluzie
) "Dudu papa, Dudu nani" n-o sa pupe asa ceva pana la majorat 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mimonix spune:
Iar conjugarea "eu beat, tu beat, el beat" imi suna a petrecere 
Si doar nu beat nimeni la ea in familie 
Ma duc sa suf nasul ca am ras cu lacrimi 
Hai sa va si cinstesc 

ca e ziua lu' Alexandru 
. Nu ne-a lasat sa taiem tortul ca sa sufle in lumanari pana s-au consumat.Mirosea a biserica la mine in sufragerie. Mai tarziu un pic , cand a mai cerut ta'su o bucatica de tort, l-a servit Dudu direct cu mana
Adica i-a mai pus in farfurie un pumn de tort
Si dpdv vocabular , hohoooo...ne jucaram de-a pampona adica ???? de-a fantoma Gheu nene gheu cu vorbitul asta, o fi de la atata spart capul? 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mimonix spune:
Olgule, a zic ...sa nu zic? Cat am fot noi la mare am lasat acasa santier. Au schimbat oamenii usile din toata casa ub atenta indrumare a tatalui meu. Cand am venit, surpiza
Trebuie sa zugravim tototototot
Si cand te gandesti ca totul a inceput de la o usa (UNA) care nu se inchidea bine 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ramo_cata spune:
hai sa iau si eu o gura de beuturica ca si-asa nu-i beat nimeni p'ácilisea si sa ma indrept spre patut ca acu'vine pampona

DUDUTZULE esti baiat mare daca ii dai lui tati tau sa pape...mai, duamna
sa-ti traiasca feciorul si la cat mai multe cuvinte pocite pt ca-i tare-tare frumos
v-am
-at dar nu inainte de a pune o intrebare
mai stie cineva ceva de zozelici?sper sa fie bine
noapte buna!!!!!!

cu Alexandru
Ioana-Sofia