Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (444)
Raspunsuri - Pagina 22
gbutucica spune:
La multi ani !!!!!!!!!!!!!! Alicsandri care sunteti
am vazut si eu poze frumoase.
cu mamici subtri subtiri si copii suuper frumosi.
Mimo V-am asteptat in parc ( am avut telefoanele mobile fixe de data aceasta)sa cantam Multi ani traiasca, Sa fie sanatos , zbenguit in continuare si sa vobeasca la fel de mult ca si Andei, sau chiar mai muuuuuuuuult.
Sa stapinesti hainurile sanatoasa si da ar fi frumos niste poze de la jupiter![]()
pup restul rindunicilor, dar nu inainte de a spune ca sunt in aceeasi oala cu Olga la capitolul copil,, s injtampla crize dar rar -rarsi nu cu tavaleala
ariel_7000 spune:
luny, noi mergem de vreo 2 luni, aproape in fiecare we, in Old City. au in spate o terasa mare cu sprituri d-alea de apa, pt racoreala, inauntru se danseaza dupa ora 10 si mai au 2-3 mese in fata. mie-mi place muzica ca e "de pe vremea mea" si pana acum ne-a placut si atmosfera. in drum spre casa, in "alunecare" spre chei uneori ne oprim si la o alta bodega ( Bordello - am ras de nu mai puteam cu al meu a 2 a oara cand am mers si am zarit numele
). alteori o mai combinam cu un filmulet "de la 10", la Patria, ca-i mai ieftin
. oricum, tareeeee bine mi-au prin iesirile astea de we, cand picii sunt la valeni. ne-am mai incarcat si noi.
hey, bituzlino!!!
ia de aici.
am ras de teo de n-am mai putut. eu si alex fredonam mereu cantecele si azi il auzim pe teo:"ar iu spipin/badar gion/moni bels al linghin/din dan don" (adica: "are you sleeping/ brother john/morning bells are ringing/din dang dong"

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
mimonix spune:
Butuceilor, n-am stiut ca ati iesit ca veneam ,zau
Mi s-a parut asa innorat, frig, intunecat, deprimant...Mari a mea are probleme cu tatal ei, iar cu spitale cu d-astea...sper sa nu ma lase ca-s in plop si plopu-n aer
In fine, Teo a zis ca aduce ea tortul si tort s-a facut...am asteptat-o pana la noua, a fost fata la coafor. Nu va mai zic ca are parul "roz de florarie"
, ca daca a fot singura si-a facut ce-a vrut
D-astea...maine sper sa iaa soarele, ca eu haine de vara mi-am cumparat, da? 
Aaaaa...si sa confirm si eu, Andeiul Butucel este cel mai intelegator, calm, conciliant copil ever. Eu asa ceva n-am mai vazut
, bravo lui !
Si ne mandrim si noi pe langa el, ca doar e prietenul nostru 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ariel_7000 spune:
nu da nimeni o cafea??? sau macar o doza intravenos? m-a sculat piciul la 6.45
, asta dupa ce azi noapte a avut program artistic 
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
luny spune:

Ariel, uite soro, espresso
si eu am nevoie!!
nu stiu prima terasa, dar la Bordello am poposit si noi f putin, era muzica bunuta, tot asa, mai veche, si lumea relaxata, imbracata lejer, dansa de numa, pe unde apucau![]()
am zis ca ar fi dragut sa mai iesim si noi acolo, parea fun![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Neata!
Am vazut un apt... uratel foc! Si cu mocheta 3 din 4 camere, si cu mobila veche si mare parte sensibiloasa (cealalta parte urata si invechita...)... dar aproape de scoala...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!