Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (444)
Raspunsuri - Pagina 20
Kya spune:
Mai vroiam sa-i zic Ramonei sa nu-si mai faca atatea griji, ca nu e gradinita asa de rea cum pare. Stiu ca-ti faci 1000 de ganduri, dar relax mami. Sa te astepti la plansete de ti se rupe inima, dar o sa fie bine pana la urma.
Eu o duc din nou incepand cu miercuri (august a fost vacanta), si sunt curioasa cum o sa fie.
In ultimul timp se obisnuise, nu mai plangea, era chiar foarte ok. Acum banuiesc ca va mai fi din nou intr-o perioada de acomodare.
Andru pana la ce ora sta?
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Aici inca 2 filmulete. Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |

mstela spune:
Salutare...am revenit pe baricade la munci.![]()
Am vazut pozici superbe de pe meleaguri turcesti
...mai am de vazut poze cu Bubu&Co.
Naty,eu am mai zis ce probleme am cu caposhenia Teodorei,dar bag seama ca tine de personalitatea ei,nu ca ar suferi cu nervii...Pup Iulia razvratita.
Ma laud si eu cu Teutz care a inceput sa spuna propozitii gen:"Aduce,tati,apte!"
;"Nu,tu Tea!![]()
"; "Dai mie apte!";"Mama duce iciu".
Iar azi dimineata,dupa 9 zile de stat impreuna,pana sa apuc eu sa reiau povestea cu serviciul
,a inceput ea sa spuna:"mama,iciu,aduce apte,bobo";"tata,iciu,aduce apte,bobo";"pec a maman".

A fost mortala.Imi venea sa o mananc."Pup mama!Pa!"
...Am fetita mare cu care sa ma inteleg!

Dar
,sa nu vada olitza,ii da drumul fara regrete in pampers.Sa nu care cumva sa dispara prietena "lula" ca e jale
.Dar,usor usor
...
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRULOR/ALEXANDRELOR!
Clau,Olgu
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ariel_7000 spune:
Multumim de urari si spunem si noi LA MULTI ANI, ALEXANDRELOR SI ALEXANDRILOR! 
un mare
pt gudinde, daca ai nevoie de un umar de sprijin, sunt prin zona.
superbe pozele plimbaretelor
.
naty, ti-am scris pe mess, mai vrea Pay Pal-ul ceva de la noi 
baiatul meu face si el crizute, dar stiu ca sunt specifice varstei, asa ca nu ma agit. vorbim, explicam, ne vaitam impreuna, apoi trec...
in rest, numai laude am pt el. e baiat mare, fara scutec, face pishu la pom, la oala, noapte rar mai face in scutec, acum incercam si fara si avem succes.
eu sunt cam terminata
, sunt obosita si cam la pamant. nu mai iau pastile AC si mi-a venit CM-ul in forta, cu dureri atroce, hemoragie si stari nasoale...dar ma fac eu mare...
sambata am fost si noi la o terasa in centrul vechi, am baut o citirica si am dansat pana dimineata, ne-am "incarcat"(descarcat) bateriile si acum ma pregatesc psihic pt baby expo. sper sa iasa bine si de data asta, deja am obosit 
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
ramo_cata spune:

asa imi plac povestioarele despre fetitele cochete 

kya sta la gradi pana la ora 16-17...off stiu ca-i tare greu inceputul dar ma gandesc ca o sa fie bine,sper sa fie bine...Zana e BESTIALA
ariel bafta la expo
eu am facut o ciorbita de peste
..astept sa se trezeasca Andru sa mancam,am fost la joaca,a obosit si cand am ajuns acasa nu a vrut sa manance,a baut doar lapte si a adormit instantaneu...
edit:
mare pt bitzulina..te-am vazut pe mess dar am zis sa nu te deranjez,am crezut ca esti ocupata mai ales ca n-ai mai intrat de multisor pe crenguta
ramo_cata spune:
nico eu i-am mai dat Ca..dar la indicatia medicului ..Andru a tot avut carente de Ca,nu f mari dar un pic sub limita inferioara( lim inf 8,85 iar Andru a avut 8,23 in analizele facute luna asta)i-am dat pe timp de iarna la 2-3 luni timp de 10 zile cate 5 ml de Ca gluconic ..acum trebuie sa incepem iar o cura dar am zis sa inceapa lunile cu r ca sa incep si cu vigantolul..nu stiu de ce nu asimileaza Ca pt ca mananca cam 750 ml de lapte /zi,branza de vaca,iaurt...aproape in fiecare zi...
bitza037 spune:

Kya, mie nu mi s-a parut nimic deplasat ca ai lasat-o pe Sanzi singura in piscina si pe tobogan(bineitneles supravegheata)daca copilul poate si vrea ...nu vad care-i problema???sa se uite pana nu mai pot.....vorbesc din experienta, ca si Antonia la mare statea cu colac, si cand i se punea pata ca vrea fara, pai fara trebuia sa fie(o tineam eu,nu-i dadeam drumul singura)dar asta vroiam sa zic ca daca berbecutzele nu vor ,nu vor si gata![]()
in concluzie....Sanzi este super tare!!!!
...si Antonia m-a pus sa-i pun de trei ori filmuletul cu toboganul
Ramo, nu deranjezi,Doamne fereste!!!daca nu pot sa raspund nu raspund dar in rest....
pai tocmai asta spuneam mai devreme ca eu am scris ..am povestit cum a fost la mare, ca eu am fost si sunt racita...dar nimeni absolut nimeni nu m-a bagat in seama....si de aia nu am mai scris.....
sa nu se inteleaga gresit, ca nu ma vait.....ca stiu ca toate scriem in fuga, dar .......
ramo_cata spune:
bitza sigur n-ai trecut neobservata/necitita
dar uite eu cand am timp ,am si stau si scriu -citesc-scriu etc chiar daca sunt singura pe crenguta
...
pentru site-ul tau..de f multe ori l-am vizionat ,e ff misto,ce aranjamente frumoase