Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (444)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

La multi ani Alexandutelor si Alexandreilor, sanatate si bucurii sa aveti!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI,ALEXANDRILOR/ALEXANDRELOR!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello crenguta!

La multi ani sarbatoritilor zilei!.

Oauuuu, am vazut poze superbe din vacante!

Mamaaa, cat de curajoasa e Sanzi, am avut emotii cand am vazut filmuletul cu ea pe topogan! In rest, totul superb acolo!

Bubule, cat de misto a fost si la voi! Super pozele, baietii, voi! Si distractie si relaxare in croaziera.

Miha, sanatate lui Luca, sa-si revina repede.

Am fost la mare in weekend, iar ieri la intoarcere am mers bara la bara din statiuni pana pe A2! Cred ca s-a intors tot litoralul acasa, a fost cumplit. Ne-am gasit si noi sa mergem la sfarsitul sezonului.

Mimo, sa ai o saptamana usoara la job.

La fel si Stela, ca stiu ca-i greu dupa concediu!

Am citit multe pagini in dimineata asta, nu mai stiu ce voiam sa zic si la cine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hello! Am ajuns si noi la Ploiesti, suntem la ai lui Radu, de abia diseara putem intra in casa...si tot nu se termina santierul decat maine . Iar miercuri incepem serviciul .

Kya, Bubu, Stela, bine ati revenit ! Super faine pozicile si vacantele voastre, sper sa nu ma prinda Craciunul si sa nu pun si eu poze...ca in haosul ce ne asteapta acasa nu stiu daca voi gasi si nitel timp sa selectez din ele. Am o tona de povesti de la mare despre Sof, vreau tiiiiimp .

Dar pentru Mimo, doua conjugari a-la-Sof: "Am beat tot"=am baut tot si raspunsul de la "Sufla nasul" este "Suf" .

Si parerea mea despre subiectul zilelor trecute este ca nu trebuie folosita logica si explicatia in toate cazurile. Si nici ignore-ul in toate situatiile. Eu as sta pur si simplu langa el/ea, ori mangaindu-l, daca vrea, fireste, ori intrebandu-l/o daca vrea la mine in brate...stuff like that, nu stiu daca sunt coerenta. I-as spune ca stiu ca e suparat/a etc, daca vrea sa imi auda vocea. Daca urla mai rau cand vorbesc, tac. Daca nu vrea sa mangai, imi iau mana, dar stau langa sa ma vada. Uneori pot functiona simpla empatie sau apropiere fizica. Habar nu am, nu am experimentat tavaleli, sunt doar niste idei.

Simo, bine ati revenit acasa! Sa fiti sanatosi si veseli!

Si pentru Tuchi, Gudinde si Mimo!

Si pentru voi toate!

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Referitor la nervisori si crizute, Rebecca s-a linistit mult de tot fata de primii 2 anisori. Este cumintica, intelegatoare, rabdatoare, vorbim foarte mult, e usor caci asculta cand ii dau explicatii , la fel ea imi zice cand are nevoie de ceva, suntem pe aceeasi unda in general. Exceptii mai sunt bineinteles, dar in mare este tare, tare cumintica . Mai nou se joaca seara in parc cu prietenele lui Razvan, ele vin cu papusile lor cu hainute de schimb, biberoane, suzete, jucarele...si au acceptat-o si pe Rebe intre ele. Iar ea e topita sa se joace cu fetele si bebeii, zilele trecute cat noi am fost la mare si-a luat afara si fierul de calcat ( jucarie ovcorse ) si a calcat toate rochitele papusilor pe bancuta. Imi povestea mama ca erau atat de haioase cum se jucau ele pe banca cu papusile , toata lumea se uita la ele. Aseara cand am venit si-a cerut cadoul bineinteles si apoi s-a jucat cumintica toata seara. Mi se pare atat de frumoasa varsta asta a lor....cand ne-am bagat la culcare mi-a cerut sa povestim ce-am facut zilele alea, intai eu si apoi ea.. Si apoi a zis : sa ne cucam, mami.

Olgutza, bine ati revenit si astept poze si povesti cu Sophie.

Ramo, intru imediat pe email sa-l vad pe Andru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Clau, ma bucur sa citesc acum ca Rebe este linistita, poate conform legii compensatiei. Eu ma bucur acum de compensatia cu somnul; cea cu "linistea" - la pensie, daca n-oi avea nepoti de crescut... :)

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am intrat pe site-ul lui Ariel si am ramas cu ochii pe rochitele de acolo! Fruuumooooaaaseee foc!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Da Nico, asa este, partea cu somnul este minunata. Nu-mi vine sa cred ca ne culcam seara la 22.30 si dormim pana dimi in jur de 9. Nu credeam sa se mai intample asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Clau ce dragut se joaca Rebe . Noi mai avem muuuult pana la asa joaca cu papusi. Ea trebuie sa alerge mai intai pe trotineta, sa fuga cu baietii dupa mingie, sa se catere pe toate gardurile, sa incerce sa escaladeze copacii... etc, etc. Are un singur catel (e in pozele din avion) pe care il iubeste mult, dar si pe ala dupa ce il pupa, ii da pe tobogan Adica trebuie sa se invete si el cu adrenalina, nu? Ai mei au fost in excursie in Elvetia si i-au adus o papusica tare frumoasa elvetianca, in costum tirolez... o mandrete de papusa... Nimic! S-a uitat la ea, a invartit-o de 2 ori de codite si a pus-o in raft.

Ramo Eu pana acum am mers pe Septilin (sirop pentru Sanziana si pastile pentru mine) si a fost bun. Acum e adevarat ca si ea este zdravana si rezistenta.

Bitza

Gudinde varsa sacul daca poti.

Am fata curajoasa, asa-i? La toboganul de pitici a trebuit sa spun ca are 3 ani, ca sa o lase sa se dea singura. Pe ala mare m-am dat eu o singura data cu ea in brate, dupa care a vrut doar ea singura (Noroc ca nu era nici un paznic acolo, ca nu ne lasa). Am lasat-o si apoi nu puteam sa o mai dezlipesc de acolo. Mai incerc sa incarc un filmulet cu ea inotand in piscina. Doar cu aripioare, fara colac si singura. Doar cand obosea venea la mine in brate, in rest plutea si se juca singura. Needless to say - restul parintilor se uitau la mine ca la un parinte dezaxat Cum pot sa o las asa singura in apa? Cum de o lansez singura pe tobogan???...
Cu greu o scoteam din apa. Si cand iesea, statea pe marginea piscinei si se juca cu jucarelele.
Ceea ce nu pricep este de ce in piscina nu avea nici o problema sa se ude pe cap, dar la dus e jale mare!

Luny cand se dadea Sanziana pe tobogan, sa stii ca la Mufi ma gandeam Cat s-ar mai distra si el acolo!

La Multi Ani sarbatoritilor zilei!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Daa, Kya, am observat ca Sanzi este cu adrenalina in sange! La Rebi observ din ce in ce mai mult latura feminina! Isi alege singura rochita cand iese afara si e musai sa fie rochita si mai nou isi asorteaza margelute si bratara asortata! Iar dupa agrafite este topita, i-am adus acum unele dragute cu Tweety si abia i le mai dau jos din par. De dimineata cand s-a trezit mi-a cerut imediat agrafitele noi!

Mergi la inceput