Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (444)
Raspunsuri - Pagina 18
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Ramo, tot propolis cu echinaceea (si ceai de echinaceea) i-am dat si eu, si ulei de catina.. dar mai stai nitel, cateva saptamani..vara nu se da pt imunitate din cate stiu..eu prin octombrie reiau cura.. GudindeIubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
ramo_cata spune:
gata va las..va
pt raspunsurile date..ma apuc sa-mi curat unghiile si sa ma pesnez nitel...desi imi este lene ....va
si noapte buna..o saptamana usoara si fara prea multe probleme celor ce merg la munca...si astept cu nerabdare poze cu duamna de birou
Nicoleta spune:
Mai, miercuri (parca) e 1 septembrie! La Viena e frig... 12 grade dimineata... deci adio vara! Asa ca nu ma grabesc daca incep cu mierea cu propolis. Eu am un pitic cu echinaceea asta. Dar e piticul meu. Ulei de catina le-as da si eu, dar de unde sa iau?
Voi le mai dati Ca in anotimpurile reci? ...mi s-a zis ca Osteocare este foarte bun in acest sens... am 2 sticle din Ro. Le-as da doza mica... sa nu fac pocinoage...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
bitza037 spune:
hello
daca voi nu ma bagati deloc in seama , scriu eu 2 vorbe
Bubu,Kya, sa va fie de bine vacantele!!!foarte frumoase pozele, se vede ca v-au priit...Kya la multi ani fericiti si de acum incolo!!
Bubule, de abia astept sa vad renovarea
Mimo, eu vreu sa vad poze si de la voi, chiar daca-s facute la Jupiter....
in rest, citesc cu interes metode de potolit copilul in timpul crizelor cand nu i se face pe plac![]()

delphin spune:
SIMO
sanatate si sa Dea DOMNUL sa fie bine!
In rest...Naty nu te supara pe ea prea tare...trece, te asigur, mai ales ca si tu faceai. Si nu e doar pt. copii unici, am un exemplar si eu si nu e unic. Ce mai incaseaza saracu' Seb de la David
. Azi la muscat de burta, in jurul buricului...pt. ca nu se urca in masina ca sa plecam in parc
. La sange!
mimonix spune:
Cafea ,ceai, apa fierbinte 

Eu nu stiu ce va imaginati voi cand ziceti "doamna de birou"
dar daca va inchipuiti ceva gen Matrix sunteti departe rau
Si ma mai gandec ce fata ar face Mari sa o pun sa ma pozeze dimineata, inainte sa plec la serviciu
Sunteti tare dragute , imi lipiti mult 
Delphin, ai ajuns acasa? 
Ramo,cu imunizarea aia...eu nu prea cred in ea. E un exercitiu mai mult gen, vazand si facand...daca s-o dovedi ca are nevoie de suplimente sau ceva, vedeti atunci. Ca nu e ca o armura asa, depinde mult de mostenirea genetica, de felul in care e alimentat copilul, de modul in care e igienizata (controlata) gradinita, de modul in care sunt tratate bolile luate (definitiv sau partial), d-astea. Bafta multa sa fie bine si sa nu fie nevoie.Think pink, ajuta mult! 
Miha, sanatate lui Luca, sper ca ai gasit deja o solutie! Si las' ca vine el concediul, e "pe vine" 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Neata.
Mimo, cu imunizarea de care zici... TOTI copiii se vor imbolnavi la intrarea in gradinita. FARA exceptie. Unii mai des, altii mai rar, unii mai rau, altii mai putin rau. Suplimentele astea (nu vorbesc de Bronhovaxom si alte bombonele periculoase - am folosit la Stefan Rybomunil si mi-a cam iesit pe nas... nu voi mai face asta!) ii dau un branci imunitatii, sa se tina mai tare. Puuuutin mai tare. Eu am optat pt propolis fiindca dr de familie de aici l-a ridicat in slavi efectiv! Si s-a si vazut o mica diferenta, intre perioadele in care le-am dat si cele in care nu le-am dat. Dar de imbolnavit tot s-au imbolnavit... insa mai usurel, asa (parca)! Naturistele astea, cu ceva rabdare si cu un organism care sa o permita, te pot scoate din multe belele! Insa sa aiba cine te indruma. Si musai sa crezi
. Sunt ca un ceiut cald. Poti sa-l bei si preventiv, sa poti avea o masa copioasa... Zic eu. Multumesc de cafea.
La Viena e toamna. Si daca va fi toamna cum e azi, eu imi dau demisia, anticipat! Ploua!! Si sunt 14 grade... 
Nicoleta spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!!
Stefan are un inceput de... raguseala, sa nu-i zic inca laringita... Ieri l-am lasat in parc sa se joace descult la apa (au astia niste cismele... apa curge pe nisip... ne-am intalnit cu niste amici si nu puteam sa-i refuz eu lui Stefan fericirea asta... Uf!). Dar macar am mai bifat un virus! Imediat Sinupret, niste Nurofen si sa vedem.
luny spune:
hello, nitel zombi asa, ca de tura![]()
despre propolis si eu stiu ca e antibiotic natural si e ultramegaexceptional.. am din Apuseni 2 bile de propolis ras din stup in fata mea, si nu stiu sa-l folosesc, ce sa fac cu el, cum se macereaza, ce cantitati, cum sa-l masor, d-astea..
daca se pricepe cineva, as fi reconoscatoare
ulei de peste am si eu, ma apuc sa-i dau cand venim din Bulgaria, sa nu car dupa mine si cu ala..
edit:Calciu eu nu i-am dat niciodata si nu-i dau fara sa-mi recomande dr lui, care a spus ca prescrie numai daca sunt carente, in urma analizelor..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!