Trombofilia o cauza a infertilitatii - 32

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

sara multumesc pt mail, am si vb cu dna viorica. mi-a spus ca daca secretia este maro inchis inchis este disfunctie hormonala si anume trebuie sa vb cu ginecologul sa iau doza maxima de progesteron, eu oricum iau 600 mg de utrogestan intravaginal/zi.doar daca devine rosie este de la trobofilie si anume de la un hematom.dar la eco nu s-a vazut nici un hematom deci e de la hormoni.
sara, nu dispera ai combinatii de mutatii insa nu e un capat de tara. dna viorica mi-a zis ca indiferent cate ai avea tot cu tratament de clexane se tratateaza, deci clexanul acopera tot.probabil vei face dintr-o saptamana mai mica.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Brotacel, cred ca are dreptate doamna Viorica- ma gandesc acum ca eu iau Duphaston , 8/zi ( 2 la 6 ore) si Utrogestan, 4/zi, intravaginal ( 2 dimineata si 2 seara). Cand mi-a prescris dr. White schema asta, eu am facut ochii mari, ca mi s-a parut muuuuuult, muuult, dar uite ca , in timp, a functionat.
Fii calma, ca nu o sa se intample absolut nimic rau si o sa treaca, ai sa vezi.

R. 14+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Moamaaa cat ati scris!

Sa o luam in ordine, scuze daca omit pe careva.

Aristicule, endometrul tau era perfect pt 2 zile de stimulare! Te astept azi cu cele mai bune vesti de la echo! E excelenta reteta ta de facut copchii! Vaz ca ai stimularea mea, si eu m-am apucat cu 3 merionale (are aceeasi compozitie cu menopurul) si am continuat cu cate 2. Sa dea DD sa faci macar numarul de oua pe care le-am avut eu (vreo 16 mature)

Kitzy, felicitari pentru pui, ce fel de mutanta esti?

Denisule, la ce mai dai tu banii pe homocisteine? Si asa la "frumusetile" tale nu scapi neintepata. Pune banutii la tescherea sau cumpara ceva pt sufletelul tau de ei! Buna ideea Mariei sa faci la Fundeni gratis! Ba nu gratis, pe un top de hartie

Maria, asa-mi plac doftorii astia care te supravegheaza si-ti modifica tratamentul in functie de ce vad! Jos palaria in fata lor! Tie ce ti-au zis ungurienii vis a vis de balaria ta?

Sara o pupa de la mine pentru tine sa treaca toate supararile si chiar daca e nor afara sa vina soarele pe strada ta! Felicitari prietenei tale pentru puiut, sa creasca mare si sanatos! Ai sanse maxime sa faci bebe daca esti pe medicatia corecta! Fruntea sus!

Ruxica, simt asa ca niste fluturari, ca si cand as avea o bula ce se tot loveste usurel de burtica mea pe interior. Si nu simt mereu lucrul asta, doar din cand in cand, mai ales seara si dimineata cand e liniste. La inceput m-am gandit ca oi fi mancat ceva dar daca e cu repetitie, cred ca e bebe. Poate si la tine miscoteste. Tu ce simti?

Tamitule fata stresata care are o bebelina perfect sanatoasa in burtica pentru care mami isi face ganduri degeaba! Sper sa-mi iau si eu un modem din ala de la RDS sa am net si acasa ca e tare greu fara...

Miha, bafta la analize. Sa fii fara mutatii!

Mady felicitari pentru pasii facuti de clexanelul tau! Ar fi frumos sa face un subiect cu clexanei. O sa-l facem, sa demonstram cat de frumosi si destepti sunt puii nostri!

Floricicademac, te astept cu drag sa pui semnatura! TREBUIE sa fie bine! Te asteptam cu vestile bune! Nu-i bai ca doare burtica, si pe mine m-a durut ca la cm pana prin saptamana 12, apoi s-au rarit durerile pana au trecut de tot. Pui utrogestan, da? Pentru reteta compensata ai nevoie doar de scrisoare medicala de la hematolog care e valabila si din alt judet. Mie mi-a dat Uschi si in baza ei am primit reteta de la medicul de familie, partea naspa e ca nu am gasit la mine in oras. Noroc cu fete cu suflet bun care doneaza in loc sa arunce (Flory )

Simonia sfatul meu, lasa-le balarii de balarii. Daca Uschi zice clexane il faci si gata.

Printe, Ralu, sa dea DD sa fie cu ochi!

Brotacela, ma rog sa fie bine puiutul tau. Stai cumintica in pat si fa ce a spus nenea doctorul. Sper din suflet sa treceti de saptamana asta si maroneala sa dispara! Daca tu te simti bine psihic, da o fuga la Viorica! Eu mi-am bagat de capul meu, preventiv, duphaston, una dimineata una seara, peste cele 600 mg de arefam care-i similar cu utrogestanul.

Mrn, ma bucur ca te mai vad! Semnatura o faci trecand intre paranteze patrate fara spatii titulatura de gravired iar saptamanile le scrii din cifre.

Eu va pupacesc pe toate si-mi cer scuze pentru "placinteala"!

Felix 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

maria 81 felix76

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea30 spune:

Buna fetelor,
Am trimis pe mail la Dna doctor Uscatescu analizele mele de la Synevo, mentionand ca nu pot ajunge la ea si daca poate sa imi dea un tratament ptr. mutatia mea A1298C GENOTIP HETEROZIGOT, precizandu-i ca in sept-octombrie urmeaza FIV 2.
M-a intrebat ce protocol voi face-scurt sau lung, si cand i-am zis ca probabil lung asa mi-a raspuns.
DECI ACUM VOM LUA CLEXAN 0,4
V
va intreb daca stiti sa imi spuneti,care ati facut FIV protocol lung si ati luat clexane-de cand ati inceput sa le folositi ?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

felixut cum ne-ai luat tu pe rand
...mai 16 oua eu nu mai fac, ca am facut 29 la primul fiv, dar embrionii n-au fost excelenti. Acum am un endometru de toata frumusetea pentru ziua 6 de stimulare, iar outele sunt 4 intre9 si 11 mm si mai sunt 5 care vin puternic din spate. Doctorasul meu grizonat si tumefiat (cred ca era ingrozitor de obosit azi-dimineata) trebuie sa ne ajute sa producem embrioni de grad 1, ca la noi asta e buba, nu "productia de foliculi", aici ma ou binisor, ci sa fie outele astea pline si embriologul sa aleaga gigeii potriviti. Dupa cum ai vazut nu fac clexane nici dupa punctie si daca hematologul si ginecologul au zis fara clexane, atunci asa ramane. Mai am un hop vineri, in functie de el fac pregnylul sambata, duminica sau luni (adica mi se mai poate prelungi tratamentul). Noi ne apropiem de sfarsit.
multi pupici pentru tremurici (cel din burtica )

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Felix, simt exact acelasi lucru, e ca o bula de aer care se plimba putin, tot dimineata si seara, sau cand sunt foarte, foarte relaxata.

Aristica, excelente vesti, iti tinem pumnii sa creasca foliculii si sa fie plini cu ce e mai bun ( oricum, avand in vedere ca sunt "made by Aristica", nici n-au cum sa fie altfel).

O zi buna tuturor mutantelor!

R. 14+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aristicule, daca 2 medici spun ca nu e cazul de clexane, atunci asa este! Sa dea DD sa fie bine, sa faci embrionasi de cea mai buna calitate! Adevarul e ca nu ai nevoie de multi ci de unii buni! Eu chiar eram contrariata ca am fost asa buna "producatoare" si ma tot intrebam ce fac eu cu toti embrionasii rezultati ca doar nu o sa fac o echipa de fotbal cu ei. "Noroc" ca outele puse sa se iubeasca singure cu gigeii sotului au fost capoase si nu s-au fecundat, doar din cele la care le-am facut ICSI s-au format 6 puiuti frumosi. 2 i-am pus, 4 sunt omuleti de zapada, ne asteapta sa-i luam acasa...

Timeea, eu am avut protocol scurt, cu AC urmate de stimulare. Nu stiu ce sa zic despre protocolul lung...

Felix 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printe spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralu_mv

Printe, imi pare rau ca e negativ testul, dar mai e pana vezi rosu...
Si eu am ramas la fel ca tine in prima luna cand am incercat, si apoi dupa chiuretaj m-am gandit la fel ca poate voi pati ceva, ca poate era mai bine a las sa se elimine singura (dar dr. a insistat sa fac chiuretaj), ca poate nu voi mai ramane ... si toate gandurile astea m-au macinat ingrozitor, ca uite-ma acum la aproape 2 ani de atunci, fara alta sarcina si cu un diagnostic de infertilitate idiopata... Asa ca ce iti pot recomanda din toata inima, e sa nu te stresezi, sa nu-ti faci ganduri negre... ca astea actioneaza mai mult decat ne dam seama...

--------------

Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

[/quote]

Nu cred ca mai sunt sanse luna asta, eramin z13 DPO si am facut First Response, daca era sa fie, se vedea deja. Acum astept monstrii.

Am facut multe analize, eco dupa chiuretaj. Dr a zis ca am un col super, si la eco uterul arata bine. Dupa chiuretaj mi-a iesit un chist maricel pe ovarul drept (6 cm) si am luat AC 3 luni, dupa care s-a absorbit de tot singur.
Toate investigatiile le-am facut dupa chiuretaj, pana si cele de trombofilie. Mie imi zboara gandul la prostii pt ca sunt demoralizata acum, mai ales ca stiu sigur ca am avut contacte la ovulatie. Dar tb sa ma mobilizez si sa incep un nou ciclu cu forte noi.

Imi pare rau ca dupa chiuretaj ai ajuns la infertilitate, si pe mine ma macina gandul asta. Nu pot sa inteleg cum toate pustoicele care nu se portejeaza si fac din avort o metoda contraceptiva nu patesc nimic si nici constiinta nu le mustra.
Asta e, o sa vina si vremea noastra sa ne strangem bebelusii in brate.

Floaredemac, iti multumesc de raspuns. Ma bucur ca ai vazut inimioara lu' bebe, cred ca e o senzatie unica.
Daca d-na Uscatescu a crezut ca nu e nevoie de Clexane inseamna ca stie ea ce stie, avem dovada atatea mamici care au reusit cu ajutorul ei. Eu am incredere in ea si voi reusi pana la urma sa duc o sarcina la sf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Ruxi, Felix voi aveti aceleasi trairi, deci e clar ca simtiti copilasii. Multam fain, Ruxi. Acum realizez ca la sfarsitul saptamanii viitoare voi sta pe balcon, cu bebicii care vor gravita pe langa endometru...tre' sa le vorbesc, sa-i momesc cu acadele, doar-doar or deveni lipiciosi Am hotarat sa stau fix 5 zile cumintica: 1 zi la pat, 4 pe balcon si prin curte, apoi imi voi scoate "lipicioasii"prin Predeal, la aer curat si la pastravi, ca doar tre' sa continui "momirea" lor
Mai Felixut unde ti-e semnatura de gravida?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput