Trombofilia o cauza a infertilitatii - 32
Raspunsuri - Pagina 21
Ralu_mv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floaredemac Ralu_mv, sa stii ca si eu am avut niste monstruleti pe fata ca la pubertate acum cand am ramas, cine stie... poate ne dai o veste buna! ![]() ![]() FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe! |
Eee... as vrea eu...dar mi-a cazut si temperatura azi dimineata... iar asta nu a dat gres pana acum...din pacate
Multumesc

--------------
Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
unique spune:
| citat din mesajul lui brotacel83 buna dragelor, eu am trait o sperietura f mare duminica seara cand am ajuns la urgenta la municipal pentru ca am inceput sa am niste scurgeri maronii inchise destul de abundente. Asa ca am inceput sa plang si sa ma simt iar la sfarsitul drumului cu sarcina. Dzeu e langa mine si iata ca dupa ore de stat la camera de garda si o eco primitiva am aflat ca bebe are activitate cardiaca si e in evolutie. am luat nospa si azi dim am ajuns la dr meu la elias. Mi-a facut o transvaginala si mi-a confirma ca bebe e bine, e in evolutie, am facut 8 saptamani si am vazu si inimioara. IN continuare am scurgerea maronie inchis, doctorul a zis sa ma linistest sa stau in pat, sa-mi vad de tratament ca nu exista alte medicmente miraculoase inafara de ce iau de la el si de la Uschi. Trebuie sa gandesc pozitiv sa trecem de saptamana asta, saptamana 8 in care datile trecute ne-a fost fatala. stiu ca Uschi nu este, am programare la ea pe 8-9 septembrie si nu stiu daca ar conta sa merg la dna Viorica, daca ar fi cazul sa-mi introdua clexane. |
Eu am avut scurgeri maronii, asa cum spui tu, si la sarcina pe care am dus-o la capat, si am avut si in sarcina aceasta. Si uite ca totul e bine. Asa o sa fie si la tine, trebuie doar sa ai grija sa nu faci prea mult efort, si mare grija sa nu faci baie sau dus cu apa fierbinte.
Dana, mami de
Sofia Andreea (17/10/2007) si
30+ 
MTHFR C677T heterozigot
aristica spune:
Brotacel uite ca a venit randul meu sa te linistesc
. Astazi l-am intrebat pe Dr. White de ce eu iau Aspenter si nu ma injectez cu Clexane. Raspunsul a fost simplu: am mutatia hetero, multe femei au acest tip de mutatie, mutatie care nu necesita clexane. Acest raspuns se suprapune cu tratamentul dat de Dr. U, care nu contine clexane. Tu ai mutatie hetero (pe cealata, ce-i drept, dar tot hetero) asa ca e posibil sa nu ai nevoie toata sarcina ta de clexane. Stai linistita, poate-ti iei liber si stai la pat sa treceti de saptamana asta ce va aduce amintiri triste. Te
si-ti tin pumnii cat pot eu de stransi.
simonia dar tu nu te mai saturi cu mutatiile astea? Cate vrei sa mai descoperi? Scrie-i mail doctoritei cu tot ceea ce ai descoperit, pune-ti actele in ordine si prezinta-i-le lui Albu, ca daca te mai hotaresti sa incerci pentru bebe, clar faci clexane cu tot ceeai ce ai gasit. Ce chestie...mi-ai luat mie femibion si tu ai atata nevoie de el!!! Cand te duci la Albu? Miercuri?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
brotacel83 spune:
fetelor va multumesc pentru incurajari cat si pentru sfaturi.acum sunt in dubiu pentru ca desi stiu ca nu ese dr Uschi la spital m-as duce sa vorbesc cu Dna Viorica. Partea proasta este ca si azi noapte iar am avut scurgeri maro inchis inchis dar destul de mult.
Dr meu dr Rotaru de la elias a zis sa stau in pat, sa iau utrogestan 6 pe zi si tratamentul de la Uschi cu aspenter.
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie
brotacel83 spune:
mrnsc ce mutatii ai tu si ce valori? te rog spune-mi ca sa fac o omparatie cu ale mele :( caci comentariul tau m-a pus pe ganduri cu clexanul. la eco la elias nu sa vazut nici un hematom la mine.
SARA_HS spune:
Fetelor, da' scrieti, nu gluma!
Nici n-are omu' timp sa va citeasca.
Eu sunt in culmea fericirii, prietena mea a nascut ieri, prin cezariana, o frumusete de baiet pe nume Calin. Ea e "morena", el e blond, ca tac-su. Sa
!
Brotacel, dar dr. nu ti-a spus si sa nu te stresezi??? Stai calma, ia-ti tratamentul prescris, da stresul la o parte si leneveste cat poti de mult, ca in cateva luni ai sa vrei sa dormi iar bebe n-o sa te mai lase! 
Va pup pe toate, ma intorc la treaba, ca-i tare multa! 

---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
brotacel83 spune:
tot incerc sa sun la funddeni pe nr de pe prima pagina si imi spune ca nr nu este alocat.va rog puteti sa-mi dati si mie pe PM nr de mobil al dnei Viorica. va multumesc.
SARA_HS spune:
| citat din mesajul lui brotacel83 tot incerc sa sun la funddeni pe nr de pe prima pagina si imi spune ca nr nu este alocat.va rog puteti sa-mi dati si mie pe PM nr de mobil al dnei Viorica. va multumesc. mutatie MTHRF C677T heterozigot 2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie |
Ti l-am trimis pe mail, ca nu pot trimite PM, nu stiu ce-are...
When people frighten me
GOD, take care of me...
SARA_HS spune:
Sunt disperata!!
Mi-au iesit rezultatele genei MTHFR si am GENOTIP HOMOZIGOT pt mutatia C677T 

Ce ma fac??
Asta, plus FVL heterozigot, plus LA pozitiv!!
Ce sanse mai am eu sa fac un copil???? 

When people frighten me
GOD, take care of me...
floaredemac spune:
La Fundeni s-au modificat numerele, am mai scris dar am uitat sa scriu pe prima pagina. Cand am sunat eu intra un robot care anunta schimbarea: 0212750500 este unul din noile numere, dar din pacate pe celalalt nu l-am notat. Interiorul este 2257 sau 2258. Dar tb sa ai bafta sa raspunda cineva!
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!