Trombofilia o cauza a infertilitatii - 32

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Floricicademac sa stii ca nu ma deranjeaza sa deschid cap. nou( abia mai expermentez putin)

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

mamaa....da' ce de progesteron luati voi! Oare nu ar trebui sa iau si eu mai mult? Cred ca mai bag eu si 2 duphaston, ca si la mine cand am pierdut sarcina a fost tot o scurgere maronie, si asa am avut si la primul copil. Dar cand am pierdut-o a fost si ceva rosu aprins, f putin dar a fost, eu am zis ca poate de la sonda sau control, ca m-a cam durut. Azi am intrebat la laboratorul de aici daca fac analiza progesteronului, si au zis ca da, dar dureaza 2 saptamani Oras de 2 lei, ce sa mai zic! Oare sa trag o fuga in alt oras si sa fac acolo sau sa iau de la mine putere inca niste pastilute de progesteron? Dauneaza lui bebe? Ma ingrijoreaza ca sanii nu ma dor, sunt moi, parca nu am nimic. Voi ce ziceti, sa mai iau?
Felix, saru'mana pt incurajari!
Denisa, iti las atunci tie placerea asta - cu capitolul.

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aristicule, remediat problemul. Cum mi-o fi scapat ca doar ii spusesem lu Mrn cum se face si am uitat-o eu.

Abia astept sa-mi spui ca esti si tu borti! Mama ce copil (sau copchii) zuzache va fi! Cred ca-i bine ce ti-ai propus. Fara efort, doar miscare usoara asa si aer curat. Eu una nici daca m-ar fi tinut legata dupa ET nu as fi putut sa stau in pat...

Ruxi, si la tine e bebe! Ne miscotim impreuna, ce-mi placeeee! E o senzatie super! Ma intreb ce senzatie va fi in lunile mari...

Floricica, nici pe mine nu ma dureau donsoarele desi, inainte de cm, coboram scarile tinandu-ma de ele sa nu se zdrancane... Si acu sunt pleostite si nedureroase. Cum frantz 2 sapt sa dureze o analiza? Synevo o da de pe o zi pe alta. Nus ce sa zic, io-s talentata la automedicatii si in locul tau as lua si duphaston, multi medici dau combinatia utro+dupha, cica merg bine impreuna

Felix 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

floricica poti sa-i dai progesteron, ca nu dauneaza pana-n 12-14 saptamani. Da-i maxim 600 /zi (in total, acuma sa nu te apuci sa droghezi pruncul, ca-ti iese narcoman si la nastere tre' sa-i dai lapte cu coca-cola)
Felix ti-a aparut semnaturaaaa

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Da de ce se pleostesc titile la gravide? Eu ma si vedeam ca-n filmele xxx!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

cap nou 33

Pt modificari pe prima pagina va rog sa scrieti cu rosu in cadrul subiectului.

Cine doreste sa se ocupe de prima pag o rog sa trimita PM trombofiliei

Mergi la inceput