Moldovence aspirante sau gravidute(26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silc spune:

salutare gagigi!

noi suntem raciti acasa si tre sa stam in pat. ufff, numai asta nu ne mai trebuia acu.

stefulici si io te inteleg perfect.este intr-adevar greu dar trebuie sa privesti inainte cu optimism si cu speranta ca va fi bine.
uite noi 4 ani de zile am umblat pe la doctori si in iasi si in timisoara in speranta ca macar unul ne va ajuta. sperante, ganduri si bani toate s-au dus pe apa sambetei.
in fine, cand nu ne asteptam la bebe, dar lucram bineinteles luna de luna s-a intamplat minunea.

io obisnuiam sa-mi monitorizez ovulatia aleator. o luna monitorizare, 2 luni nu. in luna in care am ramas am vrut sa aman ciclu cu 4 zile si din a 17-a zi a CM(ultima zi a ovulatiei) am luat duphaston timp de 14 zile.
am intrerupt duphaston-ul si teoretic trebuiau sa apara uratii, dar a fost cu ochisori.

tu obisnuiesti sa-ti monitorizezi ovulatia? faci teste de ovulatie? ecografic?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

hop si eu la ceas de seara.
intalneala a fost super. era pe cat sa ce sa nu ne masoare pliul nucal, insa pana la urma si-a facut mila de noi si s-a asezat pentru cateva secunde in pozitia corespunzatoare. si ce m-a amuzat teribil este ca azi se stramba la noi. avea o pozitie atat de comica ca pana si dna dr a izbucnit in ras. ieri era la plaja, cu mana sub cap si picioarele cracanate. la final ne-a facut cu mana.
taicasu e topit dupa el. spun el ca simt eu ca e un el acolo
stefulici aproapte 2 ani m-am stresat pt un bb, dupa care 2 am lasat timpul sa decida. si intr-un final a iesit minunea.
silc tu cand l-ai simtit pe bb prima data?
pogonici bafta la serv. sa fie bine.
restu fetelor pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

iaca si eu
ce frumos delfinas...trebuie sa fie tare frumos ce traiti voi acuma.
abia asteptam si noi,aspirantele optimiste

eu am pus la spalat,am facut curat..maine sa fiu libera
mi-a iesit herpes la nas..parca ar fi un cartod nasul meu acuma,rosu mare si ..urat de tot

parca mi-a mai trecut si raceala..am pasat-o la colegi..
le-am cumparat propolis,si i-am servit..daca tot eu le-am dat-o..eu sa-i tratez

rstul fetelor ce fac ?/heeeeeeeei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna seara la toate fetele! Acum am venit si io de la serv!
Silc- ms din nou rasp ! Da, imi monitorizez ovulatia lunar! Fac teste de ovulatie si in fiec luna in zilele 17-18 sau 18-19 ies pozitive.
Ecografii am mai fac, da nu ca sa-mi monitorizez ovulatia ci asa de control sau dupa ce am pierdut sarcinile! Presup ca am ov din moment ce testele ies mereu poz si am reusit sa raman ! Sotul meu stiu sigur ca are niste probl cu gigeii... sunt cam lenesi si printre ei sunt si forme atipice! De asta nu am continuat cu analizele la mine ptr ca tb intai el sa se rez , da asta nu s-a mai intamplat! Ei nu sunt oricum asa hotarati ca noi, iar cand a vazut ca a iesit o sarcina oricum a zis ca nu-i de fapt nici o problema, ca nu e neces sa se mai trateze!
Acum cand a vaz ca a trecut atata timp si nici un rez viabil s-a cam razgandit... iar urmat prioritate o constit analizele noastrre si tratamentul!
Pupici!

Mergi la inceput

daca tot nu dorm ia sa va las eu sa va treziti sau un ceai pt cei raciti.
zi buna sa aveti.

Mergi la inceput

neataaaaa

ia poftiti la cafeluta
trezireaaaaa

Mergi la inceput

neata gagici!

acusica e amiaza si io de abia acum beau cafeluta.
si am o groaza de treaba azi, tre sa fac curat, ufff...

noi suntem bine azi, raceala se pare ca ne-a mai trecut si speram sa fie bine in continuare.

delphi io l-am simtit pe bebe prima data pe la 12 saptamani.a fost asa ca o gadilitura placuta si nu stiam ce s-a intamplat.i-am spus la doctor si o zis ca pe bebe l-am simtit. apoi l-am simtit aproape in fiecare saptamana cam o data sau de 2 ori maxim pana la 19 saptamani.dupa 19 saptamani il simt zilnic dar nu cand stau cuminte si nu fac nika ci atunci cand sunt activa sau cand sunt in jur copii si bb este ff bucuros si misca.

la tine cum este?

stefulici uite io cand am ramas insarcinata am avut un folicul de 19.5 si endometru 8. lucrul asta l-am vazut la eco. desi in fiecare luna aveam ovulatie(asa aratau testele de ovulatie) cand faceam eco nu aveam foliculi mai mari de 14 sau in cel mai bun caz 16 si endometru 6. io cred ca daca tu esti ok, adica daca ai la ovulatie un folicul mai mare de 19 si endometru bun(endometru=8)nu conteaza cati gigei buni are sotul.pana la urma pt un bb este nevoie numai de unul ca restul gigeilor mor.

pogonici sper ca esti bine.

marig

alinutza ce mai faci? ai luat rezultatul de la amniocenteza?

pupici la toate fetele.

20+

Mergi la inceput

silc eu nu am simtit nimic inca. insa dr de fam mi-a zis ca pe la 20s il voi simti, fiind prima sarcina. dar cred ca s-a referit la "a-l simti foarte bine". am eu asa o vaga intuitie ca va misca de ziua mea. cred eu ca vrea sa-mi faca cel mai minunat cadou de ziua mea.
vad un somn de vai de mine si i-am promis mamei ca merg sa o ajut sa-mi puna gogosari in otet.

Mergi la inceput

delphi cate saptamani ai? la 20 de saptamani il simti in fiecare zi asa ca niste gadilituri cand intr-o parte, cand in alta.
cand este ziua ta?

20+

Mergi la inceput

pogo..unde esti fetitaaaaaa??
alinaaaaaa
pe unde umblati toate????????????????

Mergi la inceput