Moldovence aspirante sau gravidute(26)
Raspunsuri - Pagina 18
marig spune:
neataaaaaaa
ce fac fetele?
lume noua pe aci..stefulici
pogo,multam de cafea,, fbuna,
delphinas,bafta multa,ce frumos..oare cand o sa ajungem si noi sa traim emotiile astea?
eu zic,foate curnad..ei?![]()
![]()
v-am pupat,sa aveti o zi buna!!
pogonici1977 spune:
dar asa de putine fete mai postam aici
marig
delhinas
silc
eu
si restul unde sunt???
sau nu mai au timp de noi...sunt gravidute si au uitta de noi..
sa nu uitam ca si cele 2 fete gravidute care mai posteaza acum..inaca mai sunt cu noi..dar va veni ziua cand nu vor mai avea timp
si deci cine ramane aici
pogo+marig
deci....multe am fost atatea am mai ramas...
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Delphinas spune:
ar fi super ideea cu II in ghetute sau sub brad, insa de fiecare data cand am zis:"gata, am tras lozul cel mare" de fapt traiam o noua dezamagire. acum faceam incantatii spre toate zeiitatile sa vina CM odata si de fapt in burtica erau ochisori
silc spune:
salutare tuturor!
azi sunt fff fericita ca bb-ul meu danseaza sau nu stiu ce face prin burtica de imi da o stare de fericire maxima.
va doresc tuturor sa simtiti cat de repede posibil acelasi lucru.
am si dormit bine si am visat frumos tare
. mai nou dorm cu o perna intre picioare ca sa fiu la acelasi nivel cu burtica care pe zi ce trece creste.
stefulici sa stii ca si io imi doream tare mult o surpriza mare cu II de craciun sau de anul nou pt sotul meu sau de ziua lui insa cred ca atunci cand vine bb intr-adevar il surprinzi indiferent de semnificatia zilei.
o zi frumoasa. 
20+ 
stefulici spune:
Imi doresc enorm de mult sa traiesc senzatiile astea de care povestiti voi.......
Odata chiar am visat ca eram insarcinata si ca imi misca in burtica...chiar am simtit senzatia fizic; toata ziua aia am avut o stare de euforie... parca ar fi fost realitate!
Cam greu sa nu ma gandesc ca as putea fi insarcinata.... luna de luna sunt dezamagita cand imi vine CM...
.
Chiar si acum cand am fost in concediu am fost cu niste prieteni... ea insarcinata in 3 luni.... la fiecare pas imi aminteam de ce imi doresc si nu reusesc sa am!
Asa ca incerc sa fiu optimista in felul meu!... sper si io ca poate... de caraciun ... de ziua mea.... parca e mai usor sa suport asteptarea dc am un targhet mai apropiat .... nu Sf.Asteapta....
Delphinas spune:
stufulici e inteleg perfect.si eu am trecut prin asemenea stari. dar uite ca intr-o buna zi, cand asteptam cu sufletul la gura CM ca sa imi treaca durerile abdominale, cineva cu 60% sanse sa fie baietel si-a facut culcus in burta la mine.
Minunea a venit cand renuntasem la orice speranat, la orice farama de optimism. Deja ma resemnasem si ma gandeam la varianta adoptie.
marig spune:
salutiiiii
inca nu ati adormit??
eu am facut baita,am baut laptic cu miere si acusica ma bag si in patut,la somnic.
azi am avut o zi nasoaalla..m-a durut capul,mi-a curs nasul,mi-a fost greata(ehe,nu de la gravideala)..pe la 2-3 mi-am revenit,dupa ce am baut un pahar de ceai verde cu lamaie..
vai.zi grea
azi vad ca ati iesit din culcus..
alinutza ce mai spui draga?
va astept dimineata la cafeluta,sper sa fiu matinala..si sa fiu prima![]()
am cumparat niste bomboane de la BUCURIA,chisinau,,si maine imi astept colegii cu cafea si .ceva dulce..
va pup,noapte linistita
dana1980 spune:
sunt si eu fetelor! Va citesc in fiecare zi, dar lipsa banilor deocamdata ma face sa stau pe loc in proiectul bebe. Am intrat in normal dupa o operatie de endometrioza si tratament cu diphelerine, acum sunt la a doua menstruatie dupa vreo 6 luni de absenta. Va pup pe toate si sa stiti ca sunt alaturi de voi...
pogonici1977 spune:
fetelor la mine din rau in rau e la munca
azi isi da demisia o tipa
am ramas 2 fete din 6...ajungem la nebuni curand....
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
stefulici spune:
Neatza fetele! Cafeluta si de la mine... tare... buna si... dulce!
Multumesc Delphinas ptr raspuns.... Ptr mine deocamdata este inacceptabila varianta adoptiei. Probabil cand mi-o aj cuitul la os si n-oi mai avea alta varianta ma voi gandi si la asta, insa sper sa nu fie cazul!
Inteleg ce vrei sa spui cu pierdutul sperantei... Si io am ramas cand ma gandeam mai putin ca s-ar putea intampla! Da' n-a fost sa fie!
Tu cati ani ai de cand incerci sa faci bebe? Eu am deja 2!
Silc- sper ca te simti mai bine decat zilele trecute! Pupici!