Moldovence aspirante sau gravidute(26)
Raspunsuri - Pagina 17
silc spune:
delphi teoretic dupa 12 saptamani o sa te simti mai bine si o sa poti sa mananci cate putin din toate.
asa o fost la mine dupa 12 saptamani, rareori stari de slabiciune asociate cu calduri si greata. cand spun rareori ma refer la o zi, maxim doua dintr-o saptamana imi este rau, in rest bine. ca si simptom ce persista din primul trimestru este somnul. as dormi incontinuu, dar mai tre sa si muncesc.
tu cate saptamani ai?
marig,alinutza,stefulici ce mai faceti?
20+ 
pogonici1977 spune:
ei dar cu soata nui grav deloc..dregem noi busuiocul...deseara..nui bai..ci la scarbici e mai greu de invins si suportata situatia...
mie scarba de tot ce vad in jurul meu
astept sa se faca lumina si aici..si sa fie bine..dar nu stiu cat va maidura..ca lucrurile se ingroasa rau frate..
interesele sunt mari si.......
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
marig spune:
liniste,ei???
eu am dat la cuptor peste cu legume..sper sa iasa bun..e pt maine la munca
sotul meu da niste gauri in tavan..,ca week endul asta mi-am luat lustra.si l-am pus la treaba..
de fapt noi am cautat blugi pentru el,dar ne-am intors cu lustra..
e ca si cum te-ai apuca sa faci sarmale si ti-ar iesi cozonac![]()
deci,nicio treaba unca cu alta..dar na,cand ii piza omului fisa
pogonici1977 spune:
marig maine e ZIUA CRUCII si se mananca de post
e o mare sarbatoare..nu se papa paste draguta...
mie mia trecut starea aia naspa.ca ma inbuneze.ma duce sotul in concediu
peste 2-3 sapt, la munte, si ma voi 
.desi nu stiu sa 
.pana fac bulbuci
uraa...

abia astept.imi voi lua laptopul cu mine..nu va las singureele atunci..tot eu o sa va dau cafeluta de dimineata...
mie dor de budapesta..acu cu o sapt prin tara..e bine si asa
anul trecut pe vremea asta imi faceam bagajul de micul concediu de 5 zile la unguri ce frumos a fost...
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
poftiti la cafeluta...

eu sunt azi ok..sper sa nu se mai intample nic
silc spune:
salutare fetelor!
io astazi nu ma simt grozav, sper ca dupa-amiaza sa fie mai bine.
pupici si o zi frumoasa sa aveti.
20+ 
pogonici1977 spune:
poftiti la cafeluta....

Delphinas spune:
multam pogonici. chiar sunt la cafea acum...cu muuult lapte si miere.
azi am intalneala cu
si deja am niste emotii.
zi buna sa aveti
stefulici spune:
Neatza l toate fetele!!!!!!!! Pupici!
Io am fost plecata o perioada - de asta am disparut din peisaj.
Speram ca la intoarcere voi gasi numai liniute... da cine stie pe viitor ce ne va rezerva toamna sau chiar mos Nicolae... mos Craciun...
Ia ziceti... cum ar arata un testulet in cizmulite sau sub pomul de Craciun?... Ar fi ceva!
Eu trebuie sa-mi fac analizele si sotul meu la fel.... am cheltuit si banii pe care nu-i aveam in concediu.
Silc- ms ptr info- cred ca si sotu meu va tb sa treaca pe un trat homeopat ... da ar tb sa renunte si la fumat... ca fumu' ii cam ameteste pe gigei!
Delphinas- las' ca-i mai bine sa nu te ingrasi prea tare... E mai ostentativa burtica si mai funny....