salutare!
ce buna-i gogoasa delphi!. coincidenta sau nu azi dimineata mi-am cumparat si io o gogoasa.
pupici la toate fetele.
20+ 
frate naspa pe toate planurile
imi iau lumea in cap si evadez in padure....

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
marig uite un ceiut fierbinte cu lamaie si miere de albine pentru tine si pt toate fetele racite.
20+ 
pogonici ai grija ca e frig acum in padure. vezi sa nu te intalnesti cu ursu ![]()
marig sanatate maxima. sa te faci bine. bebe nu vine cand esti racita 
silc pupici lui bebe
la ce stare am si ce nervoasa sunt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cred ca se lasa cu 

sau cu 

sau 

capul meu asa arata de la cate probleme sunt in jurul meu 

si

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
fetelor ce mai ziceti?
io de abia astept sa termin ziua si sa fac ceva bun de mancare disera. m-am gandit la fasole cu sunculita afumata, sper sa rezist pana la finalul zilei.
delphi 
pogonici tot asa nervoasa? sau ti-ai mai revenit?
20+ 
pogonici eu cred ca mai bine te-ai debarasa de toate starile astea nevricioase si sa te impaci cu soata ta, sa discutati cu calm si totul va fi bine. hai nu mai fii asa suparici.
silc asta as vrea sa-i fac si eu sotului, iar mie fara carnita ca inca bb nu vrea carne.
m-am saturat sa mi se spuna ca am slabit si ca ar tb sa ma ingras de acum. lasati ca am de unde da jos, nu-i bai. bb sa fie bine si sanatos.
abia astept sa ma vad cu el miercuri.