Moldovence aspirante sau gravidute(26)
Raspunsuri - Pagina 15
silc spune:
neata gagici!
alinutza ma bucur ca esti linistita acum si ca bb-ul tau este bine. parca si tu tot baietel ai,nu? sarcina usoara in continuare si numai bine. 
noi am luat analizele ieri si glicemia este oleaca marita, adica trebuia sa fie sub 100 si este >100. incerc sa nu mai mananc dulce deloc ca imi este un pic frica.
toate fetele.
19+ 
Delphinas spune:
pogonici o gura de cafea o sa fur eu de la tine, dar o sa mai pun 2 parti apa. nu mai pot bea cafea ca inainte. si o sa pun si lapte.
silc poate ai mancat dulce in seara dinainte de ati face analiza. si eu am facut la fel si mi-a iesit 115. am repetat si a iesit normal, sub 100.
zi buna sa aveti
silc spune:
delphi ai dreptate. io luni dimineata am mancat cereale cu lapte si apoi am fost la analize.
19+ 
Delphinas spune:
silc pentru linistea ta refa analiza dar nu manca nimic dulce o seara inainte si nici in dimineata respectiva. si o sa vezi diferenta
marig spune:
hellllloooooooooo
am revenit pe plaiurile moldaveeee
ce bine e acasaaaa
am zburat cu avionul pana la bucuresti.. ..am avut si turbulente mici,dar..o fost totul ok pana la urma..nu m-am speriat deloc..![]()
aseara am ajuns la hotel pe la 19..am papat,am facut dus si m-am culcat pe la 20..am dormit pana la 7 dimineata
am baut o cafea buuna ..si am fost fresh toata ziua..ce minuni fac cafelele fetelor
va pup..ma duc se abeau laptic
pogonici1977 spune:
marig plimbareata noastra ce mai face.....
hai ca va dau eu cafeluta azi...

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
marig spune:
helllllooooooooooo
ce fac fetele??
ati iesit la plimbare?
bravo,profitati de vreme frumoasa..la iasi e superb.
eu am papacit,acuma am bagat la cuptor prajiturica cu mere..astept sa se coaca frumos..
pogonici1977 spune:
azi sunt ciufi rau de tot....
mam certat cu soata si sunt

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti