Moldovence aspirante sau gravidute(26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

multumim de cafelutaaaaaaaaaaaa

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

dar aici nu mai posteaza nimeni????

nu va mai dau cafeluta ca sunt singurica...si nu am cui da

sunt

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

salutare!

pogonici da-mi mie o cafeluta ca o beau cu drag alaturi de tine.

fetelor, noi va anuntam ca o sa avem un baietel. mami si cu tati sunt super fericiti si deja am inceput sa ne gandim la ce nume ii vom pune. intalnirea de ieri cu bebe a fost asa de emotionanta, incat nu va pot descrie in cuvinte ce sentimente ne-au cuprins atat pe mami cat si pe tati. va doresc sa aveti parte si voi cat mai curand de asa o bucurie.

toate fetele.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dymomo multumesc mult de urari. e o super bucurie pentru mine aceasta sarcina neasteptata si total neplanificata.
silc ma bucur pentru voi. sa creasca mare cavalerul si sa va bucurati de el. si eu simt ca e baiat, instinctul imi spune asta. noi am ales deja numele pentru fiecare din variante.
miercuri am si eu intalnire cu strumful. ieri a facut nazuri mari. a fost prima zi in care am si mi-a fost teribil de rau. dar a trecut. sper sa nu mai ca imi contract toti muschii abdominali si nu vreau sa-l supar pe puiucul mic.
ma bucur ca mi-au iesit bune analizele la profilul torch. e asa cum simteam eu.
o zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

delphi mersic de urari. va doresc si voua numai bine, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi.

imi pare rau ca nu te-ai simtit prea grozav ieri.si mie mai imi este rau din cand in cand, dar cred ca sunt stari perfect normale.

ce inseamna profilul torch? io nu am facut asa ceva. poti detalia te rog.
sarcina usoara in continuare.

marig,alinutza,pogonici, stefulici ce mai faceti ?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

Silc, Felicitari!!! Sa fie sanatos baietelul si sa creasca mare si frumos si sa stea la mamica in burtica exact cat trebuie. :)
Eu pana la urma am facut amniocenteza la Chisinau (luni). Ne-am dus hotarati sa nu facem, dar eu sunt atat de panicoasa, ca pana in saptamana 40 cred ca as fi stat cu stres. Asa ca o sa avem dovada ca bebe e bine sanatos, negru pe alb, in vreo 2-3 saptamani. Procedura e f simpla, nedureroasa, rapida. Mai mult mi-a fost frica pentru bebe, normal. Ca sa nu mai spunem ca e si mult mai ieftin decat la noi (520 lei moldovenesti). Cred ca am depasit riscul pentru ca am simtit bebelusul si cred ca e f bine. Mi-am luat concediu sapt asta pentru orice eventualitate.
Delphinas, e naspa ca ti-e atat de rau. Dar nu mai dureaza mult. ;)
salutari Pogonici, Marig!
Pupici fetelor!

Mergi la inceput

alinut sati traiasca bebeul...si sa ajunga cu bine pana la termen....abia asteptam sa ne spui ca esti mamica cu acte in regula si bebica in brate

eu sunt bine

nu tea mai gasit pe privat,,de ceeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

silc ti-am trimis pm cu profilul
alinuta ma bucur ca s-a finalizat cu bine amnio si ca ti-ai luat aceasta piatra de pe inima. sa va fie de bine.
pogo ti-a mai trecut starea naspa?

Mergi la inceput

da ma simt putin mai bine..dar tot racita sunt

Mergi la inceput

ia sa vedem noi cine bea cafeluta de la mine

Mergi la inceput