prezent aiciii
eu azi la scarbici furam ff ocupata si nu am av timp de nic
iar acasa pusei muraturi ptr iarna si curatat ardei
ffff harnicuta......
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Buna fetelor!
Eu am o gramada de treaba la serviciu si petrec mult timp in fata calculatorului. Acasa nu imi mai vine sa deschid calculatorul, ca nu prea mai pot sta pe scaun si ma cam dor si ochii (am miopie). Ca si Silc, mi-e somn toata ziua. Am constatat ca cel mai bine e daca reusesc sa dorm putin cand ajung acasa, ca sa imi revin, ca altfel nu am vlaga deloc. :)
Delphinas, eu l-am simtit devreme, prin sapt a 14-a, ca un fluturas. Apoi cam o data- de doua ori pe saptamana. De 2 saptamani (din 18) -de cand am facut amniocenteza, il simt cam de 1-2 ori pe zi, si e destul de viguros, ma inghionteste.
De cateva zile miscarile dureaza vreo cateva minute. Si acum cateva zile, a reusit si sotul meu sa-l simta prin burtica.
Este minunat. A, eu il simt cand stau in pat sau pe scaun, de obicei dupa o gustare sau un zgomot mai puternic (ii pun muzica :D ).
Marig, de unde ai bombonele? Ai fost iar la Chisinau?
Pogonici, ce mai faci?
Silc, inca nu am rezultatul la amnio. Dupa luni e posibil sa fie gata.
19+ 
alinut noi suntem....in asteptarea unei minuni si a unui dar trimis de la doamne doamne
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
eu am abia 12s, deci cum prezic eu....de ziua mea sa-l simt miscand.
va poftesc la Capitol Nou. Sa il umpleti cu vesti extrem de bune