Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 61)
Raspunsuri - Pagina 18
aditzaC spune:
cristina
da iubita si eu natural ....numai cu ajutorul lui d.zeu .
Nici un pont ...nici un regim , cand renuntasem sa mai cred in ceva sa intamplat minunea , ajunsesem sa ma impac cu ideea daca o fii o fii si gata ...... si mi se desc o rana pe col pe care am tratat.o si in ultima luna de tratament , ba chiar pe trat am ramas gravida , a fost cea mai mare surpriza nu speram o secunda mai ales pe tratament sa raman , de aceea nici nu prestam prea mult ca pe perioada trat de zece zile nu aveam voie deci da.ti seama zilele de cm , apoi zece nu aveam voie cate mai imi ramasese...
pe langa asta am mers la biserica ....am facut un canon de rugaciuni , am purtat un brau al maicii domnului si d.zeu ma ajutat
didi
nu stiu ce e cu frigul asta ca si eu am zis ca mor azi de frig am fost la dr sa vad daca suntem ok si am tremurat pana am ajuns acasa .... bine ca totul este ok
va pupicesc
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
xdidi spune:
fetelor am vb cu finuta mea, cea gravi ca am doua
este bine si ea si ciucurica si se bucura ca s-a ingrasat 10 kg, acum la 6 lunitze are 58 kg
...de luna asta ma apuc de cumparat hainutze rozzzzz, daca stiti magazine pt bebei in bucuresti va rog sa anuntati si pe moi..
va puuup again poate ne mai incalzim 
didi
aditzaC spune:
didi ....are 6 luni a luat 10 kg?? ...eu am luat 5 la 6 luni jumate ![]()
![]()
lucrusoare frumoase gasesti peste tot , la C&A sunt dragute , si in auchan am vz lucrusoare dragute ...cel putin de fete sunt asa frumoaseee
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
xdidi spune:
dap a luat ceva , dar ea e foarte slaba ...avea 48 kg cand a ramas si are 1,73 inaltime....acum cred ca arata bine
si nici greata nu a avut, tu ai luat putintel, dar vei recupera pe la sfarsit...sau depinde de la cate kg ai plecat..
eu am vazut ceva lucrusoare pe mini-prix, sunt foarte dragute acum vreau sa ma duc sa le vad si textura
didi
roxypuy spune:
hello fetele!!!! ce faceti? eu inca nu imi revin cu frigul asta
la servici e ff bine k am dat drumul la centrala, dar acasa abia aseara au inceput sa dea caldura, numai k sunt amortite caloriferele si nu prea se simte cine stie ce :( mai dau drumul la aer pe cald, la aeroterma si la sot ![]()
duminik am facut diphe nr 3 si w/e asta am fost in pragul unei crize de nervi 
au inceput sa se vada efectele diphe asupra taliei mele 

am inceput sa ma umflu din cauza retentiei de apa
la cantar ma mentin la fel, dar am inceput sa fac colaci
m-am enervat si de luni merg la sala (tocmai ce s-a deschis una chiar langa servici).
sunt in fibrilatie zilele astea k ma mut si tot impachetez, strang, cutii, saci, pungi...k la balamuc!!!
mispii bafta luni!!! Doamne ajuta sa fie bine si sa se lase cu 2 liniutze!!!!!
didi cat trebuie sa iei AC? ti-a dat doar pt reglarea CM? dk e pt asta, nu era mai bine sa-ti fi dat duphaston sau utrogestan? k sa te ajute si pt bebe...
stiu k sunt nebuna si cred k devin iar obsedata dar aseara faceam calculul cu sotul cam cand ar fi ultima injectie de diphe si cd as putea sa raman
si daca ne ajuta Doamne Doamne cred k as putea sa-i fac un cadou de ziua lui in aprilie
de sapt asta am inceput sa citesc si eu acatistul sf Nectarie si Acoperamantul Maicii Domnului, mi-a adus mami de la o manastire mir sa ma ung pe burtik, iar vineri vreau sa merg la manastire la radu voda.
va poop pe toate!
Roxy
xdidi spune:
salutare fetelor
roxy mi-a dat sc-uri pt pototlirea endometriozei, mi-a zis ca nu e necasar sa fac iarasi diphe si imi da ceva mai usor sa pot ramane repede dupa....ce sa zic ...iar perioada este de 3 luni
misspiii

va puup pe toate
didi
misspii spune:
Roxy ,didisor - va multumesc ca sunteti cu mine,maine sper sa zica ca punctia este luni ca m-am umflat destul de tare ,sunt balonata de la stimulare si poate explodez pana cugeta dr cand face punctia.
lalely - sa nu uiti sa ne zici cum a fost la control
va pup pe toate...si maine va anunt ce si cum...
cristina_84 spune:
Didi, ce inseamna sc-uri???
Misspii, bafta multa!!
Trying for a baby
http://simplujurnal.wordpress.com/
xdidi spune:
misspii nu explodeaza nimic , vor evacua outzele doar bine coapte
...bai eu am inceput sa ma dezumflu...si toata lumea sare pe mine vai da ce ai slabitttt, ce ai facut(iar eu in gand zic: am mancat shaorma), ce sa zic cantarul arat tot aceleasi kg, cel putin asa arata acum 3 sapta ,de atunci nu m-am mai cantarit....dar se vede ca nu mai sunt colacoasa, imi vad taietura de la operatie
, glumesc o vedeam si inainte...
gravidutzelor aveti graja cu frigul asta sa nu raciti, papati vit C, daca aveti voie...eu imi fac o bautura cu apa calda , zeama de lamie si miere si e buna si functioneaza, pana acum nu simt nici un musafir in gat.
fetelor voi ce ziceti de multi-maca de la forever? mi-as lua si eu pt zilele bune si pt mine si pt sot, eu luam inainte kamaiani, dar asta e doar pt femei, ma gandeam sa-i dau si la al meu sot....nu stiu daca e bine sau are probleme cu gigeii, dar asa sa ia si el ceva ....i-am tot dat catina cu miere, l-am indopat si pe el....ce numai eu'
va puuup pe toate

didi