Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 61)
Raspunsuri - Pagina 19
lalely07 spune:
Buna dimi...
Am fost aseara la eco..bebe mic este bine,este in evolutie,este activ...i-am vazut manutele si piciorusele...am plans de bucurie caci Domnul si Fecioara m-au ajutat.
Am ajuns cu bine la 12 saptamani si ma rog sa fie bine in continuare...
Va pup..si va doresc si voua aceste bucurii!!!
12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
cristina_84 spune:
Felicitari lalely, si mie mi-au dat lacrimile cand am citit.
Eu din pacate tre sa plec (asa cum va povesteam si mai demult) 3 luni din tara (din si mai mare pacate nu stiu de cand, poate fi incepand cu decembrie, ian ,feb...etc) si pana atunci doar ma documentez. Apoi trec la treaba.
Trying for a baby
http://simplujurnal.wordpress.com/
misspii spune:
Luni la 9:30 am punctia si apoi poate vin cu 3 la pachet ca la cat am produs
...nu se stie niciodata.oricum daca totul decurge conform planului dr I a zis ca 3 embrioni o sa transfere.Dumnezeu cu mila ,am vorbit cu sotul si a zis ca pana in iulie trebuie sa ne mutam..
va pup pe toate si mai vorbim.
Panseluta spune:
lalely, n-aveam nici o indoiala ca va fi bine...da nici una! Te inteleg atat de bine si m-am emotionat si eu...imi aduc aminte cum a fost la mine, cand i-am vazut manutele, etc. Fii optimista si lasa grijile deoparte. Va fi bine.
missippi, mult mult succes luni. Ma bucur pt tine!
Xdidi, Maca este foarte bun, insa nu si pt endometrioase. Am cumparat si eu si i-am dat sotului, insa eu nu am luat, dupa ce citisem mai demult pe undeva ca e estrogenic. Informeaza-te in prealabil daca asa e.
tuturor
38+
xdidi spune:
panseluta merci de sfat, esti in 38 de sapta deci oricand ne dai vestea nu? sa ai parte de o nastere
, rapida su nedureroasa, o prietena de-a mea maine e pe cai , ii provoaca nasterea
misspii
, te asteptam cu cati vrei tu , numai sanatosi dsa fie
lalely ce sa-ti mai zic , 

emotionant ce povestesti tu acolo,e timpul sa te relaxezi...multa sanatate pe viitor
va puuup pe toate
didi
lalely07 spune:
Va multumesc fetelor...
Va inteleg ca v-ati emotionat ..si eu sunt la fel,foarte emotiva la cei din jurul meu...Si acum am imaginea lui bebe in minte...nu pot sa uit cum isi ducea manuta la fata...
Sper ca acest lucru sa va dea si voua putere sa luptati mai mult pt a obtine o sarcina...Fetele care au fost odata cu mine pe forum stiu prin cate stari am trecut si eu..azi cu incredere,maine dezamagita..Fetele noi pot citi din urma..Toate am trecut prin stari bune si mai putin bune...
Consider ca cel mai mult m-a ajutat rugaciunea...Dumnezeu si-a plecat ochii asupra measi m-a ajutat.Rugati-va si nu va pierdeti increderea.Cand va asteptati mai putin ...se va intampla...
Panseluta...multumesc!Stiu ca sunt mai panicoasa..dar la cate feste mi-a jucat mie endometrioza mereu stau in garda sa nu-mi mai faca iarasi ceva...Si mi-e teama..poate pt ca am un lucru atat de pretios si stiu ca nu depinde atat de mult doar de mine sa-l pastrez...dar o sa incerc sa am mai multa incredere.Tu esti aproape de capat de drum.Sa-ti dea Dumnezeu un prunc sanatos si tie multa santate.
Missipi..bravos pt productie.Vrem sa te auzim cu vesti bune.Ai grija de tine..si roaga-te!
Xdidi...la cat de mult ai luptat si lupti tu..sunt sigura ca va venii minunea si la tine..numai ca trebuie sa ai multa rabdare si uneori simti ca ajungi la capatul puterilor...totusi incearca sa te ridic..si sa speri in continuare..
Cristina84..o sa simti si tu aceste emotii.Ai incredere si va fii ok.Exista undeva pus ceva pt fiecare deoparte.
Va pup dragele mele...si langa voi ma simt minunat.
Scriu aici mai mult decat la odisee..
12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
Ellyshor spune:
Hey...
![]()
![]()
![]()
Misspii
felicitari scumpo pt recolta de outze si bafta muuuulta muuulta luni! Si eu sunt convinsa ca lucrurile vor merge foarte bine si in curand o sa ne dai vestea cea mare. Asa sa-ti ajute Dumnezeu! 
Lalely si Aditza
...gravidutzele noastre optimiste
, ma bucur ca sunteti bine si puisorii vostri evouleaza favorabil. Imi creste inima de fiecare data cand vad ca ati mai fost la un control si veniti cu noi impresii si sentimente unice.
Panseluta
tu mai ai un pic pic
Nastere usoara scumpa mea! Un bb sanatos, frumos si mancacios de care sa te bucuri cu tot sufletul si sa va aduca lumina in viata!
Didi, Cristina va pupic dulce pe voi si pe fetele nou-venite. Sa avem parte numai de vesti bune.
Despre mine ce sa va spun?! Trec printr-o perioada aiurea, cu probleme financiare si de toate felurile. Asa ca stau cumintica in expectativa, rezolv ce pot si restul, ce nu depinde de mine, astept sa treaca de la sine si cu ajutorul lui Dumnezeu.
Sunt in ziua 66-a de la ultima injectie cu Diphe si de dimineata am observat ca am lenjeria patata de secretie maronie. Inseamna ca-mi vine cm-ul?
Nu era normal sa-mi vina direct sange?
Fetelor, la voi cum a fost?
SUnt un pic ingrijorata...pt ca stiu ca eu aveam si inainte de tratament scurgeri maronii precedente cm-ului...si erau de la endometrioza. Speram sa fii scapat de ele dupa operatie si tratament...dar...se pare ca nu
Va pupic dulce! Sa aveti un weekend excelent!

Babyboom
...vino la mami...acum

misspii spune:
Buna Elly - difera de la persoana la persoana cum vine cm dupa dipherelin,la mine a fost fara dureri si Ok ,a venit la 70 de zile.cred ca am socotit bine - 10 mai ultima si cm a venit pe 29 iunie.Cu probleme financiare mai mici sau mai mari toti ne confruntam,este o perioada mai grea pentru fiecare ,pe mine ce ma scoate din minti ca nu mai poti sa intuiesti ce va fi de la o zi la alta,inainte mai puteam sa estimez vanzari sau anumite aspecte de pe piata dar acum nu mai pot sa zic nimic.Sanatoase sa fim ca le ducem noi cumva pe toate.
Panseluta - te pup si-ti doresc tot binele ...
Didi,cristina,maia,lalely,mada.... va pup pe toate !!!
am "ceva" emotii pentru luni dar trece,a zis medicul ca aproximativ de luni in 2 sapt stim rezultatul final.
Ellyshor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misspii Buna Elly - difera de la persoana la persoana cum vine cm dupa dipherelin,la mine a fost fara dureri si Ok ,a venit la 70 de zile.cred ca am socotit bine - 10 mai ultima si cm a venit pe 29 iunie.Cu probleme financiare mai mici sau mai mari toti ne confruntam,este o perioada mai grea pentru fiecare ,pe mine ce ma scoate din minti ca nu mai poti sa intuiesti ce va fi de la o zi la alta,inainte mai puteam sa estimez vanzari sau anumite aspecte de pe piata dar acum nu mai pot sa zic nimic.Sanatoase sa fim ca le ducem noi cumva pe toate. Panseluta - te pup si-ti doresc tot binele ... Didi,cristina,maia,lalely,mada.... va pup pe toate !!! am "ceva" emotii pentru luni dar trece,a zis medicul ca aproximativ de luni in 2 sapt stim rezultatul final. |
Te pooop dulce scumpo! Toate gandurile mele bune se vor indrepta catre tine luni! Sa fii optimista!

Cu cm-ul astept...sa vedem ce are de gand.
Babyboom
...vino la mami...acum

aditzaC spune:
salutare scumpele mele
laly...
ma bucur ca totul este ok ti-am zis ca iti faci probleme de pomana ? dar te inteleg stiu cum este ...
panseluta
ce faci scumpa ?? mai ai putin? la ce spital vei naste , ce dr?
elisor
iubita ....eu cred ca e posibil sa vina cm nu te speria ca avenit chestie maro difera de la fem la fem... acum incepe lupta si sunt sigura ca va fi un rez fff bun
misipi
succes iti tin pumni , doamne ajuta
didsor

fetelor eu nu am uitat de voi doar ca imi este asa aiurea sa intru aici sa zic de mine , am fost ca voi si stiu cum este ...indiferent de situatie eu ma simt asa aiurea ...offff..........as face orice ca si voi sa aveti parte de acest vis pe care vi-l doriti enorm ......asa cum v-am mai zis nu va pierdeti speranta ..d-zeu ne iubeste si va iubeste si sunt convinsa ca are pregatit pt fiecare dintre voi un pui mic . va pupik pe toate ....
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+